Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8391011 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8391011

Odpowiedzi 37317

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mozesz ich ożywic za pomoca kodów . Sa oni potrzebni do dalszego rozwiniecia questu

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Lepsze są demony z 6 poziomu demonologii, czy z runy którą dostaliśmy od Dagotha?

Post połączony: 2018-04-08, 18:27
Jak się nazywa ork, z którym musimy pogadać w lokacji za nową kopalnią i gdzie on jest? Szukam i szukam. Boję się, że go zaciukałem
Nie mam questow u lutero w 4 rozdziale. Dlaczego? Zabiłem tego gościa, co miał przejąć jej interes dla gildii zabójców

Pytanie do Ciebie chłopie, wiesz może co jest potrzebne do ulepszania run demona? Bo Mi pisze jak bym ciągle jakiegoś składnika nie miał...

Możliwe że nie masz runy odpowiedniej do tego. Albo esencji demona. Jest chyba 5 typów esencji

Poddaje się już kurwa mać... Mam chyba wszystkie rodzaje esencji, wszystkie runy potworzone, Mam każdy przedmiot, od smoły i siarki aż po sztabki złota i rudy. I nic. Dalej jak by coś cholera blokowało, stracone punkty i nieprzydatna umiejętność...
do ulepszeń czy tam tworzenia run?

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zabic te 3 imienne bosy w lokacji nad słonecznym kregiem? Bo bije jednego  i przy 20% hp  miał instant heala i od nowa go biłem i tak 4 razy az sobie dałem spokoj

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Muszą być obok siebie bo inaczej się leczą

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
u mnie to nie działa... cały czas są obok siebie i się leczą. Bliżej siebie już ku** nie da się być xD

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Są jakieś żyły żelaza w Jarkendarze i GD ? Latanie cały czas do Khorinis by wydobyć żelazo co dzień zabiera zbyt dużo czasu :(

:D

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@totti12 przyzwolenie trzech wojowników górskich i nic nie dało. Nie atakowali mnie, ale kie byli opcji dialogowej. Chyba, że chodzi o jakichś innych orków, to proszę nazwę.
@Kyubie no cóż. Ja przez jakiś czas miałem 3, albo 4 poziom demonów. Dalej nie mogłem pomimo posiadania esencji. Możliwość odblokowala mi się dopiero po zabiciu Siniaka

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
A właśnie popróbowałem i dalej nic. zabity Senyak i dupa. Brakuje mi jakiegoś elementu i kicha... Najgorsze jest to że nawet nie wiem czego nie mam...
A i chodzi o to że ani razu chyba tej ruuny jeszcze nie ulepszyłem...

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wyjsc z tej krypty poszukiwacza z questa dark web?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Użyj tej samej runy dzięki której się tam znalazłeś

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogarniete, teraz mam do wyboru tarcze lub hełm paladyna. Da sie zdobyć któraś z tych rzeczy w inny sposób? Bo zastanawiam sie co wybrać

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Czy przechodząc z 3 do 4 rozdziału muszę zrobić takie misje jak Las asasynów i dolina cieni? Czy mogę zostawić sobie to na 4 rozdział?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ja dolinke robię w 4.

Chris Moltisanti

Chris Moltisanti

Użytkownicy
posty88
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Vechpro - jak grasz paladynem to tarczę dostaniesz po zagadaniu z Cedriciem chyba o treningu. Hełm nie jeste pewien ale można znaleźć albo coś podobnego w mieście umarłych. Bierz tarczę raczej bo hełmy lepsze można znaleźć a na lepszą tarczę się dłuuuugo naczekasz.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
Ogarniete, teraz mam do wyboru tarcze lub hełm paladyna. Da sie zdobyć któraś z tych rzeczy w inny sposób? Bo zastanawiam sie co wybrać
hełm możesz dostać od hagena za wykonanie dark web tylko i wyłącznie za to zadanie więc lepiej wybrać hełm jest całkiem porządny

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Koleś, czytasz ty coś w ogóle? czy ma pałe piszesz? Jest jakiś mod który robi tu porządki? Mógłby ktoś tu zajrzeć :/

KoksMan34

KoksMan34

Użytkownicy
posty51
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z Asgardami. Tarinkas mówi, że jeśli awansuję to nauczy mnie wykuwania zbroi. Gdy pytam się o instrukcję mówi, że mam pogadać z opiekunami lecz żaden nie chce ze mną rozmawiać. Co robić ?

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka.
Zacząłem grać na alternatywnym balansie i otóż chciałem się dostać do klasztoru magów ognia skrótem aby dostać questa od parlana, i moje pytanie brzmi jakim cudem teraz można tam wejść gdyż ten kamień przeszkadza aby tam wskoczyć na ten dach.
Najnowsza wersja AB z dnia 8.4

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, mam mieczyk malbora, on sam leży, ale gdzie jest ta zbroja co było mowione? XD

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ranny ork(ur-karras) potrzebuje orkowej mikstury czy cos innego? jesli ta to gdzie takową znalezc?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

0 użytkowników
Do góry