Jak ubić tego szkieleta maga w wieży na pustyni addanosa? On ma mnie na 3-4 hitów a ja mu robie tyle co nic.
Mam ponad 260 siły, Dzięki amuletowi co dodaje 300 hp od goblina z pustyni adanosa mam równe 2500 hp, poziom 58 lub 59, miecz który zadaje 270 dmg (po naostrzeniu około 290) w PLautotrnslejcie nazywa się "Ciemny ślub. 3 rozdział. Khorinis wyczyściłem.w 1, 2 i prawie w 3 rozdziale do ostatniego potwora jak i odciągałem nie imiennych strażników z koszar aby ich zabić dla expa, jak też i paru obywateli. (Zabawa w morderce

) GD wyczyszczona w 2 rozdziale z wiekszości orków dookoła zamku i wszystkich potworów. Zabici palladyni przy obozie netbeka (Zadanie od Ur-Karrasa) wszystkie możliwe questy zrobione. Jarkendar też wyczyszczony z potworów i kilku bandytów, pustynia wyczyszczona i mam już otwarte dojście do Kruka ale jeszcze nie rozmawiam ze smokiem, bo wczesniej sprawdziłem ,zapisując na innym sejwie, czy dam sobie z krukiem rade.
Też zrobione wszystkie questy z kopalni żelaza oprócz tego aby dojść do dolnego szybu, bo jak w przypadku kruka jak i tego szkieleta maga, poprostu przeciwnicy są za silni a orkowie jak już z nimi zjade na dół to sie bugują i zamiast zamną tam iść, to krążą wokoło własnej osi (xD),
Mam średnią zbroje strażnika świątynnego przekutą x5. I taki chełm z rogami.
Pomóżcie mi z tym szkieletem magiem i z tym bugiem z kopalni żelaza orków.
Returning 2.0 0066.1