O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8391011
Odpowiedzi 37317
totti112
Kyubie
Cytat: Kyubie w 2018-04-08, 21:18Cytat: xMefistox w 2018-04-08, 17:47Lepsze są demony z 6 poziomu demonologii, czy z runy którą dostaliśmy od Dagotha? Post połączony: 2018-04-08, 18:27Jak się nazywa ork, z którym musimy pogadać w lokacji za nową kopalnią i gdzie on jest? Szukam i szukam. Boję się, że go zaciukałemNie mam questow u lutero w 4 rozdziale. Dlaczego? Zabiłem tego gościa, co miał przejąć jej interes dla gildii zabójcówPytanie do Ciebie chłopie, wiesz może co jest potrzebne do ulepszania run demona? Bo Mi pisze jak bym ciągle jakiegoś składnika nie miał...Możliwe że nie masz runy odpowiedniej do tego. Albo esencji demona. Jest chyba 5 typów esencji
Cytat: xMefistox w 2018-04-08, 17:47Lepsze są demony z 6 poziomu demonologii, czy z runy którą dostaliśmy od Dagotha? Post połączony: 2018-04-08, 18:27Jak się nazywa ork, z którym musimy pogadać w lokacji za nową kopalnią i gdzie on jest? Szukam i szukam. Boję się, że go zaciukałemNie mam questow u lutero w 4 rozdziale. Dlaczego? Zabiłem tego gościa, co miał przejąć jej interes dla gildii zabójcówPytanie do Ciebie chłopie, wiesz może co jest potrzebne do ulepszania run demona? Bo Mi pisze jak bym ciągle jakiegoś składnika nie miał...
Lepsze są demony z 6 poziomu demonologii, czy z runy którą dostaliśmy od Dagotha? Post połączony: 2018-04-08, 18:27Jak się nazywa ork, z którym musimy pogadać w lokacji za nową kopalnią i gdzie on jest? Szukam i szukam. Boję się, że go zaciukałemNie mam questow u lutero w 4 rozdziale. Dlaczego? Zabiłem tego gościa, co miał przejąć jej interes dla gildii zabójców
Vechpro
bcklvr
Hearthstone
xMefistox
Loop
Chris Moltisanti
shadow34443
Ogarniete, teraz mam do wyboru tarcze lub hełm paladyna. Da sie zdobyć któraś z tych rzeczy w inny sposób? Bo zastanawiam sie co wybrać
KoksMan34
Trumm
Its Mre
templartitan