Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 7870494 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 7870494

Odpowiedzi 37317

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Którą postacią magiczną można przyjemnie i na luzie pograć(na norm, może hard)? Słyszałem, że mag ognia cienki po całości, więc zostaje nekromanta i mag wody, ew. guru. Którego z tych trzech polecicie? x2

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misją z wypróbowaniem czaru niepamięć dla ignaza. Rzecz w tym, że przykładowo bije jakiegoś oponenta i rzucam na niego czar to u ignaza nie ma opcji dialogowej z tym, że wykonałem zadanie
I czy jak przez przypadek książke z poematami myrtańskimi oddałem galahadowi to już z automatu nie zrobię questa dla tej babeczki z farmy onara?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Musisz rzucić ten czar na ziomka w karczmie Valentino czy jakoś tak się nazywa.

Pytanie co zrobić żeby nauczyć się jezyka orków? Jestem w mieście zrobiłem zadania Ur karrasa mam 70/100 u orków ale nie mogę walczyć na arenie bo chyba nie znam ich języka. Ktoś coś?
Druga sprawa, gdzie jest miecz harta z miasta orków?

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Problem jest taki, że zrobiłem zadanie dla bala parveza bez używania niepamięci na nim. Jest jakiś inny npc na którym moge to użyć żeby ignaz mi zaliczył tego questa?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@wicos 1. Książka z językiem orków jest w starej wieży Xardasa, nie pamiętam tylko czy na piętrze z pentagramem czy na najwyższym.
2. W magazynie w zamku, po wejściu na lewo masz stertę skrzyń, miecz znajdziesz za nią.
@Raster Ktokolwiek, kto się obrazi (dostajesz powiadomienie - your fight/theft did not go unnoticed).

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Slesh

Slesh

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak rozpocząć questa z Gomezem? Za każdym razem kiedy z nim rozmawiam Bezi mówi, że nie ma zamiaru mu pomagać.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Gildia kupców, rozdział 3.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znacie jakieś skuteczne sposoby na walke z trolami? Za cholere nie potrafię wymanewrować na ich tył a uniki też nic nie dają

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja pomagam sobie trochę akrobatyka w walce z trollami. Ale i tak najlepiej jest poczekać aż będziesz je siekać zanim cię uderza...

Ma ktoś skuteczny sposób na naukę retoryki brakuje mi 20 do rozmowy z wodzem orków i do zdobycia płomienia eliagora... Nie mam pomysłu gdzie może być sporo książek.

Placek698

Placek698

Użytkownicy
posty65
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rób zadania dla Opiekunów i dojdziesz do momentu w którym będziesz musiał nauczyć się języka demonów. Jak się tego nauczysz za 20pkt to będziesz mógł czytać niektóre księgi np wszystkie w wieży Xardasa i na bagnach tam gdzie był ten demon.

Boonqu

Boonqu

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się sfera kamienia?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Żywioł ognia - W starej kopalni tam gdzie pracował niegdyś Grimes.
Żywioł wody - W opuszczonej kopalni, niedaleko przełęczy.
Żywioł ciemności - W zatopionej wieży Xardasa.
Żywioł skały - W Starym Obozie Sekty, w miejscu, którym przebywał Y'Berio

@edit
A to sorki za wprowadzenie w błąd... Przysiągł bym że sfera była w obozie sekty

Boonqu

Boonqu

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wicos no właśnie nie ma nigdzie w starym obozie tej sfery

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Boonqu, sferę znajdziesz w kopalni żelaza w mieście Orków. Zmieniło się to w którymś patchu.

Boonqu

Boonqu

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@barbor92r a jak mogę się dostać na dół kopalni?

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Boonqu, musisz wykonać kilka zadań i dostać klucz do windy od szefa kopalni.

Kawałek solucji z rpgrussia, tłumaczone translatorem:

niższy wał
Dowiadujemy się o tym z rozmowy z Rolland. Aby uzyskać więcej informacji, mógłby wysłać nas do huty Hildur, a to z kolei - do starego orków Grok, który stoi w pobliżu wyciągu. Potem idziemy do Ap Dagar, orka starszego w kopalni. Pozwolił nam w dolnej kopalni kiedy zabijemy Morag bar w dawnym obozie bagna. Ale jak już zrobione, wtedy wszystko jest w porządku. Idziemy do Ur-Thralla. On zatwierdzi nasz pomysł i zapewni żołnierzy. Po tej rozmowie z Ar Dagar i przejść do windy, gdzie czekaliśmy na kilku żołnierzy. Mówimy do starszego orków (nie nazwę) i otrzymać od niego klucz do windy. Wskazane jest, aby wykonać kopię zapasową przed uruchomieniem gry uratować. Później przeniósł się do prawej przez Bramę-arch i zabijać wszystko na swojej drodze. Wkrótce po obejrzeniu podobieństwa arenę, na której, oprócz nieumarłych, aw rzeczywistości będzie ARHIDEMONA glavgad - demon Irh'Tar. Towarzyszące nam orki prawie natychmiast zabity w walce z nim. Ten sam demon jest bardzo silny, by walczyć z nim jest niemożliwe opuścić granicach rzędu (i nie jest to zalecane, aby zbliżyć się do ściany). Jeśli uda to dobrze, nie działa, to lepiej się wycofać lub wykorzystać zapisuje dokonane przed opadania.

Oprócz konieczności zniszczyć demona i więcej Itu'Seda Guardian sferę skale. Znajduje się on w jednym z ramion blisko areny z Irh'Tarom.

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Boonqu, musisz wykonać kilka zadań i dostać klucz do windy od szefa kopalni.

Kawałek solucji z rpgrussia, tłumaczone translatorem:

niższy wał
Dowiadujemy się o tym z rozmowy z Rolland. Aby uzyskać więcej informacji, mógłby wysłać nas do huty Hildur, a to z kolei - do starego orków Grok, który stoi w pobliżu wyciągu. Potem idziemy do Ap Dagar, orka starszego w kopalni. Pozwolił nam w dolnej kopalni kiedy zabijemy Morag bar w dawnym obozie bagna. Ale jak już zrobione, wtedy wszystko jest w porządku. Idziemy do Ur-Thralla. On zatwierdzi nasz pomysł i zapewni żołnierzy. Po tej rozmowie z Ar Dagar i przejść do windy, gdzie czekaliśmy na kilku żołnierzy. Mówimy do starszego orków (nie nazwę) i otrzymać od niego klucz do windy. Wskazane jest, aby wykonać kopię zapasową przed uruchomieniem gry uratować. Później przeniósł się do prawej przez Bramę-arch i zabijać wszystko na swojej drodze. Wkrótce po obejrzeniu podobieństwa arenę, na której, oprócz nieumarłych, aw rzeczywistości będzie ARHIDEMONA glavgad - demon Irh'Tar. Towarzyszące nam orki prawie natychmiast zabity w walce z nim. Ten sam demon jest bardzo silny, by walczyć z nim jest niemożliwe opuścić granicach rzędu (i nie jest to zalecane, aby zbliżyć się do ściany). Jeśli uda to dobrze, nie działa, to lepiej się wycofać lub wykorzystać zapisuje dokonane przed opadania.

Oprócz konieczności zniszczyć demona i więcej Itu'Seda Guardian sferę skale. Znajduje się on w jednym z ramion blisko areny z Irh'Tarom.
[/quote
Byłbyś tak miły i dał linka do solucji? Bo mimo że szukałem z translatorem to nie idzie mi coś na tym forum znajdowanie podstawowych wątków. Płacę wdzięcznością i urizielami.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@wicos, alfabetycznie, wszystkie zadania pod odnośnikiem "ОТКРЫТЬ АЛФАВИТНЫЙ УКАЗАТЕЛЬ":
http://rpgrussia.com/index.php?topic=8771.0

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Pewnie glupie pytanie zadam, ale jak uzywac pochodni? Nie da sie czy w jakis inny sposob trzeba?

wicos

wicos

Użytkownicy
posty39
Propsy2
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pewnie glupie pytanie zadam, ale jak uzywac pochodni? Nie da sie czy w jakis inny sposob trzeba?
Teraz pochodnia jest na klawiaturze numerycznej pod 1 masz leczenie pod 2 manę pod 3 chyba wytrzymałość a pochodnia jest pod 6 jeśli się nie mylę.

0 użytkowników
Do góry