Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8383142 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8383142

Odpowiedzi 37317

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL Z tym szkieletem jest ten problem, że jeden błąd i robi mega szybkie combo kosturem, a co najlepsze nie wiem czy to wina alternatywnego balansu, ale poszukiwaczy czy każdy inny mag z kosturem robi sieke dosłownie. Nie moge do niego podejść bo momentalnie gine, moj miecz jest nawet za krótki, żeby go dobrze dystansowo zaatakować (1h Ostrze palladyna poświecone). mam 90% w 1h i mimo to jestem mu w stanie zadać w 2-3 ciosy i jak próbuje sie cofnąc to ten kostur i tak mnie dosięgnie :/

MrTLord001PL

MrTLord001PL

Użytkownicy
posty246
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Sądzę że to wina właśnie tego balansu , chociaż 2h ma większy zasięg. W moim przypadku ten czar krzyżuje mi plany bo zbijam mu połowe hp (ma on 15k) i nagle rzuca ten czar i wszystko szlak trafia. Co gorsza jak odejde za daleko to full hp mu wraca (brawo gothic!). Sądzę , że lepiej by było go olać przynajmniej dopóki lepszej broni nie znajdziesz. Albo możesz spróbować zatłuc go kuszą (mała szansa na sukces , ale nadal realna :)).
O przypomniało mi się coś:
1.Czy w wersji 0066 jest ten błąd z wątkami u orków? (bo sam już nie pamiętam , a chce zacząć od nowa na legendzie :))
2.Opłaca się robić 1h x 2 (walka dwoma mieczami)?
3.Który to ten quest gdzie dostaniemy broń dla naszego kochanego Gonza xd? (i jak wykonać bo ominołem dialogi , a save mam z 25h wcześniej)

Ukończone modyfikacje:
Gothic 1 Mroczne Tajemnice
Returning 1.2 : Bardzo łatwy
Returning 2.0 + AB : Mieszanka łatwy (staty) + trudny (ogólna rozgrywka)
Returning 2.0 + AB (S&C) : Koszmar (ze wszystkimi utrudnieniami [200% defa hp i ataku])
Mody w trakcie przechodzenia:
Luźne granie w AB (testowanie nowych aktualizacji)
Oczekiwane mody:
Goetja
Dzieje khorinis

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@MrTLord001PL  co do pytania numer 3 to dostajemy tego questa od palladyna w GL. jego imie zaczyna sie na literke ''P'' nie pamietam dokladnie. Musimy rozwalic mase orków przy tych schodkach oraz na tych schodkach przy olavie (martwy strażnik miejski niedaleko hoszpaka). A co do szkieletora przez 30 min probowałem zbugowac sie w filarze obok niego i nawet raz udało mi sie wejść tak, aby podszedł, ale i tak nie wychodzi. Druga sprawa idąc twoja rada staram sie jakos skillowo z nim walczyc i zawsze dobijam tych 15k i cos mnie zabija tzn. jebany zawsze mnie w złym momencie trafi kosturem albo dotrwam tą ''pierwsza fale'' i kiedy słysze, że odmawia te swoje zaklecie to lece do góry lecze sie i czekam az jebnie i znowu odrazu sie leczy i biegne do niego i albo wtedy mi wyjebie fireballa a na 2 gine albo znowu ten kostur bedzie jak pojebany latał. A co do niego to musze go niestety zrobić bo w alt. balansie druga tabliczka nie leci z Amula tylko z niego i jest to poteżna przeszkoda. A co do balansu ja nie rozumiem tego, zasieg jeszcze okej to logiczne, ze bronie 2h musza być dłuższe, ale ze jego jebany kostur wali 2 hity zanim ja wykonam jeden i napierdala nim jakby to sam belliar nim władał.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tabliczka na alternatywnym balansie nie leci z maga.... tylko normalnie amuli i 5 strażników mag jest 100% opcjonalny zrobiłem pustynie bez zabijania maga i normalnie poleciała tabliczka z amuli chyba że tak działa tylko na łatwym a na innych poziomach jest innaczej aha i jeszcze dobrze przejrzyj ekwipunek powtarzam DOBRZE przejrzyj wszystkie tabliczki jakie masz bo ja sam dwa razy wczytywałem bo myślałem że nic nie dostalem a okazało sie że elegancko w ekwipunku jest tabliczka

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pyanie, niechcacy nie wzialem misji "ogniem i mieczem" od hagena...moge to poprawic w GVE? i jaka jest tego komenda?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Dark Web. Dostałem zwój od Hodgesa i według solucji powinienem porozmawiać z Vatrasem ale nie ma on żadnego dialogu.

Delth

Delth

Użytkownicy
posty194
Propsy48
  • Użytkownicy
@kam1802 Do rozmowy z Vatrasem potrzebujesz dwóch elementów - zwoju i pierścienia/amuletu (nie pamiętam co to dokładnie było) z miejsca zbrodni.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@sysek1231 gram na normalu z 18.02 alt. balans i mam tabliczke z 5 strażnikow, ale z amuli nic mi nie wyleciało nawet jak sprawdzam eq to dalej nic nie mam, nawet po zabiciu amula podszedłem do ołtarzyka i miałem interakcje na 1 tabliczke. ktoś pisał, że maga trzeba rozkurwic.

Rivenxd

Rivenxd

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W dolinie cienia jak idzie się do słonecznego kręgu w jaskini znalazłem bossa którego pokonałem ale hp ciągle mu się odnawia co zrobić?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
3 Pytania
1: Erol nie chce zostać moim zarządcą (pokazałem papiery strażnikowi)
2: Mateo nie chce zrobić naszyjnika z Ghostly dreams (mam 50sztabek złota i 8 czarych pereł i wpis o tym że może mi zrobić też mam)
3: skąd wziąć poezję z ghostly dreams?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Nie jestem pewien, może pomów z Hagenem.
2. Oddałeś Matteowi jego narzędzia?
3. Tenże Matteo ma na sprzedaż.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mogę zranić żadnego z mini śniących, którzy są przed tą wielką piramidą na pustyni?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Miałem w szorstki sposób odesłać do solucji, ale dobra, takie jedno zdanie może umknąć. Otóż Amule muszą stać blisko siebie, dopiero wtedy stają się śmiertelne.

You didn't grow.
You didn't improve.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Jao
Zrobiłem questa u mateo
mateo nie ma książki

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Co do naszyjnika - nie mam pojęcia, ja nie miałem problemów.
A książkę też musi mieć, więc albo kupiłeś ją wcześniej i nie zauważyłeś, albo go pobiłeś.

You didn't grow.
You didn't improve.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Rzeczywiście przepraszam za błąd nie zauważyłem tego, patrzyłem na rosyjskiej stronie tłumaczonej translatorem.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Gram w Returna 2.0 pierwszy raz, poziom trudny.  Opłaca się uczyć wytrzymałości (trochę szybko schodzi) czy są tabliczki jak w zwykłym Returnie?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Wonsz Jak sobie grałem, to po prostu douczałem się jak potrzebowałem na zbroje/włócznię pamiętam raz wziąłem chyba od beliara i nauczyłem się ze 200-300 więc wątpię, że ci starczy podstawa

Tendor

Tendor

Użytkownicy
Zenit Team
posty87
Propsy13
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Zenit Team
Jak ubić tego szkieleta maga w wieży na pustyni addanosa? On ma mnie na 3-4 hitów a ja mu robie tyle co nic.

Mam ponad 260 siły, Dzięki amuletowi co dodaje 300 hp od goblina z pustyni adanosa mam równe 2500 hp, poziom 58 lub 59, miecz który zadaje 270 dmg (po naostrzeniu około 290) w PLautotrnslejcie nazywa się "Ciemny ślub. 3 rozdział. Khorinis wyczyściłem.w 1, 2 i prawie w 3 rozdziale do ostatniego potwora jak i odciągałem nie imiennych strażników z koszar aby ich zabić dla expa, jak też i paru obywateli. (Zabawa w morderce :P) GD wyczyszczona w 2 rozdziale z wiekszości orków dookoła zamku i wszystkich potworów. Zabici palladyni przy obozie netbeka (Zadanie od Ur-Karrasa) wszystkie możliwe questy zrobione. Jarkendar też wyczyszczony z potworów i kilku bandytów, pustynia wyczyszczona i mam już otwarte dojście do Kruka ale jeszcze nie rozmawiam ze smokiem, bo wczesniej sprawdziłem ,zapisując na innym sejwie, czy dam sobie z krukiem rade.

Też zrobione wszystkie questy z kopalni żelaza oprócz tego aby dojść do dolnego szybu, bo jak w przypadku kruka jak i tego szkieleta maga, poprostu przeciwnicy są za silni a orkowie jak już z nimi zjade na dół to sie bugują i zamiast zamną tam iść, to krążą wokoło własnej osi (xD),

Mam średnią zbroje strażnika świątynnego przekutą x5. I taki chełm z rogami.

Pomóżcie mi z tym szkieletem magiem i z tym bugiem z kopalni żelaza orków.

Returning 2.0 0066.1

"Ścieżka przeznaczenia jest długa i kamienista"

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Z magiem to nie ma co specjalnie gadać, musisz dobrze blokować. Ale kręcący się orkowie znaczą, że nad nimi jest przeciwnik, ale zapisanie i wczytanie gry to z miejsca naprawi.

You didn't grow.
You didn't improve.

0 użytkowników
Do góry