Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840463 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840463

Odpowiedzi 37317

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ubić mrocznego golema pod tą wieżą obok moża(zadanie z nekromiconem)

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@buulet kurwa tyle razy było mówione. Runa światła paladyna, kup od Martina albo se kodem zespawnuj.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Loop we we nie wyzywaj ogladalem niejeden stream z retuerna i robilem to samo co ci ludzie i nic to nie dawało mimo tych obelg dziegi za wskazowke:D

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest taka sprawa że zrobiłem questa z Loa dałem jej wszystkie rzeczy byłem w latarni poprowadziłem dialog tak że dostałem +1 do retoryki ale ona mówi na końcu że lepiej będzie na razie zakończyć znajomość itp ktoś mi powie czy to jest dobrze zrobione czy coś zjebałem? W razie czego mam save przed rozpoczęciem rozmowy z nią a no i nie wziąłem od niej tego pierścienia
Wszystko dobrze, tylko jak wyjdziesz z latarni to z miejsca skręć w prawo i idź do przodu

vladko

vladko

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W jaki sposób mogę uaktywnić zadanie "Trofeum wojskowe Farrocka" Wpuścił mnie już do Ur-Thralla wiadomo ale po tym nie mam juz u niego zadnych opcji dialogowych

buulet

buulet

Użytkownicy
posty31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@buulet kurwa tyle razy było mówione. Runa światła paladyna, kup od Martina albo se kodem zespawnuj.
Od kiedy Martin sprzedaje runy?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Od kiedy Martin sprzedaje runy?
Chodziło o zwój.

Gdzie jest ten pierścień z zadania Dark Web? Najwidoczniej jestem ślepy, ale go nie widzę.

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pod mostem przed główną bramą miasta (przed tą gdzie stał lothar)

Post połączony: 2018-05-27, 19:45
a zwój masz u przyjaciela benneta

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dołączyć do Gildii Zabójców? Zrobiłem zadanie dla Gerbranda ze spotkaniem w karczmie, ale Asmal nie idzie zabić Wambo, tylko całą noc z ekipą stoją na scenie, w górnym mieście tez ludzie cały czas schodzą po mieście nocą. U Andre i Ramireza nie mam opcji dialogowej z Gildią Zabójców. Jestem już strażnikiem czy to może być przyczyną problemu?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak dołączyć do Gildii Zabójców? Zrobiłem zadanie dla Gerbranda ze spotkaniem w karczmie, ale Asmal nie idzie zabić Wambo, tylko całą noc z ekipą stoją na scenie, w górnym mieście tez ludzie cały czas schodzą po mieście nocą. U Andre i Ramireza nie mam opcji dialogowej z Gildią Zabójców. Jestem już strażnikiem czy to może być przyczyną problemu?
Do gildii pobocznych dołączasz przed dołączeniem do głównej.

Dawid.K

Dawid.K

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Do gildii pobocznych dołączasz przed dołączeniem do głównej.

Oj. No to dupa blada :( Ale dzięki za info.

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może coś pominąłem, ale czy da się nauczyć regeneracji zdrowia i wytrzymałości jako mag? a jeżeli tak to kto moze tego nauczyć? dodam, że mam 3 rozdział

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś nie wiem gdzie jest Kudir z questa w lesie asaynów? (quest od osaira)

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dawid.K we we zacznij od nowa lepiej bo sporo tracisz mordo

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@avebraz ja też nie mam gildi zabójców i według mnie dużo nie trace bo nie lubie tego wątku i go nigdy nie robiłem :/ wole ich odrazu zabić i tyle

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli nikt nie wie dlaczego Osairu atakuje mnie pomimo tego, że zostałem do niego wysłany? Mam pancerz Masfaju, nie mam hełmu ani tarczy

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@prychacz masz założny miecz masjafu?

prychacz

prychacz

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@N0N4M3 Nie, ale nikt mnie nie atakował gdy prowadziłem niewolnika. Dopiero Osairu, może jednak chodzi o ten miecz.

dada354d

dada354d

Użytkownicy
posty90
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak sie łowi? Wędkę mam a ten skrót co pisze w ustawieniach nie działa a na inny nie da sie go zmienić
2 Jest jakiś wideo poradnik do tych aktywatorów kamieni runicznych?

N0N4M3

N0N4M3

Użytkownicy
posty208
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dada354d szukasz kamieni runicznych (w solucji) i jest podchodzisz i LPM! :D

0 użytkowników
Do góry