Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7870437 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7870437

Odpowiedzi 37317

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli ktoś ogarnia "GVE" i mu się chce to tutaj daje sejwa https://chomikuj.pl/koks10/Dokumenty i jakby ktoś mógł mi tylko tego questa ogarnąć z galahadem wszystkie listy motywacyjne są pobrane oprócz tego luthera bo nie zdąrzyłem przed robotą do niego skoczyć.
Edit. Jak coś jest to wersja 66.1

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Morty Akrobatyka jest NIEZBĘDNA. Chociażby do tego, żeby przeskoczyć nad rozpadliną w jakieś kluczowej lokacji, gdzie bez tego nie popchniesz dalej fabuły :)

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Fayors
Teraz jest tam kolumna a w drugiej lokacji można użyć zwoju przemiany w cieniostwora. Mimo to umiejętność ta jest przydatna choćby do szybszego przemieszczania się

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czemu nie moge wiecej sie uczyc skilli sila 45 i 25% walki i "limit" jak go zwiekszyc bodajze 6-7lvl mam i oplaca sie isc w zreke do 60 na akrobacje jak chce robic 2h+kusza?

Sensoy

Sensoy

Użytkownicy
posty143
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Natsek Musisz uczyć się po 1 aż dojdziesz do 30% wtedy znowu po 5 będziesz mógł, a akrobatyka zawsze się przyda tylko teraz na nowszej wersji potrzeba 90 zręczności żeby się nauczyć.

Ukończone Modyfikacje:
Gothic 1
Zagadka Bagiennego Ziela                               
Świat Skazańców
Edycja Rozszerzona 1.4.5 i 1.4.8
Ciemności Gordotha
Czas Zapłaty 1.5
Gothic 2
TheReturning 2.0 (0062) i (0066.1)
L'hiver Edition 0.9.3 i 1.1 PL
Złote Wrota
Bandyci

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Natsek Musisz uczyć się po 1 aż dojdziesz do 30% wtedy znowu po 5 będziesz mógł, a akrobatyka zawsze się przyda tylko teraz na nowszej wersji potrzeba 90 zręczności żeby się nauczyć.

66.2 najnowsza i potrzeba 120 zręki

Maravel

Maravel

Użytkownicy
posty123
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem polegającym na sprzątaniu komnat nowicjuszy, mianowicie mam 4 nowicjuszy do pomocy, używam miotły w komnacie i dostaje osiągnięcie, ale zadania dalej ukończyć nie moge. Bug, czy coś robie nie tak? ;x

"Zatrute strzały trzymają kołczany z nami jest bóg Khorne,
zdobyczne buzdygany, blisko trzymamy jak łuk Thorgal,
a w kaftanach długie noże co głoszą cicho pieśń,
a swą klingą wbitą w pierś, niosą cicho śmierć."

Diilmach

Diilmach

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zwiększyć ilość możliwego do nauczenia atrybutów? Mam 45 siły max i ciagle nie da rady sie uczyć. Pozdrawiam.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Fayors Testowałem skoki podczas przemiany w cieniostwora, bez problemu przeskoczysz  kolce w mieście umarłych w  dolinie cieni, większej wprawy wymaga skok w lokacji z zadania niekończona moc jednak jest on wykonalny, na pustyni adanosa przewracasz kolumnę i problem z głowy, więc nie widzę potrzeby nauki akrobatki grając czysto pod siłę.
@Maravel Czyścisz odpowiednią komnatę? Osiągnięcie jest za samo użycie miotły.
@Diilmach Wrzucaj po jednym punkcie, aż zwiększy się koszt nauki i znowu będziesz mógł ładować po 5.

Zaczek13

Zaczek13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak "skłonić" Bartoka do walki z orkami w lesie podczas polowania ?
Po wypowiedzianej kwestii "Cholera trzeba uciekać" stoi w miejscu i nawet nie drgnie. Gdy go orkowie zaczynają bić także.
Czy to jest bug czy umyślny zabieg twórców po to aby go uśmiercić ?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak "skłonić" Bartoka do walki z orkami w lesie podczas polowania ?
Po wypowiedzianej kwestii "Cholera trzeba uciekać" stoi w miejscu i nawet nie drgnie. Gdy go orkowie zaczynają bić także.
Czy to jest bug czy umyślny zabieg twórców po to aby go uśmiercić ?
Powinien uciekać. Nie będzie się bić z orkami. Scouta zabijesz na początku jak sie postarasz.

Post połączony: 2017-11-23, 10:54
@Fayors Testowałem skoki podczas przemiany w cieniostwora, bez problemu przeskoczysz  kolce w mieście umarłych w  dolinie cieni, większej wprawy wymaga skok w lokacji z zadania niekończona moc jednak jest on wykonalny, na pustyni adanosa przewracasz kolumnę i problem z głowy, więc nie widzę potrzeby nauki akrobatki grając czysto pod siłę.
@Maravel Czyścisz odpowiednią komnatę? Osiągnięcie jest za samo użycie miotły.
@Diilmach Wrzucaj po jednym punkcie, aż zwiększy się koszt nauki i znowu będziesz mógł ładować po 5.

Akrobatyka JEST PRZYDATNA ale nie konieczna. W walce dwuręką masz możliwość okrążania przeciwników za pomocą turlania się. Wczoraj rozwaliłem dzięki temu kruka bez tego walki z nim sobie nie wyobrażam.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy zostając najemnikiem automatycznie tracimy możliwość sprzedawania i uczenia się u harada/constantina?
I czy śmierć jessego ma jakiś znaczący wpływ na granie najemnikiem?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Czy zostając najemnikiem automatycznie tracimy możliwość sprzedawania i uczenia się u harada/constantina?
I czy śmierć jessego ma jakiś znaczący wpływ na granie najemnikiem?
Nie tracimy możliwosci handlu w miescie poza tym frajerem co sprzedaje zarcie na targu aka BALTRAM. @edit Można dać mu 10 szynki i 10 czegoś (nie pamiętam) i znów będzie z nami handlował. Żarłok jeden :D
Warto i tak zostać uczniem przed dołączeniem do gildii.
Smierć jessiego nie ma wpływu na gre najemnikiem (wiem z autopsji) poza utratą drobnej ilość expa.

Robharek

Robharek

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie,  gdzie jest ur-karras?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pytanie,  gdzie jest ur-karras?

Ur-karras to chyba ten ranny ork jeśli się nie myle. Na początku jest on obok wieży gdzie siedzi nicklas jeden z myśliwych. Idzie się do wieży Jack'a i odbija w drugą stonę. A po wykonaniu dla niego misji przenosi się do miasta orków i tam jest mniej więcej jak wejdziesz przez główne wejscie i jest takie przejscie z dwoma kolumnami kamiennymi po bokach. W prawo idzie się do wodza a w lewo do ur-karrasa. Stoi przed domkami orków.

Natsek

Natsek

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ma ktos moze linka do hotfixa + spolszczenie itp najnowszego np 7.7 czy cus albo chociaz samego hotfixa nowszego niz 5.1 bo ograniczylem do 40fps i tak max 40min pogram i out of memmory i7 6700k gtx 970g1 gaming i 16gb ram 3000mhz. i czy save sie naloza czy bd od nowa.

bloom766

bloom766

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie w klasztorze znajdę Gonzalesa po przejściu doliny asasynów ? Nie mogę go nigdzie znaleźć.

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie... Jak dostać się do lasu asasynow? Nie wiem jaką misje mam wykonać i co w niej zrobić?

Szreder1977

Szreder1977

Użytkownicy
posty56
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajde Włócznie Silvermoon?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@wicos W 3 rozdziale idź do Bractwa.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry