Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8851627 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8851627

Odpowiedzi 37317

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@vladko Najpierw rozmawiasz z Haradem o stalowych prętach, potem idziesz do Vipera. Jeżeli nie masz tych opcji dialogowych to pozostaje ci kowal w kopalni orków, lub klonowanie stalowych prętów.
Prawie 300 strzał można zdobyć bijąc najemników na farmie Onara, nie powinieneś mieć z tym problemu chyba że grasz strażnikiem miejskim, do tego dochodzi ze 100 strzał z pobitych myśliwych.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Panowie znowu ja: gdzie się wyuczyć tego przebicia? O.o dlaczego netbek dał mi jakieś zielsko a nie łuk? Skąd broń dla gozlaesa bo mi nie ufa jak chce się go zapytać o assasyna z missing novices. (Jak się ten qust nazywał bo nie moge zalezc, a Parcival nic nie mówi) I jak z tymi magicznymi strzałami skąd wziąć ten ''lód''?

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@GroBar
1. Aby nauczyć się przebijającego strzału musisz mieć gildię wojownika i umiejętności posiadania łuku ≥ 50% i Zręczność≥ 125, uczy jej Raff w obozie myśliwych.
2. Na pewno zabiłeś Uthura? Grasz na najnowszej wersji? grasz wojownikiem i masz pref przy zręczności?
3. Musisz zrobić zadanie 'przewaga taktyczna', masz je opisane w solucji i poradach na stronie 5.
4 Zapewne chodzi o lodowy kwarcyt, albo inny kryształ.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@GroBar
1. Aby nauczyć się przebijającego strzału musisz mieć gildię wojownika i umiejętności posiadania łuku ≥ 50% i Zręczność≥ 125, uczy jej Raff w obozie myśliwych.
2. Na pewno zabiłeś Uthura? Grasz na najnowszej wersji? grasz wojownikiem i masz pref przy zręczności?
3. Musisz zrobić zadanie 'przewaga taktyczna', masz je opisane w solucji i poradach na stronie 5.
4 Zapewne chodzi o lodowy kwarcyt, albo inny kryształ.
Ja sobie guru zostałem to może być problem :V

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@GroBar Jeżeli masz gildie maga to całą grę masz ustawioną od maga (dropy z bossów, szpon beliara, broń wybrańca będziesz miał jako mag), ponadto mag nie może nauczyć się przebijającego strzału.

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@GroBar Jeżeli masz gildie maga to całą grę masz ustawioną od maga (dropy z bossów, szpon beliara, broń wybrańca będziesz miał jako mag), ponadto mag nie może nauczyć się przebijającego strzału.
ekhm... to fajnie wiedzieć XD! chciałem zostać strażnikiem świątynnym ale nie miałem siły, a chciałem popchnąć fabułę więc dołączyłem do guru

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jak gra się wojownikiem z tarczą to trzeba uczyć się broni jednoręcznej , żeby zadawać większe obrażenie (krytyczne) czy trzeba czekać na lepszego nauczyciela tarczy. (gram strażnikiem miejskim więc lepszym nauczycielem będzie tylko jeden paladyn ale dostęp do niego tylko przy dołączeniu do zakonu )

Post połączony: 2018-02-18, 20:04
chciałbym szybko odpowiedź bo nie wiem czy brać tarcze czy broń dwuręczną bo nie chce mi się do 3 rozdziału czekać

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić/przekuć pancerz dla myśliwego według przepisów od Falka (dostajemy je za trofea z bossów)?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak zrobić/przekuć pancerz dla myśliwego według przepisów od Falka (dostajemy je za trofea z bossów)?
1 Pancerz dostajesz za wilka obok słonecznego kręgu 2 za warga w kanionie w jarku (rozdział2) pancerz z trolli dostajesz z trolla w lesie koło obozu bractwa w GD (tam gdzie klasztor zmiennokształtnych za palisadą) 4 z czarnych trolli jest z trolla na pustynia addanosa(tak słyszałem i podobno tylko na hard+)

Post połączony: 2018-02-20, 14:43
A i moje pytanko takie: gdzie znajdę 2 myśliwego z questa o nowych myśliwych dla myśliwych? (mam Bartoka, tych 2 nad goblinami nie mają opcji dialogowych) pozdrawiam

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gestath (jest na końcu ścieżki na lewo od drogi na płaskowyż do górskiej fortecy) i Talbin (po tym jak w 4 rozdziale wyprowadzisz go z doliny).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 Pancerz dostajesz za wilka obok słonecznego kręgu 2 za warga w kanionie w jarku (rozdział2) pancerz z trolli dostajesz z trolla w lesie koło obozu bractwa w GD (tam gdzie klasztor zmiennokształtnych za palisadą) 4 z czarnych trolli jest z trolla na pustynia addanosa(tak słyszałem i podobno tylko na hard+)

A i moje pytanko takie: gdzie znajdę 2 myśliwego z questa o nowych myśliwych dla myśliwych? (mam Bartoka, tych 2 nad goblinami nie mają opcji dialogowych) pozdrawiam
W ten sposób dostaje przepis ale gdzie mogę pancerz wykonać?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

na stole takim ''skórowym'' na prawo od wejścia do domu bospera (patrząc w oczy bosperowi będąc przy wejściu do domku mateo), u myśliwych też jest pomiędzy chatkami

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest teleport na wyspe etlu? mam klucz a teleportu nie moge znaleść

BUMCYKAFYSZ

BUMCYKAFYSZ

Użytkownicy
posty235
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak i gdzie  tworzy się magiczne bełty ?

GroBar

GroBar

Użytkownicy
posty152
Propsy7
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
jak i gdzie  tworzy się magiczne bełty ?
Uczysz się u Zurisa tworzysz przy normalnym stoliku do strzał

Post połączony: 2018-02-20, 18:14
Gdzie jest teleport na wyspe etlu? mam klucz a teleportu nie moge znaleść
a probowales w jaskini przed czarnym trolem? tam gdzie są zbieracze zielska?

lis420

lis420

Użytkownicy
posty99
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram sobie w alternative balance, i zapomniałem. Otwieranie zamków można nauczyć się tylko w gildii złodziei? Bo u thorbena to dopiero później. Problem z gildią złodziei jest taki że na 10 lvlu ciężko na hardzie zrobić tych bandytów za farmą Akila, żeby się Attila pojawił.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@GroBar tak patrzałem nie ma tam teleportu na wyspe

lee27

lee27

Użytkownicy
posty85
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram sobie w alternative balance, i zapomniałem. Otwieranie zamków można nauczyć się tylko w gildii złodziei? Bo u thorbena to dopiero później. Problem z gildią złodziei jest taki że na 10 lvlu ciężko na hardzie zrobić tych bandytów za farmą Akila, żeby się Attila pojawił.
Thorben cię nauczy gdy spłacisz dług Gritty u Matea, a co do gildii to zrób misje z tym kupcem Jorą

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, Thorben Cię nauczy, jak oddasz książeczkę z długami Lehmara.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy

na stole takim ''skórowym'' na prawo od wejścia do domu bospera (patrząc w oczy bosperowi będąc przy wejściu do domku mateo), u myśliwych też jest pomiędzy chatkami
A jakiego przedmiotu potrzeba aby użyć stołu?
Już nieważne trzeba kupić nóż od Bospera (występuje jako broń nie jako narzędzie).

0 użytkowników
Do góry