Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8224478 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8224478

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Graj nagiem wody, nekro grają wszyscy, a do tego po połowie gry robi się OP xD
1. Po zostaniu magiem możesz się w 2 rozdziale nauczyć regeneracji.
2. Bardzo ładny poradnik masz na dole tematu "SOLUCJA + PORADY na start", tam odsyłam.
3. Przede wszystkim w mieście orków rób wszystkie zadania, szczególnie dla szamana, zanim wejdziesz do Ur-Thralla :F Poza tym nie wiem... zrób Gallahada i dołącz do gildii pobocznych zanim zostaniesz nowicjuszem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kamiloos1996

kamiloos1996

Użytkownicy
posty11
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej znowu. Użyłem Marvina do zwiększenia statystyk i wszystko działa, ale mam pytanie pod klawiszem "B" w statusie osiągnięć pojawiła mi się notka : więzień(marvin), co to oznacza ? Tylko tyle, że jestem naznaczony i ubezpieczony przed chwaleniem się statystykami ?

PC : GTX 1080 MSI GAMING X, i7 7700, 16 GMB RAM 2400 MHZ, SSD 240 GB ADATA.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Takie tam piętno hańby xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Opłaca sie oddawać Paczke ziela dla cipha? i  czego  warto  sie nauczyc w 1szym  rozdziale kiedy chcę isc w Sś(idę w 2h i mam juz 80siły i 45w 2h I gdzie znajdę jakis zwój deszczu ognia? ?

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Opłaca się dawać w mane lub zdrowie jako nekromanta?
2. Budowanie postaci magicznej pod jednoreke + siłę żeby przejść jakoś przez 1 rozdział ma jeszcze sens?
3.Czy bonusy do many czy zdrowia działają jak np. siła tzn. nie wliczają się do kosztu nauki?
4. Czy bycie czeladnikiem u constantina jest opłacalne?

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Halo , potrzebuje pomocy ... Robię sobie zadanie od Gerbrandta żeby zanieść list Gillianowi ... I ten mówi żeby nie spać i pochodzić po Górnym Mieście żeby znowu spotkać Gilliana , z tego co pamiętam to on powinien zabić Wambo , natomiast gdy do nich podchodzę Gillian ubiera swój strój do koncertów i razem z Wambo odchodzą , co mam zrobić ?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Było kurwa mac  763688534 razy żeby podejść od studni powoli, @Simen jak możesz to przypnij

Dobrze wiedzieć że w domu Fernando można znaleźć krwawy puchar :F

Post połączony: 2018-05-10, 00:08
1.Opłaca się dawać w mane lub zdrowie jako nekromanta?
2. Budowanie postaci magicznej pod jednoreke + siłę żeby przejść jakoś przez 1 rozdział ma jeszcze sens?
3.Czy bonusy do many czy zdrowia działają jak np. siła tzn. nie wliczają się do kosztu nauki?
4. Czy bycie czeladnikiem u constantina jest opłacalne?

1. No to oczywiste
2. Jeżeli nie roztrwonisz za dużo LP,  Ale w dwuręke jak już
3. Tak
4. Zależy, rzekomo lepiej Harada

@xKondziox dlatego powinno być napisane grubymi literkami przy wejściu do tego działu :F

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Loop sory jednak szukałem i nie znalazłem dlatego zapytałem :D

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co jest nie tak z tarczownikami? Ich animacje wskazują na niższy zasięg tymczasem trafiają mnie z około 200 range'a i wydają się nie mieć przerw między atakami , które mógłbym wykorzystać. Jak z nimi walczyć?

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
i Mam jeszcze jedno pytanie jaki  sposob na zabicie golema tego co potrzeba do zadania aby dołączyc do Sś

Post połączony: 2018-05-10, 02:49
Opłaca sie oddawać Paczke ziela dla cipha? i  czego  warto  sie nauczyc w 1szym  rozdziale kiedy chcę isc w Sś(idę w 2h i mam juz 80siły i 45w 2h I gdzie znajdę jakis zwój deszczu ognia? ?
Jak zabić Czarnego  Trolla?  I co sie opłaca wziac za nagrode u  Gallahada kiedy chce isc w Sś

Kyp

Kyp

Użytkownicy
posty72
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy do wyzwania Falka trzeba aprobaty WSZYSTKICH myśliwych? Bo poszedłem pierwszy raz zobaczyć się z Gromem i znalazłem go martwego :( I czy uczy on czegoś bardzo ważnego? Pamiętam, że w dawnej wersji uczył chyba wycinania serc, a to bardzo przydatne...

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej znowu. Użyłem Marvina do zwiększenia statystyk i wszystko działa, ale mam pytanie pod klawiszem "B" w statusie osiągnięć pojawiła mi się notka : więzień(marvin), co to oznacza ? Tylko tyle, że jestem naznaczony i ubezpieczony przed chwaleniem się statystykami ?

a to chyba jest od początku, z miarę upływu gry będziesz miał co innego. pod koniec gry będziesz miał status "bohater myrtany" (nie żebym zaszedł tak daleko, widziałem na screenie :D)

edit: dobra, już załapałem że to chodzi o marvina w nawiasie, też to złapałem ;p

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Czy do wyzwania Falka trzeba aprobaty WSZYSTKICH myśliwych? Bo poszedłem pierwszy raz zobaczyć się z Gromem i znalazłem go martwego :( I czy uczy on czegoś bardzo ważnego? Pamiętam, że w dawnej wersji uczył chyba wycinania serc, a to bardzo przydatne...
wycinania serc,rogow cieniostwora i jezyki ognistych jaszczurow,wiec raczej baardzo duzo stracisz

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Znowu mam dwie sprawy.

1. Czy gdy siłę mam już na PRF, i mikstura siły daje mi +2 to już mogę ją spokojnie pić? czy tak jak w poprzednim returnie trzeba czekać z tymi bonusami?      ( mam siły 71 )

2. Uczyłem się kopania rudy od snipsa na farmie lobarta, nauczył mnie do 50, i więcej już nie mogę, ktoś inny uczy więcej? czy co muszę zrobić?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Znowu mam dwie sprawy.

1. Czy gdy siłę mam już na PRF, i mikstura siły daje mi +2 to już mogę ją spokojnie pić? czy tak jak w poprzednim returnie trzeba czekać z tymi bonusami?      ( mam siły 71 )

2. Uczyłem się kopania rudy od snipsa na farmie lobarta, nauczył mnie do 50, i więcej już nie mogę, ktoś inny uczy więcej? czy co muszę zrobić?
co do 1 to z miksturami sobie poczekaj chyba ze potrzebujesz odrazu
grimes uczy do 100

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Jezeli planuje grac pod 1h wojem najemnikiem to czy opyla sie PN inwestowac w wytrzymalosc czy jakos inaczej ją zdobyc? No i drugie pytanie czy warto inwestowac zarówno w siłe jak i zręczność by okradać ludzi czy również zręke tylko z bonusów?

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Znowu mam dwie sprawy.

grimes uczy do 100

Okej, a to czekanie z potkami coś da? :P
A gdzie był Grimes, bo już mieszają mi się ci npc :s

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Znowu mam dwie sprawy.

grimes uczy do 100

jesli masz 5sily za 10pn to wbijaj tyle az zobaczysz prog 5/15 wtedy mozesz smialo juz pic,nie mam pojecia od ilu jest 5/20 wiec jak ktos wie to niech napisze
Grimes jest tam gdzie zawsze czyli pod starą kopalnią(misja z kopaczami rudy) Rozpocznij sobie odrazu zadanie Usługa Jory w gildii kupcow i poprowadz dialog tak zeby Zuris zarzadal od Ciebie Plomieniu Elgora,potem idziesz pogadac z Luthero i do Grimesa,on da Ci klucz jak dobrze poprowadzisz dialog z nim,chyba tam nie trzeba bylo miec wysokiej retoryki.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Dudeus

Dudeus

Użytkownicy
posty230
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znowu mam dwie sprawy.

grimes uczy do 100

Siła i zręka z bonusów nie wlicza się do  zwiększanej przez Pn.( da się jakoś cytować wpis bez jego cytatów?)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Rozumiem, swoja drogą fajnie te potki działają w 2.0.

No tak już pamiętam gdzie był Grimes :P a z tym Jorą to na 1.3.2, zawsze robiłem to inaczej, płaciłem 5k golda za ten jego stoisko, aby w R1 się przejść do fortu azgan mam nadzieję że w 2.0 nie zmienili tego :P

Dudeus:

Da się cytować bez innych cytatów, ale musisz to ręcznie poprawić.

Edit:

To moje statsy na 10lvl:
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=1znbblx&s=9#.WvP53H_LiUk

Rozumiem że siła 71/54 znaczy że mam 54siły wyuczonej z pnów, a 71 jest razem z bonusami?
Z początku nie rozumiałem o co chodzi z tym, ale po różnych wpisach że bonusy się nie wliczają, to chyba tak to teraz działa?

0 użytkowników
Do góry