Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 9299455 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 9299455

Odpowiedzi 37317

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak każdy szanujący się gracz Returninga, mam problem z Asmalem. Otóż, Gerbrandt twierdzi, że jeśli chce poznać tożsamość osoby, której zanosiłem paczkę, to nie powinienem spać tej nocy i zwiedzić górne miasto. Niestety, o północy za domem sędziego oczywiście nikogo nie ma. Gdy zacznę śledzić Asmala, koło 23:30, ten robi sobie spacerek wokół studni i wraca do poprzedniej lokacji. Wambo na wyj*bce stoi przed domem Vatrasa i nie ma zamiaru nigdzie się ruszać. Można coś z tym zrobić, czy już kaplica? Dodam, że robię to tego samego dnia, po przeprowadzeniu rozmowy z kupcem, więc raczej nie popełniam żadnego błędu. Jakieś pomysły?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty No taak, ale jak to rozwiązać z Cantharem? Mimo wszystko chciałbym robić questy w obu gildiach, a boje się, że jak go zabije za wcześnie to potem u kupców jakiś quest nie będzie dostępny.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6478
Propsy3052
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nope, z kupcami chodzi o to, żebyś wsadził Sarę do więzienia i to wszystko. Potem możesz zabić Canthara, choć podobno Halvar nie będzie chciał z Tobą handlować, chyba że masz wysoki poziom retoryki czy coś :D

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Gaxio

Gaxio

Użytkownicy
posty44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam

1.czy mogę prosić o kod na pancerz shamana orków , który dostaje się za zrobienia questa z demonem na bagnie?
2.czy w 4 rozdziale kontynuowane są questy z wątku kupców? Mam zrobione wszystkie questy u Lutero , Sara siedzi w wiezieniu i nie mam żadnych nowych opcji dialogowych.
3. Zabilem seny'aka i mam jego dusze i teraz pytanie co jest mi potrzebne żeby ulepszyć szatę nekromanty? czy można ulepszyć ta która się dostaje za naukę 4 kręgu czy dopiero ta z 5 rozdziału? U Xardasa nie mam żadnej opcji dialogowej.

Wielki dzięki 

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Ja się przespałem do jakiejś 22 w domu Salandrila i szedłem za Wambo, a jak oboje będą tam za domem to musisz się zakraść do tej studni obok i zaczekać chwilę.

@Simen No właśnie też coś z tym było. No nic, zobaczymy, dzięki za odpowiedź :D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sotis Aby Halvor z tobą handlował musisz zrobić cały wątek gildii zabójców, i tyle.

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zadnia "Nawiedzona Latarnia" Znalazłem pierscień leżący w tej latarni z opisem o Stefanie, coś dalej tu ma być na tej wysepce? Mam jakoś odpalić płomień latarni czy wrócić do Jacka?

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
@Sotis Halvor wznowi handel z tobą po zabiciu Asmala, więc bez konsekwencji.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, jest poprawa. Przespałem się do godziny około 22. Po dojściu na miejsce, widzę Asmala oraz Wambo za domem sędziego. Asmal jest przebrany. Jednakże, gdy tylko się do nich zbliżę, to automatycznie się rozchodzą na boki, a Asmal zdejmuje pancerz zabójców. Można to jakoś naprawić?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły  Po prostu się do nich nie zbliżaj, koniec obserwuj z ukrycia i tyle.

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też mam pytanie odnośnie gildii zabójców. Kiedy Lord Andre zleca zadanie żeby wytropić ich ? Bo zjebałem sobie dołączenie do zabójców poprzez spotkanie na mieście z Asmalem więc teraz tylko tak mogę do nich dołączyć.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Shock Możesz użyć GVE+. Program pozwalający grzebać w skryptach gry, przydatny przy niektórych misjach.Co zmieniać:
Spoiler
ASMALCANAPPEAR = 1
KILLFLAG = 0
JOINKILLERS = 0
KILLCANJOIN = 0
CHIEFKILLERISDEAD = 0
KILLFLAG2 = 0
WamboTimer = 0
WamboTimerEx = 0
AsmalDayMeet = Tu wpisujesz: ( dzień spędzony w grze - 1) - czyli jeżeli masz 30 dni spędzonych w grze wpisujesz 29
Albo po prostu zmieniasz STARTKILLERWAY na 0, to powinno pomóc z Andre. (jeśli jesteś strażnikiem miejskim)

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie ktoś czy da rade znaleźć gdzieś język ognistego jaszczura ? Bo potrzebuje a nie mam ani expa ani Pn'ow

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wbij level I naucz się u groma, przyda Ci się nie raz

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@MrocznyZły Podejdź do nich jednak powoli obok studni

Post połączony: 2018-05-13, 19:56
@Its Mre Właśnie nie mogę bo nie mam PN'ow ... Chce nauczyć się tego po wbiciu lvl a teraz potrzebuje jednego języka do zrobienia zadania wymaganego do zostania SŚ

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś gdzie znaleźć klucz do kufra Constantino?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przecież kufer Constantino nie jest zamknięty na klucz

@xKondziox Aa, o to zadanie chodzi, okej :P

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale klucz potrzebny jest Constantinowi

Tomek9851

Tomek9851

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powie mi ktos gdzie jest mlot adanosa zeby zabic straznika w swiatyni kruka? Szukam w budynkach budowniczych i nie wiem czy jestem slepy czy soltys ale nie widze..

0 użytkowników
Do góry