Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840507 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840507

Odpowiedzi 37317

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Drewno jest potrzebne do tworzenia łuków jako czeladnik Bospera.

Czyli jako że jestem czeladnikiem harda, to mogę śmiało całe to drewno sprzedać u kupców?

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Pewnie tak

Ale możliwe że u Myśliwych można się tego nauczyć  Ale możesz sprzedać jezeli nie idziesz pod łuk

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
@zeddicus94 Zrecznosc jest potrzebna do uzywania szpad, lukow, wloczni i niektorych pancerzy. Takze do kradziezy kieszonkowych i otwierania zamkow. Wiec nie wiem skad wziales te info ze do lukow potrzeba sily, bzdura. Tylko luk najmenika wymaga sily.

na 60 zreki nauczysz sie u Ramireza robic Rapier Zlodzieja, ktory ma 80dmg, 10% przebicia pancerza i 2% boosta do 1h. 1000 sztuk zlota kosztuje nauka.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
No widzisz kolega ci bardziej wyjaśnił niż ja

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Pytanie 1. Jak ustawic statke preferowaną widzialem ze majes tak ma i jak jest nagroda z Q jakis stat to wlasnie ten podnosi
1. Wbijając w nią PN, oczywiście.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Pytanie odemnie o co chodzi z tym że idąc przez miasto nagle z dupy dostaje 100 expa ? nie wykonujac zadnej misji poprostu idąc

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Pytanie odemnie o co chodzi z tym że idąc przez miasto nagle z dupy dostaje 100 expa ? nie wykonujac zadnej misji poprostu idąc

he, nie miałem tak jeszcze, może przeszedłeś przypadkowo o określonej godzinie koło jakiegoś wydarzenia, na które uwagi nie zwróciłeś?
Ile razy dostałeś to 100expa? :P

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może wlazłeś do fontanny w Górnym Mieście, bo za to jest chyba właśnie 100 exp. A jak staniesz na jej szczycie i wytrzymasz 10 sek, to 200. Mi się nie udało, postać zawsze spadała po kilku sekundach xD

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kilka pytań:
1. Czy zostanie czeladnikiem u Constantina ma jakiś sens dla przyszłego maga? To tylko 10 many, a Harad podobno daje możliwość zysku ograniczonego tylko ilością wytrzymałości. Poza tym bardzo fajne i lekkie jednoręki oferuje(do nauki)
2. Kiedy odblokuje mi się możliwość handlu z Constantinem?
3. Czy można gdzieś sprawdzić poziom retoryki?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to błąd w spolszczeniu, ale jest napisane, że aby wykuć broń np. trzeba rozgrzać stalową sztabkę. Sztabek żadnych nie widziałem nigdzie, u handlarzy też nie. Mam stalowe pręty i nie mogę z nimi nic zrobić przy piecu, kowadle... no nigdzie po prostu. Dlatego nie wiem o co tu chodzi, pomoże ktoś?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to błąd w spolszczeniu, ale jest napisane, że aby wykuć broń np. trzeba rozgrzać stalową sztabkę. Sztabek żadnych nie widziałem nigdzie, u handlarzy też nie. Mam stalowe pręty i nie mogę z nimi nic zrobić przy piecu, kowadle... no nigdzie po prostu. Dlatego nie wiem o co tu chodzi, pomoże ktoś?
Stalowe sztabki można potem odlewać w pręty. Żeby zacząć kuć broń potrzebujesz szczypiec( możesz je kupić np. u Briana) za pomocą, których rozgrzejesz swoje pręty. Dalej nic się nie zmienia.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Ponawiam Pytanie co jest potrzebne do stworzenia rzadkiego kamienia runicznego (mam kawałki kamienia runicznego 30 któryś z was mowił mi że też jest potrzebna sztabka żelaza i mam tą sztabke żelaza ale nic sie nie dzieje pisze dalej że mi potrzebne składniki).

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
A nie sztabka rudy aby?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
no niewiem tylko niewiem skąd mam to wszystko wziąć

i kto mnie tego nauczy jak już

Gdzie mogę kopać rude ?

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dudeus Faktycznie, dzięki :D Mam jeszcze pytanie jedno - Chodzi o gildie kupców, bo niby jakiś quest jest w klasztorze i lepiej go wziąć przed wątkiem z nimi, a przynajmniej ja tak to zrozumiałem. Problem w tym, że jak tam wchodzę przez dach (bo innego sposobu raczej na ten moment nie ma) to albo ktoś nie chce ze mną gadać, albo mnie atakują i nie wiem za bardzo o co z tym chodzi. Może ktoś wytłumaczy? :P

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
Nie ma żadnego questa
Chodzilo o zadanie od gallahada żeby przynieśc mu winogron i cos tam jeszcze kiedy wejdzemy do klasztoru są tam za darmo a jeden kosztuje 100 szt zlota

Gdzie mogę wykopać zwykłą rude nie magiczną lub rude srebra
i kto mnie nauczy wytapiać z nich sztabki

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaa, okej, rozumiem. Dzięki za odpowiedź

jakzdjacklatwe

jakzdjacklatwe

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam małe pytanko
Spoiler
Pod zabiciu Im'Aretha (Wieża na pustyni Adanosa) został mi ten debuff ( zabiera mi 1 hp)  i nie mam pojęcia jak go zdjąć. Ktoś, coś?

Kutur

Kutur

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Mam problem z kamieniami teleportacyjnymi, udało mi się uruchomić tylko jeden, ten koło onara, inne albo są "za daleko" albo "nie z tej strony i bezi nic nie chce zrobić :/
2. Kiedy podchodzę do rozpoczęcia gildii zabójców i idę tam gdzie Wambo umiera to nie załącza się skrypt w którym on umiera tylko wyciąga pochodnie i odchodzi, ktoś wie jak na to zaradzić?
Z góry dzięki <3

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kutur Z pierwszym nie pomogę bo ja nie miałem z tym problemu, ale z Wambo, to po prostu skradając się podejdź do studni obok i poczekaj chwilkę

0 użytkowników
Do góry