Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8837280 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8837280

Odpowiedzi 37317

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Używam broni miażdzącej ale sęk w tym że nie da się walczyć z golemem gdy odlatuje po każdym jego ciosie xd

MvcieG

MvcieG

Użytkownicy
posty14
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dobra parę pytań mam :D :
1. Skąd wziąć tą Fajkę dla Jacka xd
2. Gdzie i jak mogę zdobyć te narzędzie dla Matheo
3. Kto może być nowym członkiem bractwa (w ReBalance był to Valentino a teraz pobiłem go , użyłem zwoju zapomnienia i nic)
1.Dostaniesz w Jarkendarze od Grega
2.Jest na wyspie złodziei w szkrzyni zamkniętej na klucz który zdobędziesz od Hanny w drugim rozdziale za wyciągnięcie jej z więzienia
3.nadal jest to Valentino tylko musisz najpierw porozmawiac z Regisem, on Ci mówi że pobił Valentino nastepnie ty mówisz mu że również go pobiłeś on daje Ci jego pierścień ty idziesz do Coragona on Ci mówi że pobił Valentino dajesz mu pierścień, teraz idziesz do Valentino i masz dialog o dołączeniu go do Bractwa  :)

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mając 116 siły  i próg 15/3 oplaca sie pic mikstury  i jedzenie ktore dodają siły ?

MvcieG

MvcieG

Użytkownicy
posty14
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mając 116 siły  i próg 15/3 oplaca sie pic mikstury  i jedzenie ktore dodają siły ?
Tutaj możesz pić od poczatku gry ponieważ jest to tak że bonusy z mikstur itp. nie wliczają sie do progów uczenia się

Habz

Habz

Użytkownicy
posty14
Propsy8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mogę uatkywnić wątku zabójców po wykonaniu zadania dla Gerbrandta? Asmal i Wambo w ogóle się nie pojawiają. Czy możliwe jest to, że sknociłem to zadanie, bo od razu nie poszedłem do Górnego miasta (wróciłem do tego po kilku dniach w grze)

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema mam problem z zadaniem w bractwie śniacego, z Zielem dla Baala Cadara.Cain kaze mi zaniesc ziele a gdy zanosze to  on wzdycha(pisze ze zadanie zakonczone)  i nic wiecej nie mam a gdy  wracam do Caina to mowie ze oddam i  ball zlecił mi nastepne zadanie ale nic nie dostaje, dodam jeszcze ze jak podchodze do gor ktory pozwala mi zostac Sś każe mi przyniesc mlot taroka.Czy to nie jest czasem bug?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Habz No niestety zepsules bo Gerbrandt wyraźnie mówił żebyś "nie kładł się DZISIAJ spać" także radzę wczytać save od razu po lub przed rozmową xd

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Siema mam problem z zadaniem w bractwie śniacego, z Zielem dla Baala Cadara.Cain kaze mi zaniesc ziele a gdy zanosze to  on wzdycha(pisze ze zadanie zakonczone)  i nic wiecej nie mam a gdy  wracam do Caina to mowie ze oddam i  ball zlecił mi nastepne zadanie ale nic nie dostaje, dodam jeszcze ze jak podchodze do gor ktory pozwala mi zostac Sś każe mi przyniesc mlot taroka.Czy to nie jest czasem bug?

No jesteś już Nowicjuszem to teraz starasz się dostać wyżej, do Guru lub do SŚ.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie, ponawiam o kod na tabliczkę teleportacyjną

JustNatex

JustNatex

Użytkownicy
posty73
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej ludziska, jestem na początku drugiego aktu i lecę do Jarkendaru, poszukuję jakiejś dobrej broni jednoręcznej do czasu, kiedy "sensownie" nie nauczę się władać dwuręczną. Polecilibyście coś razem z lokacją, gdzie można ową broń znaleźć? Aktualnie latam z zaostrzonym El Bastardo. Kolejne pytanie, mam 90 zręczności a Cassia dalej nie chce mnie nauczyć akrobatyki, jakie wymagania trzeba spełnić, żeby móc się jej nauczyć? Dodatkowo, co muszę zrobić, żeby Ramirez opowiedział mi o gildii zabójców? Niestety przegapiłem okazję z zabójstwem Wambo w nocy, a słyszałem, że jest drugi sposób aby do nich dołączyć. Z góry dziękuję za odpowiedź! :D

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie związane z pierścieniem Constantina. Podobno jak się wykona to zadanie z brakiem klientów u Coragona, to potem Constantino spędza przedpołudnia na popijaniu sobie tam, ale problem w tym, że on cały czas jest u siebie w domu. Ktoś wie o co chodzi?

Moraan Mastersow

Moraan Mastersow

Użytkownicy
zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
posty64
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • zrob tu hajs bez ryzyka hardcore life rap unikat
Ramirez opowie Ci o gildii zabójców wtedy, gdy masz odpowiednią ilość retoryki i dowiesz się o jej istnieniu od Andre, jeżeli nie jesteś strażnikiem to chyba przegapiłeś cały wątek.

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się uzbierać 5 sztuk ektoplazmy do runy Xardasa bez ubijania tych duchów?

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Duchy ubij magią, wskocz na jakąś skałę i nawalaj

dawidwiedzmin

dawidwiedzmin

Użytkownicy
posty176
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
-Kto daje misję na śpiwór, i jak najszybciej go zdobyć?
-Planuje grać nekromantą/magiem ognia mam 50siły 30% jednoręka, mam 50 many,
-dodatkowo chciałbym zostać członkiem gildii złodzieji niestety nie wiem gdzie kupić zwoje, żeby pokonać tych bandytów z rybami dla hakona.

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
A ja mam pytanie związane z pierścieniem Constantina. Podobno jak się wykona to zadanie z brakiem klientów u Coragona, to potem Constantino spędza przedpołudnia na popijaniu sobie tam, ale problem w tym, że on cały czas jest u siebie w domu. Ktoś wie o co chodzi?
A zrobiłeś Takowe jeśli nie to wiesz on nie pójdzie tam ale jeśli zrobiłeś To Matteo Bosper i Thorben i Constantino powinni tam iść ale jeżeli Constantino tam nie idzie a jesteś już czeladnikiem to podbiegnij do tej skrzynki weź pierścień lub wszystkie itemy naciskając alt i od razu wyciągnij bron wtedy on nie zauważy jak kradłeś tylko wyciągnie bron :)

Używam broni miażdzącej ale sęk w tym że nie da się walczyć z golemem gdy odlatuje po każdym jego ciosie xd
Spróbuj naciskać ,,S" może da rade przed kazdym ciosem kilka razy nacisnij  SS

-Kto daje misję na śpiwór, i jak najszybciej go zdobyć?
-Planuje grać nekromantą/magiem ognia mam 50siły 30% jednoręka, mam 50 many,
-dodatkowo chciałbym zostać członkiem gildii złodzieji niestety nie wiem gdzie kupić zwoje, żeby pokonać tych bandytów z rybami dla hakona.

1.Daje go Barem bodajże  jezeli dasz mu pancerz z płytek pełzacza
2.50 siły wystarczy lepiej iść w 2h bo kostury są tylko 2h musisz miec 75 many i 30 inteligencji (inteligencje dostaje sie z czytana ksiązek i nauki kręgów i nauki tworzenia run.
3.Nie musisz wykonywać tego zadania wystarczy ze pojdziesz do Andre i jakiegoś z nich wydasz (Rengaru, Canthar,Nagur) Czary możesz kupić u Isgharota, w Jarkendarze u Cronosa i nie w jarkendarze też u Cronosa
Łatwym sposobe na dostanie się do piramid używanie teleportów tylko poźniej trudniejsze jest wyjscie.

Dodatkowo, co muszę zrobić, żeby Ramirez opowiedział mi o gildii zabójców? Niestety przegapiłem okazję z zabójstwem Wambo w nocy, a słyszałem, że jest drugi sposób aby do nich dołączyć. Z góry dziękuję za odpowiedź! :D

Niestety Musisz zostać strażnikiem miejskim :(

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Kurde, powie ktoś do czego służy ścinanie młodych drzewek? :D

Trochę tego naścinałem, ale nie mogłem znaleźć zastosowania do tego drewna z nich.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Drewno jest potrzebne do tworzenia łuków jako czeladnik Bospera.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

zeddicus94

zeddicus94

Użytkownicy
posty523
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie 1. Jak ustawic statke preferowaną widzialem ze majes tak ma i jak jest nagroda z Q jakis stat to wlasnie ten podnosi
Pytanie 2. Skad bez przypalu zdobyc jakąs fajna broń na 50 zręki? W ogole po co zręka teraz jest procz kradziezy i zalozenia zbroi zabojcy skoro łuki wymagaja siły

Sługa Adanosa Vatras

Sługa Adanosa Vatras

Użytkownicy
Mistrz Magii Wody
posty427
Propsy31
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Mistrz Magii Wody
2.Zręcznnośc do broni nowe animacje broni na zręczność
1.Nie mam pojęcia xD

0 użytkowników