Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829134 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829134

Odpowiedzi 37317

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Jak dalej pociągnąć wątek Świątyni Śniącego? Byłem u Ur-Thralla a ten do mnie żebym w ogóle wypierdalał i oni sami sobie poradzą...

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, może to pytanie się już tutaj pojawiło, ale przeglądać ponad 800 stron tematu to katorga. Jest jakiś dobry sposób na wykonanie zadania ze strzelnicą od Wilka? Byłem około godziny 8:30, tak, żeby nikogo tam nie było, ale nadal nie mogłem trafić w żaden cel. Stałem przy słupku, przed słupkiem to targetowało mi owce, a za słupkiem i tak strzała leciała za wysoko. Do tego zadania trzeba mieć więcej umiejętności w łucznictwie i zręczności, czy zwykły siłacz też to wykona?

Gajor

Gajor

Użytkownicy
posty63
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deviusowaty  w opcjach gdzieś musisz wyłączyć automatyczne celowanie i wtedy przytrzymując PPM celuje Ci jak w Gothicu 3

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Muszę mieć wyższy lvl czy co? Kogoś załatwić? 100 pkt reputacji u orków?

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Revas

Revas

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są totemy orków? Znalazłem te obok wodospadu, obok Ur-Shaka, i obok Baala Netbekam, a gdzie jest ostatni?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
8. Zadanie dla Ignaza, te z asystentem przemienionym w bestie. Najpierw idziemy przed miasto do Miki, ten wyśle nas na farme Akila. Gadamy z Akilem i idziemy do Orlana. Po rozmowie z nim udajemy się na farme Sekoba a potem do Sagitty. Pojawi się bestia, czyli cieniostwór, ale będzie nieagresywny. Zielarka wyśle nas do Vatrasa, mag da nam zwój którym odczarujemy cieniostwora. Rozmawiamy z Sagitta a poźniej wracamy do Ignaza.

Odsylam do Solucji

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są totemy orków? Znalazłem te obok wodospadu, obok Ur-Shaka, i obok Baala Netbekam, a gdzie jest ostatni?

W chuj wysoko w górach. Jak stoisz przed wejściem do Świątyni Śniącego, to po prawej masz skałki na których możesz wejść. Musisz iść cały czas do góry aż zobaczysz fortyfikacje orkowe - tam jest ostatni totem.

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak szybko zarobić w 2 rozdziale? Jestem w każdej możliwej dodatkowej gildii + jestem nekromantą ( wykupiłem większość książek/ recek ) ale wciąż brakuje mi hajsu na wszystko, jedynie na co mi starczyło to spirol u każdego możliwego handlarza którego spotkałem przynajmniej jest 120 butelek many  :hmmm:

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Jak szybko zarobić w 2 rozdziale? Jestem w każdej możliwej dodatkowej gildii + jestem nekromantą ( wykupiłem większość książek/ recek ) ale wciąż brakuje mi hajsu na wszystko, jedynie na co mi starczyło to spirol u każdego możliwego handlarza którego spotkałem przynajmniej jest 120 butelek many  :hmmm:

buguj pręty na kowadle

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr  Nie widzę sensu gry, gdy mam ją bugować, równie dobrze mógłbym używać cheatów  :wstyd:

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin To używaj cheatów, bo w 1 rozdziale nie ma tyle kasy abyś ogarnął wszystko magiem, szczególnie nekromantą.

Nano97

Nano97

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mam kwestii z Bonesem o strój bandyty po wykonaniu zadaniu u Grega, jaka może być tego przyczyna?

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za szybko wykonałem zadanie z handlarzem bronią dla bandytów i teraz Fernando siedzi w więzieniu. Jest jakaś możliwość, żeby go stamtąd wyciągnąć i wykonać zadanie z podręcznikiem retoryki? Czy właśnie przez to straciłem masę expa i możliwość dołączenia do gildii zabójców?

Enio

Enio

Użytkownicy
posty107
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@dawidwiedzmin no to kilof do ręki,spiwór jak masz lub jedzenie/eliskiry co daje wytrzymałość i ruszaj do jaskini gdzie jest dwóch rabusi obok miasta

@Deviusowaty masz całe zadanie z galahadem w plecy, bo teraz fernado głos się nie liczy

Deviusowaty

Deviusowaty

Użytkownicy
posty55
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Enio Dzięki za odpowiedź. No cóż, to muszę się cofnąć o jakieś 5 godzin gry, bo tam mam ostatni zapis gry. Ale są przynajmniej z tego jakieś plusy :P

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie ponownie. Gram nekromantą, jestem u Kreola w 5tym rozdziale już po ukrytej komnacie w klasztorze i nie mogę się nauczyć u niego 6 kręgu magii. Co jeszcze jest wymagane do 6 kręgu w tym rodziale? W returningu 1 mogłem się jego normalnie nauczyć o ile dobrze pamiętam..

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
O której larius opuszcza ratusz i gdzie wtedy się udaje?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tldr  Nie widzę sensu gry, gdy mam ją bugować, równie dobrze mógłbym używać cheatów  :wstyd:

:lol2: widocznie mało grałeś w Returninga, ale spoko, jeszcze zobaczysz i popamiętasz ;D

0 użytkowników
Do góry