A ja mam pytanie związane z pierścieniem Constantina. Podobno jak się wykona to zadanie z brakiem klientów u Coragona, to potem Constantino spędza przedpołudnia na popijaniu sobie tam, ale problem w tym, że on cały czas jest u siebie w domu. Ktoś wie o co chodzi?
A zrobiłeś Takowe jeśli nie to wiesz on nie pójdzie tam ale jeśli zrobiłeś To Matteo Bosper i Thorben i Constantino powinni tam iść ale jeżeli Constantino tam nie idzie a jesteś już czeladnikiem to podbiegnij do tej skrzynki weź pierścień lub wszystkie itemy naciskając alt i od razu wyciągnij bron wtedy on nie zauważy jak kradłeś tylko wyciągnie bron
Używam broni miażdzącej ale sęk w tym że nie da się walczyć z golemem gdy odlatuje po każdym jego ciosie xd
Spróbuj naciskać ,,S" może da rade przed kazdym ciosem kilka razy nacisnij SS
-Kto daje misję na śpiwór, i jak najszybciej go zdobyć?
-Planuje grać nekromantą/magiem ognia mam 50siły 30% jednoręka, mam 50 many,
-dodatkowo chciałbym zostać członkiem gildii złodzieji niestety nie wiem gdzie kupić zwoje, żeby pokonać tych bandytów z rybami dla hakona.
1.Daje go Barem bodajże jezeli dasz mu pancerz z płytek pełzacza
2.50 siły wystarczy lepiej iść w 2h bo kostury są tylko 2h musisz miec 75 many i 30 inteligencji (inteligencje dostaje sie z czytana ksiązek i nauki kręgów i nauki tworzenia run.
3.Nie musisz wykonywać tego zadania wystarczy ze pojdziesz do Andre i jakiegoś z nich wydasz (Rengaru, Canthar,Nagur) Czary możesz kupić u Isgharota, w Jarkendarze u Cronosa i nie w jarkendarze też u Cronosa
Łatwym sposobe na dostanie się do piramid używanie teleportów tylko poźniej trudniejsze jest wyjscie.
Dodatkowo, co muszę zrobić, żeby Ramirez opowiedział mi o gildii zabójców? Niestety przegapiłem okazję z zabójstwem Wambo w nocy, a słyszałem, że jest drugi sposób aby do nich dołączyć. Z góry dziękuję za odpowiedź! 
Niestety Musisz zostać strażnikiem miejskim :(