Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833307 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833307

Odpowiedzi 37317

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, w jaki sposób można szybko zwiększyć zdrowie ? Jestem pod koniec pierwszego rozdziału i mam nieco ponad 400 punktów, strasznie mało z tego, co widziałem u innych.

Pasterz z Feshyr

Pasterz z Feshyr

Użytkownicy
posty126
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wczoraj zacząłem sobie w moda grać z myślą grania jako łowca, jednak dziś ogarnęły mnie pewne wątpliwości co do tej klasy.
Po pierwsze z tego co pamiętam do noszenia pancerzy w returningu (przynajmniej w wersji rebalance) potrzebna była siła i moje pytanie brzmi czy tutaj też tak jest, a jeśli tak to w takim razie jaką gildię w tym wypadku proponujecie?
Po drugie z zapowiedzi z przed lat pamiętam opcję walki szpadą i chciałbym się dowiedzieć u kogo można się tego nauczyć jeśli nadal jest taka opcja.

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie mogę kupić sztabki żelaza? jakiś pomysł?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

Jedyny jaki znam to żyła żelaza w jaskini.

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak jako nekromanta mam dostać zgodę na rozmowe z hagenem? mam problem z tym demonem chyba słabo z możliwością pokonania go

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

jedną masz w magazynie w porcie, na parterze..pewnie szukasz większej ilości no ale grosz do grosza i na piwo się nazbiera ;p

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak użyć tej przeklętej Niepamięci? Próbowałem na Ignazie, nic to nie dało i tak się obrażał. Valentino tak czy tak nie szedł do Andre... ja już nwm :C

Ja uzylem na constantinie i podziałalo, sprobuj go okraść a pozniej jak odpusci pościg rzuc spella, nie bedzie chyba nawet grzywny, mnie przynajmniej nikt nie zaczepiał zebym poszedl do andre

Post połączony: 2018-05-12, 17:56
Jak jako nekromanta mam dostać zgodę na rozmowe z hagenem? mam problem z tym demonem chyba słabo z możliwością pokonania go

Nie wiem jak nekro ale moze ma podobnie jak u magow wody po pogadaniu z vatrasem o zaginionych ludziach jak konczysz q pytasz o ornament i dolaczenie do kregu wody ten ci mowi ze nie bo masz isc do hagena, u mnie Saturas mi dal list wiec moze Xardas ma tez

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
chyba nie dostałem żadnego listu za każdym razem jak zagaduje do vatrasa to mi każe iść do hagena i tyle

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiam o kod na 1 tabliczkę teleportacyjną
@Pasterz z Feshyr Ja grałem pod full zręke w 0066 v1 miałem chyba ze 30 siły, a pancerze znajdywałem (wszystkie myśliwych, wszystkie złodziei i jest jeszcze przed krukiem pod zręke). Było bardzo spoko i teraz planuje raz jeszcze zagrać pod łuk, tym razem ze spolszczeniem. A szpady to po prostu jednoręka z inną animacją ataku.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
@Sagit nekromanta (ale nekromanta, a nie nowicjusz mroku) może normalnie wejść do Hagena, bez żadnych listów.

Gdzie jest Płomień Eligora w tej nowej, opuszczonej kopalni? Zgubiłem się tam i cudem znalazłem wyjście :F

I gdzie jest klucz Engora? Oblatałem całe dachy i nic.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Werewolf żeby zostać nekromantą wystarczy że przyniosę tę rękopisy xardasowi?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Graj Sagit, wszystko będziesz miał opisane albo w rozmowie albo w dzienniku. To nie jest aż tak trudne.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
werewolf no nie zgodze sie, wiele questow musialem sprawdzac na necie bo nie bylo wyjasnione gdzie szukać itp, takie powiedziane co mam zrobic np co znalezc ale gdzie szukac mniej wiecej juz nie

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Werewolf @zeddicus zauważyłem że musze statystyki podnieść wystarczyło zajrzeć do dziennika ale w sumie nigdzie nie jest to napisane ani wyjasnione tak samo z dupy miałem znaleźć tego Treviusa a teraz z dupy mam zabić tego demona gdzie on mnie ma na 2hity a ja mu nic nie zadaje

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie jest Płomień Eligora w tej nowej, opuszczonej kopalni? Zgubiłem się tam i cudem znalazłem wyjście :F

I gdzie jest klucz Engora? Oblatałem całe dachy i nic.

Potrzebuje także kodu na klucz Parcivala oraz klucz który był w pokoju nad Engorem. Magia returninga - miałem dwa klucze, jeden ukradziony drugi znaleziony a teraz ich nie mam. A returning miał być taki bez bugów, konsola miała być niepotrzebna :/

KOMPUTER:
Spoiler

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Co do kodów można jakoś te tabliczki teleportacji ogarnąć? nie mam czasu na szukanie jakiś tabliczek żeby móc się teleportować

Jeszcze jedno u kogo mogę się nauczyć Many na 75? limit u vatrasa to 70

osiaka112

osiaka112

Użytkownicy
posty78
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie jeżeli chodzi o nocnego łowce to gdzie on jest idę w nocy do lasu za farmą Lobarta a tam pusto i gdzie dostanę jakiś srebrny miecz ?

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
@Werewolf CZYTAJ DZIENNIK I GRAJ TO BĘDZIESZ WIEDZIAŁ.

Sagit

Sagit

Użytkownicy
posty13
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie mogę się nauczyć Many na 75 będąc Nowicjuszem Ciemności? Vatras ma limit na 70 oraz Gdzie dobić 30 inteligencji mam 24 a w khorinis każda książka przeczytana w Klasztorze i na Farmie onara też przeczytałem co się dało jedynie zostało mi niby kupić jakieś książki ale nie wiem czy 6 książek znajde

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
Znajdziesz, polataj po kupcach. Poza tym każde uwarzone 10 mikstur = +1 inteligencji. No i jest boost od bogów, można wybrać +5 inta jak się ma ileś tam karmy w ramach nagrody.

0 użytkowników
Do góry