Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844821 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844821

Odpowiedzi 37317

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W ogóle to jak można mieć 34 poziom w 4 rozdziale? xD

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Taki to się ma po jarku wchodząc do gd w r2 jak wy gracie? returning to mod trudnosciowy mimo wszystko, pierwsze i najważniejsze skrzypce gra rozwój postaci to jest w nim najbardziej kluczowa kwestia.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
no wlasnie porobilem te wazniejsze misje w 2 i 3 zeby szybko dostac cos lepszego w 4,ale to nie mialo by zbytniej roznicy jakbym mial 10 albo 15 poziomow wiecej bo moja mana o wiele by sie raczej nie zwiekszyla :P

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

dave36

dave36

Użytkownicy
posty48
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakąś solucję dot. zadania z orkiem "niespodziewane spotkanie"Nie mam pojęcia do kogo mam się z tym zadaniem zgłosić :/

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakąś solucję dot. zadania z orkiem "niespodziewane spotkanie"Nie mam pojęcia do kogo mam się z tym zadaniem zgłosić :/
od salandrila kupujesz zwoj za 500 golda

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no wlasnie porobilem te wazniejsze misje w 2 i 3 zeby szybko dostac cos lepszego w 4,ale to nie mialo by zbytniej roznicy jakbym mial 10 albo 15 poziomow wiecej bo moja mana o wiele by sie raczej nie zwiekszyla :P

Jak zaczniesz robić wątki typu Pustynia Adanosa, Dolina Cienia itp. to na pizde będziesz dostawał. Wklej screeny swojej postaci.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@tldr https://gyazo.com/e329fbe3dd115d7e9e3dd9623f5eefdc
https://gyazo.com/2a8f59d8cd19ac3f2aa77a0552dde6f7
tzn wiem ze bede dostawal wiec czeka mnie w cholere expienia i pakowania w mane bo innej drogi narazie nie widze ;d

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam takie nietypowe pytanie ogólne :D

Gram na normalu, i mam spore wrażenie że ten return 2.0 jest strasznie prosty ( nie licząc pokąp likowanych niektórych spraw w stosunku do takiego 1.3.2 jak inna nauka otwierania zamków )

Będąc w Khorninis mam 8lvl i jakieś 90+ punktów nauki, nie jest to zbytnia przesada?
Nie spowoduje to gigantycznego imbalansu który skończy się tym że na 20lvl już nikt nie będzie w stanie mnie powstrzymać?
Mam nadzieje że mam takie mylne wrażenie :P

sarmanta

sarmanta

Użytkownicy
posty6
Propsy1
  • Użytkownicy
Ostrzegam ( pewnie nie jestem pierwszy) przed używaniem MARVINa. Chcialem w konsoli obejrzec sobie nowe zbroje, po czym nagle wywalilo mnie do pulpitu, usunelo save i popsulo gre. Nie zapisywalem gry jakby co w trakcie uzywania konsoli. Fajny mod, ale po 40 godzinach grania taki numer? Pierdolę to.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ostrzegam ( pewnie nie jestem pierwszy) przed używaniem MARVINa. Chcialem w konsoli obejrzec sobie nowe zbroje, po czym nagle wywalilo mnie do pulpitu, usunelo save i popsulo gre. Nie zapisywalem gry jakby co w trakcie uzywania konsoli. Fajny mod, ale po 40 godzinach grania taki numer? Pierdolę to.

:lol:

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale wywaliło wszystkie save'y, czy po prostu grałeś na jednym? :F

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

sarmanta

sarmanta

Użytkownicy
posty6
Propsy1
  • Użytkownicy
Gralem na kilku, wszystkie skasowalo.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Gralem na kilku, wszystkie skasowalo.

Przykre zdarzenie, ale rozumiem jak się czujesz, w końcu w returnie jest kupa roboty...

Dzięki ci za tą przestrogę.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a właśnie chciałem sobie zaradzić na jednego buga przy użyciu kodu.
zrobię sobie kopie zapasową...

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
ma ktos jakies porad to tej many co pisalem wczesniej? zalamalem sie jak zobaczylem ze brakuje mi 291 pkt do tej szaty majac 4 rozdzial,z tych mikstur i ciast to dostane najwyzej 50 jak pisalem wczesniej a gdzie te 200pkt przy czym 5pkt/15pn,toz to niewykonalne xd

Szczerze mówiąc to ok. 150 many powinienienes miec konczac 1 rozdział, i ok juz powiedzmy 400 drugi. Dziwne że nie zniechęciłeś sie spotykając pierwszego poszukiwacza
Bez obrazy ale ludzie returninga nie skonczycie robiac co drugiego questa. Trzeba maxowac postac jak tylko sie da.
Plus na poczatku  4 rozdziału powinno sie miec ok. 6k zabitych stworzeń, ok 3.5k hp na hardzie i jakieś 4.3k na normie( w życie nie inwestuje sie PN nawet na hardzie)

Ludzie poważnie róbcie wszystkie questy i czyście mapy.. Niektóre questy są dostepne tylko w danych rozdziałach, a orków w GD czyści się w drugim rozdziale. 4 rozdział zeby łatwo się grało powinno się zacząć na ok. 68 lvlu

Radziłbym Wam przeczytać cały temat porad i solucji, bo poświęcicie na to 30 min a nie zepsujecie sobie gry mając rozegrane np. 40h

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ma ktos jakies porad to tej many co pisalem wczesniej? zalamalem sie jak zobaczylem ze brakuje mi 291 pkt do tej szaty majac 4 rozdzial,z tych mikstur i ciast to dostane najwyzej 50 jak pisalem wczesniej a gdzie te 200pkt przy czym 5pkt/15pn,toz to niewykonalne xd

Szczerze mówiąc to ok. 150 many powinienienes miec konczac 1 rozdział, i ok juz powiedzmy 400 drugi.
Bez obrazy ale ludzie returninga nie skonczycie robiac co drugiego questa. Trzeba maxowac postac jak tylko sie da.
Plus na poczatku  4 rozdziału powinno sie miec ok. 6k zabitych stworzeń, ok 2.5k hp na hardzie i jakieś 3.5k na normie
ciekawe skad wezme punkty nauki zeby wbic 400 many  :lol: przypominam 5m/15pn od 100iles many to wychodzi 10 many na 2 poziomy,to teraz policz ile poziomow musze ogarnac zeby wbic tyle many + kręgi,juz nie mowie o innych skillach ktore trzeba miec odrazu na poczatku gry

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zadanie Dziwne Ruiny. Na pustyni znaleziono jakiś portal, ale nie wiem jak go włączyć ani nic - co dalej robić?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
@arminvanbuuren
Mikstury, mutageny, ciastka, wina, bizeteria, bonus od Gallahada, bonus za tabliczki, mikstury orków, tabliczki na mapie, niektóre książki jest naprawdę ogrom sposobów, chociaż nie obraź się ale ja bym zaczął od nowa na Twoim miejscu bo obstawiam że zablokowałeś sobie sporo questów

@Werewolf
Masz pełną solucje pustyni w temacie porad i solucji + mapke

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@deverct nie zablokowalem narazie zadnego,robie ciasta na biezaco,to samo tabliczki i inne rzeczy,i ile mi to da? 50,60 many max ;D

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru
Ja wyciągnąłem magiem wody 600 w 3 rozdziale niewielkim wysiłkiem, nie inwestujac w mane wiecej niż 10pn/5
Mając ten lvl szczerze powątpiewam że zwiedziłeś chociaż większą połowę dostępnego dla Ciebie w tym momencie Returninga ( wnioskować to można tez po ilości życia), tak więc ogrom roślin wciąż czeka do podniesienia i parenaście tabliczek.
Plus przy takich statystykach zakończysz grę pewnie wchodząc np. Do lasu asasynów z którego nie można wyjść póki się go nie skończy, a wątpliwe czy jest to wykonalne przy takiej predyspozycji postaci, bo finałowy boss praktycznie na jeden czar Cię pokona

Plus pomyśl że ludzie w trzecich rozdziałach mają po 500 siły/ zręczności którą nabija się trudniej niż manę

0 użytkowników
Do góry