O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8860367
Odpowiedzi 37317
Deiv
Sługa Adanosa Vatras
O ile chcesz się założyć?Zwracam Ci honor, jest w tym temacie, nie ma w solucji, strona 291, pół minuty w szukajce. Quest jest chyba zbyt banalny żeby go opisywać i dlatego nie ma w solucji xDedit 2. najebałeś z 10 pytań w 15 minut, na wszystkie jest odp na tym forum, ba nawet na tym dziale, weź to zbieraj do kupy następnym razem, co ty gre przechodzisz z telefonem włączonym na forum i piszesz co 5 minut jak jakiegoś q weźmiesz czy co?
Sooux
zeddicus94
Wie ktoś gdzie leży klucz do magazynu paladynow w górniczej dolinie? Jestem w trakcie robienia misji z bronią harta
Jak uzyskać jakąś rune na nieumarłych dla nekromanty? I jak sie dostać do biblioteki w klasztorze żeby zdobyć zapiski Xardasa? (chyba chodzi o tą na górze)
Wykrasc klucz. Ma go ParlanaRune w jakim sensie ? Żeby przywołać nieumarlych czy zniszczenie nie umarłych
Tizgar
Sparrow
mineas312
Hudof
komandos59
Connor
Nhire
Nez
Nauczyłem się tworzenia zwojów od Gallahada. Jak podchodzę pod stół aby takowy stworzyć to pisze mi że nie mam odpowiedniego przedmiotu. I tutaj pytanie jakie przedmioty są potrzebne skoro mam: runiczny papier i fiolka z atramentem ?