Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8840457 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8840457

Odpowiedzi 37317

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No mam, klikam i pisze że mam za mało krwi smoka...

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie, mam tą jedną ze skarbu grega

benekol

benekol

Użytkownicy
posty91
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy jeśli nie pomogłem Ur Krassowi w 1 rozdziale, da rade go jakoś przywołać kodem lub inną sztuczką do miasta orków? Jestem w 3 rozdziale, chciałbym zdobyć zaufanie że dostać się do Ur Thrala, ale bez zadań Ur Krassa chyba nie ogarnę 100 pkt reputacji u orków ...

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Podłączam się do pytania - zapomniałem o ur-krassie i nie wiem czy nie będę miał lipy w mieście orków :/

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
bez ur krassa da rade ogarnąć 100 reputacji na spokojnie, to kilka misji w tyle niestety, ale da rade :F w tym skarbcu grega winny być dwie buteleczki

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A kto go zabił? Gadałem z zurisem, constantino narazie.

Its Mre

Its Mre

Użytkownicy
posty258
Propsy16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Może nie zebrałem jednej, sprawdzę jeszcze raz

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xMefistox    kurde szukaj dalej albo patrz solucję... przecież większość zadań jest rozpisana, a już w ogóle lepiej samemu rozgryźć coś, nie??
Spoiler
Tajemnica morderstwa:
Aby otrzymać to zadanie musimy dostarczyć truciznę Constantino oraz wykonać zadania dla maga w bibliotece
klasztornej.Następnie musimy udać sie do domu Ignaza i przeszukać jego zwłoki.Następnie mówimy o sytuacji Lordowi
Andre: daje on nam zadanie odszukania zabójcy.No cóż zaczynajmy.
Na początek porozmawiajmy z Constantino, następnie w Kardifem, Coragonem i Zurisem.Po rozmowach udajemy się do
domu zmarłego i w krzakach znajdujemy pustą butelkę bo truciźnie.Pokazujemy ją Constantino i alchemik zgadza się
pomóc.Idziemy do jaskini na lewo od wschodniej bramy i rozmawiamy z Ortegą, który uważa że jesteśmy jego
zleceniodawcą.Zabójca zdaje sobie sprawę z tego, że nie jesteśmy zleceniodawcą i usiłuje nas zabić.Po walce czytamy
wiadomość, którą miał przy sobie i czekamy na prawdziwego zleceniodawcę.To mag ognia Karras!Rozmawiamy z nim i
następnie dowiadujemy się o powodzie zabójstwa alechemika.Teraz musimy zdecydować co powiedzieć Lordowi
Andre.Do wyboru mamy wydać maga lub skłamać, w tym pierwszym przypadku otrzymamy nagrodę od Karrasa.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wybacz. Tego zadania nie widziałem w solucji

Post połączony: 2018-03-27, 22:44
Cóż. Zabiłem gościa z komnaty Yberiona. Jednak brak opcji dialogowej po walce. Była w nim jakas książka, której nie mogę przeczytać. Z dużo łamigłówek xd

totti112

totti112

Użytkownicy
posty82
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta ksiazka to dla magów wody

Post połączony: 2018-03-27, 22:53

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a po co miałbyś gadać z zombie czy co to tam było... demona miałeś tam zabić i tyle. a fanty typu ksiazka sie przydadza pozniej (o ile wykonywales wczesniej zadania dla Vatrasa- to ktoś będzie ten dziennik y\beriona chciał dostać). Mam wrażenie, że w ogóle nie czytasz dialogów i chcesz wszystko wiedzieć od razu - a wiele rzeczy się przewija przez pół gry.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jest jakiś szybki sposób na teleport do kreola? Bo nie widzi mi się biegać do niego tyle razy i to taką drogę... Jakiś kamień teleportacyjny?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a po co miałbyś gadać z zombie czy co to tam było... demona miałeś tam zabić i tyle. a fanty typu ksiazka sie przydadza pozniej (o ile wykonywales wczesniej zadania dla Vatrasa- to ktoś będzie ten dziennik y\beriona chciał dostać). Mam wrażenie, że w ogóle nie czytasz dialogów i chcesz wszystko wiedzieć od razu - a wiele rzeczy się przewija przez pół gry.
Wydaje mi się, że nie zrozumiałeś wiadomości. Po ubiciu tego typa powinienem móc zagadać do orka przed wejsciem do obozu na bagnie i do szamana z miasta orków. Ani tego ani tego nie mogę, więc nie mam jak zakończyć questa

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
napisałeś tak, jakbyś zabił jakiegoś imiennego ziomka w pomieszczeniu a potem chciał  z nim jeszcze pogadać...

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Miałem na myśli brak opcji dialogowej z tymi orkami.

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

bcklvr

bcklvr

Użytkownicy
posty109
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wez podeslij mi na daro93r@gmail.com zobacze. choc nie wiem czy mi bedzie chodzic jak ja bez ab gram :D

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Raczej nie będzie... Ale możesz zawsze szybko zainstalować i potem usunąć xd 5 min roboty xd

0 użytkowników
Do góry