Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8862322 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8862322

Odpowiedzi 37317

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Loop pewnie zmienili respa , Czy za oddanie wszystkich glow hersztow bandytow dostane jakas dodatkowa nagrode procz golda???

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zagmatwana ta solucja więc tylko kontrolnie zapytam, jak walczyć z tymi mini wersjami śniącego
Akrobatyka by sie przydala i tak "dookola" go bic uderzenie i bok i tak dalej, potka i dalej no ale jak bijesz go po 100-200 to nie ma sensu poczekaj na lepsza bron, idz po uriziela albo cos

Czocher

Czocher

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie gram magiem ognia i mam problem ze stworzeniem runy  3 kręgu ognista burza. Mam wyuczone zaklęcie do tego magiczny zwój węgiel siarkę skalę krystaliczna i ognisty język jaszczura ale nadal nie mogę stworzyć runy.

kibelsan2

kibelsan2

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem w zadaniu "zaginieni nowicjusze" otóż mam wszystkie składniki na eliksir ale Baal Tyon nie ma żadnych opcji dialogowych. Czy coś mogłem pominąć po drodze w wykonywaniu zadania czy to błąd gry?

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz
Co trzeba zrobić by Valentino chciał dołączyć do Bractwa? użycie zapomnienia nie działa

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Czocher do 3 kręgu spelli musisz miec lepszy kamien runiczny, nie ten legendarny tylko ten po środku

@kibelsan2  eliksir ducha, szczaw królewski, kaktus te skladniki napewno masz? zwłaszcza kaktusa

Czocher

Czocher

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A to dzięki bo ja miałem ale legendarny 😀 nie wiedziałem że ten środkowy trzeba

kibelsan2

kibelsan2

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@zeddicus94 tak mam wszystkie składniki, kwiat kaktusa też

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@kibelsan2 to nie wiem, przeszukaj plecak jeszcze raz, mi ostatnio zniklego oko innosa a znalazlem go jakims cudem u Hakona xd

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jaki atrubut wpływa na obrażenia zadawane pierwszym kosturem nekromanty ? (ten co wymaga 120 many i daje 55 int) ?

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak pozbyć się pierwszego demona w świątyni Kruka ? (Kyrona czy tam Kerona) Mam go ominąć? łucznikiem nie widzę szansy żeby go gdzieś zblokować albo bić szpadą

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Jak użyć tego dywanu do latania? Mam 4 krąg klikam i nic się nie dzieje
2 Mam problem z obozem, magiczna ruda nie idzie do Hagena a mam kontrakt z nim, przy dochodzie obozu jest pauza tylko i 5k magicznej rudy w magazynie
3 co robi umiejetnosc oko sniacego jak sie zaklada maske
4 @Jao a wiesz dlaczego nie leci mi z niego dusza? uzywam more zaraz po rozmowie i nic nie leci, szponu ulepszyc nie moge

Post połączony: 2018-05-25, 23:54
Jak pozbyć się pierwszego demona w świątyni Kruka ? (Kyrona czy tam Kerona) Mam go ominąć? łucznikiem nie widzę szansy żeby go gdzieś zblokować albo bić szpadą

Wejdz w drzwi do nastepnego pokoju, zablokuje sie i mozesz go bić z łuku

Fors

Fors

Użytkownicy
Chrząszcz
posty190
Propsy14
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Chrząszcz

omiń

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaki atrubut wpływa na obrażenia zadawane pierwszym kosturem nekromanty ? (ten co wymaga 120 many i daje 55 int) ?
2h broń

ZiomekZiomkowski

ZiomekZiomkowski

Użytkownicy
posty21
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
2h broń

To nie jest odpowiedź na moje pytanie, atrybutami są: siła, zręczność, mana, inteligencja

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Loop pewnie zmienili respa , Czy za oddanie wszystkich glow hersztow bandytow dostane jakas dodatkowa nagrode procz golda???
dostaniesz broń "Krzyż przeznaczenia" (chyba), jednoręczna z całkiem fajnym dmg na początek

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Niemy nic takiego niedostalem ver66.2

Tragolipus

Tragolipus

Użytkownicy
posty82
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dave36 Odpowiem (bo się pytałem):

Pobiegnij do korytarza (czyli w dalszą drogę do celu) a demon się "zablokuje" w przejściu.

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy samorodki przydają się jedynie do wykuwania waluty? Czy sztabki przydają się w późniejszej fazie gry lub w jakich questach?

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@dave36 bedziesz potrzebowal z 100 samorodkow w kopalni orkow

0 użytkowników
Do góry