Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8871595 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8871595

Odpowiedzi 37317

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Okej. Oblatałem chyba cale miasto. Przeprowadzona rozmowa wydaje mi sie ze z wszystkimk npc. I utknalem. Nie wiem co z tym morderstwem. Poddaje sie bo nie mam juz sil... ktos ma pojecie gdzie powinienem szukac? Nawet hatke krok po kroku przeszukalem i nic nie znalazlem.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Za płotem przed domkiem Ignaza

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
A po rozmowie z Pablo? Ani wpisu w dzienniku ani nic. Chyba dosyc gry na dzisiaj bo normalnie zaczyna mnie to denerwowac :D

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A po co Pablo? Logiczne że jak znajdujesz butelkę z trucizną to idziesz do najbliższego alchemika

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Bylem i pomagam teraz constantino. Ale musze dalej odnalesc osobe ktora go otrula. Wiec poszedlwm do pablo a on mowi ze jogos niby widzial. I dalej w sumie nie dzieje sie nic

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ehh Mika albo któryś z tych dwóch strażników przy bramie.

shadow34443

shadow34443

Użytkownicy
Królewski paladyn
posty177
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Królewski paladyn
@Loop o co chodzi z questem na klucz constantina ?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ani Mika, ani zaden ze straznikow nie ma dialogu zadnego. Wiec to nie oni. Kazdy straznik przepytany tak samo. Nie wiem co jest.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pokaż screen z dziennika z tym zadaniem

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@xMefistox Potrzebujesz eliksiru Oddech Śmierci do ulepszenie zbroi, pierwsza część przepisu jest w Jaskini Bólu, druga część powinna być w ŚŚ o ile mnie pamięć nie myli.Ponadto musisz mieć przyda się dusza Senyaka i ponad 200 karmy u Beliara.
na pewno chodzi o ten eliksir?  Posiadam go. Karmy mam 400. Dusza również jest.  To już nie wiem o co chodzi.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy wytrzymałości w wersji 66.2? Gram strażnikiem miejskim.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy wytrzymałości w wersji 66.2? Gram strażnikiem miejskim.
Wulfgar

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xMefistox Na pewno, tylko pamiętaj że ja piszę o wersji 066.2(i 66.1), nie mam pojęcia czy w AB byłe jakiekolwiek zmiany dotyczące konsekracji zbroi.

Serio napiszcie do @Simen -a aby przypiął wam wątek "pytania/odpowiedzi balans alternatywny" bo tu się powoli burdel zaczyna robić.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Solucja do zabójstwa ignaza w dokach, znajdę gdzieś?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kyubie Porady i solucja, pierwsza strona, pierwszy post masz link do solucji CAŁEJ GRY, a  tak to polecam ctr+F.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
No to ja wiem, ale niestety tej misji nie ma. A błądzę już z godzinę... Nie wiem co zrobić po tym jak znalazłem butelke po truciźnie i pogadałem z constantino...

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gadasz ze straznikami lub Miką i idziesz do jaskini pod latarnią

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Kyubie Taaa jasne nie ma :) Solucja w spojlerze.
Spoiler
Możesz zdobyć ten quest po wykonaniu zadań "Dziwna prośba Constantino" i "Przejście do miasta". Nekromanci i magowie ognia mogą to zrobić w rozdziale 2, cała reszta w trzecim.Po przybyciu do alchemika Ignaza znajdujemy martwe ciało. Odwiedzimy ten temat Andre, a on powie nam, że został zabity, a kto \ jak \ co dla - to ma być wyjaśnione nam. Idziemy do innego alchemika Constantino, ale nie mówi nic sensownego. Pytamy również karczmarzy Koragon i Cardiff. Idziemy na targ i rozmawiamy z Zurisem, ostatnią osobą, która może pomóc. Ale on, niestety, także nic nie wie, jednak wskaże, że głupi strażnik nawet nie zgadł, żeby przeszukać chatę Ignaz. Idziemy do jego domu, a za ogrodzeniem znajdujemy pustą fiolkę z trucizną. To prowadzi do myśli i zmierzamy do Constantino. Jeśli będziemy go naciskać, odmawia współpracy z nami, więc grzecznie prosimy o pomoc. Powie ci, że niedawno przyszedł do niego dziwny facet i najwyraźniej zamknął fiolkę z trucizną. Powinniśmy teraz przesłuchać strażników, Czy widzieli jakieś podejrzane typy? Pytamy strażników przy wschodniej bramie i udajemy się do jaskini w pobliżu lasu. Będzie Orgego. Rozmawiamy z nim, a on, rozumiejąc, że nie jesteśmy tymi, na których czeka, atakuje nas. Zabijamy go, czytamy notatkę z jego ciała i czekamy. Po pewnym czasie nadejdzie Carras. Porozmawiamy z nim i przed nami o wyborze: przekazać go Andre (jego biznes zostanie zastąpiony przez magów ognia i żadne bułeczki nie spadną) lub nie poddać się. Jeśli go nie zdałeś, możesz iść do niego, da ci stały eliksir. przekazać go Andre (jego przypadek zostanie zastąpiony przez magów ognia i żadne bułeczki nie spadną) lub nie poddać się. Jeśli go nie zdałeś, możesz iść do niego, da ci stały eliksir. przekazać go Andre (jego przypadek zostanie zastąpiony przez magów ognia i żadne bułeczki nie spadną) lub nie poddać się. Jeśli go nie zdałeś, możesz iść do niego, da ci stały eliksir.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W AB lepiej go sprzedać Andre , taka różnica :)

0 użytkowników
Do góry