Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8820612 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8820612

Odpowiedzi 37317

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziękuje wszystkim za pomoc <3
2 rozdział rozpoczęty...
Teraz takie 2 pytanka...
1 Mogę harować w kopalni i robić nieskończoność golda, ale czy warto? Warto kupić pancerze strażników świątynnych? Jeśli tak to które?
2. 20 lvl iść już do Jarkendaru?

Kavvaii

Kavvaii

Użytkownicy
posty21
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ile trzeba retoryki/szacunku u złodziei, żeby za darmo otrzymać dziennik vatrasa?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam nauczone pozyskiwanie serc z potworów ale z orków ich nie dostaje. Why?

Bo nie ma?  :F

Post połączony: 2017-05-01, 15:05
Dziękuje wszystkim za pomoc <3
2 rozdział rozpoczęty...
Teraz takie 2 pytanka...
1 Mogę harować w kopalni i robić nieskończoność golda, ale czy warto? Warto kupić pancerze strażników świątynnych? Jeśli tak to które?
2. 20 lvl iść już do Jarkendaru?

1. Nie nie można nieskończoność golda ale bardzo dużo.
2. Zależy jaki poziom trudności/statystyki/cokolwiek

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ile trzeba retoryki/szacunku u złodziei, żeby za darmo otrzymać dziennik vatrasa?

20/30 coś takiego

Lojras

Lojras

Użytkownicy
posty152
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Żelazo można w nieskończoność chyba a z tego pręty pręty=miecz=gold
2. Gram na normalnym mam z 125 siły i 60% 1h, pancerz mistrza gildi złodziei

starcd78

starcd78

Użytkownicy
LUJ
posty99
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • LUJ
Witam mam parę pytań, wiem że niektóre były ale trochę czasu zajmuje przejrzenie tych 300 stron...(gram na poziomie Hard)
1. Czy warto inwestować pn w ulepszanie pancerza?
2. Ogólnie jestem czeladnikiem kowala i nie sprzedaje mu zardzewiałych rzeczy, oprócz kłucia rubinowego ostrza na niczym innym się nie znam w co naprawdę warto zainwestować jeśli chodzi o kowalstwo i górnictwo, żeby mieć kaske?
3. III akt i Ramirez nie chce kupować ode mnie broni bandytów, jedyny quest jaki wykonałem dla gildii złodziei to z pierścieniem Constantina na resztę brak mi zręczności. Dodam, że jedyna opcja dialogowa jaką mam z Ramirezem to: "Maybe somehow we settle our differences", po czym Ramirez odpowiada, a ja mam opcję "Nie wiem". O co z tym chodzi nie umiem znaleźć tego questa u siebie.

Keep calm and kill all ~~ Gorn

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten boss trolli, z którego można zrobić pancerz? Chodzi o tego z górniczej doliny.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam mam parę pytań, wiem że niektóre były ale trochę czasu zajmuje przejrzenie tych 300 stron...(gram na poziomie Hard)
1. Czy warto inwestować pn w ulepszanie pancerza?
2. Ogólnie jestem czeladnikiem kowala i nie sprzedaje mu zardzewiałych rzeczy, oprócz kłucia rubinowego ostrza na niczym innym się nie znam w co naprawdę warto zainwestować jeśli chodzi o kowalstwo i górnictwo, żeby mieć kaske?
3. III akt i Ramirez nie chce kupować ode mnie broni bandytów, jedyny quest jaki wykonałem dla gildii złodziei to z pierścieniem Constantina na resztę brak mi zręczności. Dodam, że jedyna opcja dialogowa jaką mam z Ramirezem to: "Maybe somehow we settle our differences", po czym Ramirez odpowiada, a ja mam opcję "Nie wiem". O co z tym chodzi nie umiem znaleźć tego questa u siebie.

1. Zależy jakich
2. Warto pakować w górnictwo i kujesz po prostu jakiekolwiek miecze i tak jest nieskończona farma i tak :)
3. Użyj na nim zwoju zapomnienia, chodzi mu o to, że zabiłeś tego tam frajera, chyba się atilla zwał xd

Post połączony: 2017-05-01, 15:56
Gdzie jest ten boss trolli, z którego można zrobić pancerz? Chodzi o tego z górniczej doliny.

Dostajesz questa od Baala Netbeka, żeby go zabić, jest za palisadą, w miejscu, gdzie miałeś pierwszy kamień ogniskujący w G1

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie odnośnie dołączenia do gildii złodziei. Otóż dostałem już klucz od Atylli i zrobiłem questa dla Cassi (ten z pierścieniem), ale ona mi mówi, że nie może mnie przyjąć bo u kogoś już jestem (mam po angielsku, używa słowa dieties. Bóstwa?). Gram nekromantą i jestem czeladnikiem u Constantina.

Da się to jakoś odkręcić?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie odnośnie dołączenia do gildii złodziei. Otóż dostałem już klucz od Atylli i zrobiłem questa dla Cassi (ten z pierścieniem), ale ona mi mówi, że nie może mnie przyjąć bo u kogoś już jestem (mam po angielsku, używa słowa dieties. Bóstwa?). Gram nekromantą i jestem czeladnikiem u Constantina.

Da się to jakoś odkręcić?
No niestety, dlatego większość zadań w pierwszym rozdziale powinno się robić przed wybraniem gildii.

EDIT: tutaj chodzi o nekromantę, bodajże trzeba dołączyć przed zostaniem członkiem gildii magów, ale nie jestem pewny. Ja gram magiem ognia i zrobiłem wszystko wcześniej, a Cassia powiedziała mi, że to nie ma znaczenia, bo wciąż jestem jednym z nich.

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mhm, rozumiem. Czyli to tyle jeśli idzie o otwieranie zamków i skradanie?

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mhm, rozumiem. Czyli to tyle jeśli idzie o otwieranie zamków i skradanie?
Skradania kiedyś uczył Cavalorn, ale nie wiem czy teraz też uczy. Co do otwierania zamków to popróbuj u Thorbena, trzeba chyba mieć 10 karmy u Innosa, żeby nas uczył.

deser3

deser3

Użytkownicy
posty18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdzę, dzięki.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakbyś był już jakiś bardzo zdesperowany, to mam jeszcze jednego save'a przed dołączeniem do gildii (postać pod maga, ale w tamtym momencie była tam głównie zręczność). Z tym, że jest porobione większość rzeczy z pierwszego rozdziału i zostaje tam już ukształtowanie postaci pod maga i zrobienie kilku wątków.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Gdzie można znalesc klucz do biblioteki magow ognia w 1 rozdziale? I ile zręcznosci jesli chodzi o kradzież kieszonkowa

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie można znalesc klucz do biblioteki magow ognia w 1 rozdziale? I ile zręcznosci jesli chodzi o kradzież kieszonkowa
Zręczności chyba mniej niż 50, dokładnie nie pamiętam, ale gdzieś tak pisało. Natomiast co do klucza to zależy, w jakiej gildii jesteś.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
witam,mam juz 4 starozytne tabliczki do teleportow i jak chce aktywowac to nic nie wyswietla tylko z daleka ze za daleko albo po drugiej stronie,jak to naprawic albo czy jest jakis sposob na aktywowanie bo nic nie działa

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
witam,mam juz 4 starozytne tabliczki do teleportow i jak chce aktywowac to nic nie wyswietla tylko z daleka ze za daleko albo po drugiej stronie,jak to naprawic albo czy jest jakis sposob na aktywowanie bo nic nie działa
Hymm na pewno masz dobre tabliczki acient rune tile czy jakos tak, zazwyczaj nie czeka się jakoś szczególnie gimnastykować aby aktywować pilar po 2 filarze robiłem to za 1 podejściem

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A gadałeś o tym w ogóle z Xardasem?

Kempix

Kempix

Użytkownicy
posty171
Propsy12
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Takie pytanko która frakcja jest lepsza/oplacalniejsza paladyn czy łowca smoków? I dlaczego? Bo mam problem z wyborem.

0 użytkowników
Do góry