Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844578 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844578

Odpowiedzi 37317

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto może uleczyć tego orka koło nikolasa?

Idziesz do Salandrila tego alchemika w górnym mieście i kupujesz zwój który jest wart 500g i iddziesz do niego i rozpoczynasz rozmowe

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znasz jeszcze jakies miejsca? Pierwsze dwa wybite
5. GD. W lesie jest czarny troll w misji "Intruzi". Powinieneś dostać skórę czarnego trolla.
6. Pustynia Adanosa. Kolejny boss obok kręgu z drzewem.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto ma klucz do biblioteki magow ognia w  0066 gdyż brakuje mi 4pkt retoryki do 30;/ patrzyłem u parlana i nie ma nic ze moge mu ukrasc tak jak bylo w 0065.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, demon z bagien ani żadne zadanie z nim związane nie ma absolutnie nic wspólnego z możliwością rozmowy z Ur Thrallem o świątyni śniącego/ dolinie cieni/ kopalni żelaza. Już sobie poradziłem. 60 retoryki potrzeba

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, demon z bagien ani żadne zadanie z nim związane nie ma absolutnie nic wspólnego z możliwością rozmowy z Ur Thrallem o świątyni śniącego/ dolinie cieni/ kopalni żelaza. Już sobie poradziłem. 60 retoryki potrzeba
Hmm nie wiedziałem ale co do kopalni to jesteś chyba w błędzie ponieważ po zabiciu demona mogłem tam wejść a dialogu co do doliny i świątyni nie mogłem dalej pociągnąć.

Post połączony: 2017-04-17, 19:12
Kto ma klucz do biblioteki magow ognia w  0066 gdyż brakuje mi 4pkt retoryki do 30;/ patrzyłem u parlana i nie ma nic ze moge mu ukrasc tak jak bylo w 0065.
Mogę się mylić ale to jemu go wykradłem a potem w 3. akcie dał mi kolejny.

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w żadnym błędzie, 60 retoryki i puścił mnie do kopalni, po kopalni puścił mnie do świątyni śniącego, a po świątyni puścił mnie do doliny cieni

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe czemu nie chciał mnie puścić?
Masz wersję 0066?
Zabiłeś demona w kopalni? Jeśli tak to jak?

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wiem czemu nie chciał puścić, tak kolej wątków wygląda- kopalnia->świątynia->dolina, z demonem z bagien nie ma to nic wspólnego, zabiłem demona w kopalni- na śmierć :p staffem go tłukłem i szło całkiem całkiem, czarami nie szło zbytnio a przyzwane demony go nie atakują
0066

może miałeś 60 retoryki i nie zwróćiłeś na to uwagi po prostu

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co muszę mieć, by gobliny z klanu goblinów na pustyni Adanosa mnie nie atakowały?

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Totem od Zaczarowanego Goblina ;)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Klucz do biblioteki wykrada się Parlanowi, ale ja mogłem to zrobić dopiero przy zadaniu od Xardasa dot. jego starych zapisków.

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha czyli u mnie odpada bo planuje grac jako najemnik/straznik swiatynny.

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Totem od Zaczarowanego Goblina ;)

Jaki totem od jakiego goblina xd?

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Goblin znajduje się na wzgórzu obok wejścia do starej wieży Xardasa w GD.

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś wie jak dokładnie włączyć i korzystać z GVE ? Mam problem w lesie asasynów,mianowicie troll nie chce się otruć.Czytałem,że do tego trzeba użyć GVE,ale jak to zrobić ?

Diano

Diano

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd mogę wziąć młot adanosa? Bo jakoś nie mogę go znaleźć w domach budowniczych. Gram na wersji 0066

wojtek988

wojtek988

Użytkownicy
posty172
Propsy21
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie jak teraz złapać duszę Senyaka? Mam mora oulart, w wersji 0062 była opcja dialogowa przed podjęciem walki z nim, wybierało się ją i dusza była łapana, teraz nic, żadnej opcji, a jak próbuje użyć tej runy, to tylko wpis w dzienniku pojawia się o tym, że teraz niby mogę łapać dusze, runa znika z ekwipunku, a po pokonaniu go w jego ciele nie ma kamienia duszy

coś pewnie źle zrobię, tylko nie wiem co, mam nadzieje, że to nie błąd

NobleOne

NobleOne

Użytkownicy
posty251
Propsy72
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Skąd mogę wziąć młot adanosa? Bo jakoś nie mogę go znaleźć w domach budowniczych. Gram na wersji 0066

Prawdopodobnie ten sam bug co na 0065, zrób wszystko po kolei:
1.Ściągnij GVE
2. Musisz mieć save'a sprzed rozmowy z Ash'Tarem i Saturasem o młocie
3. zmieniasz w GVE wartości skryptów (?) o nazwach DragonGoldIsDead i tmpKillGoldDrgFlag z 0 do 1
3.1 Jeśli rozmawiałeś już z Ashtarem na temat młota zmień wartość TellAboutAdanosWeapon do 0
4.Rozmawiasz z Saturasem (TYLKO Z SATURASEM) o młocie
5 Zmieniasz wartości DragonGoldIsDead i tmpKillGoldDrgFlag z 1 do 0, a TellAboutAdanosWeapon do 1
6.Teraz poszukaj młota :)
PS: Działa na 0065, więc nie wiem czy będzie tak samo na 0066

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Goblin znajduje się na wzgórzu obok wejścia do starej wieży Xardasa w GD.
Ale o co chodzi z tymi goblinami na pustyni? Jest jakaś misja z nimi bo ja ich pozabijałem.

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra, bo zaraz mnie chyba coś strzeli. Co trzeba zrobić, żeby zostać tym cholernym magiem wody? Mam 35 inteligencji i 100 many, gdzie w przypadku nekromanty trzeba było tylko 30/75. Co mam jeszcze zrobić, żeby Saturas w końcu się zgodził?

EDIT: Mówi mi, że mój umysł nie jest jeszcze gotowy.

0 użytkowników
Do góry