O temacie
Autor Vanarius
Zaczęty 3.01.2016 roku
Wyświetleń 8844371
Odpowiedzi 37317
iRaven
Brimstone
Dexs
Spróbuj w nocy kiedy wszyscy śpią, jak dalej nie bd dzialc radze nauczyc sie skradania i po problemie. Ktory nauczyciel oferuje wiecej siły niż 100? Lares i Mortis wymiękli.
tedddy_bear
tldr
Trumm
otworzenie skrzynki lehmara jest niewykonalne, nauczylem sie skradania wchodze w nocy do domu podchodze do skrzyni a obywatelka z domu jak i z domu obok i tak sie budzi
Toyakuzo
Harwing
Mam pytanie. Jak i u kogo można nauczyć się przetapiania magicznej rudy?
jakoś mi sie udało otworzyć tą skrzynię bez budzenia ludzi ale i tak musiałem zapłacić grzywnę ;/a mam jeszcze takie pytanie czy jest możliwe sprzedąc coś z rzeczy wykopanych dla grega halvorowi ? bo jestem pewien ze wykopalem wszystkie skarby nawet bylem zobaczyc drugi raz czy wszystko wykopane a i tak nie mam złotego kielicha napewno nie sprzedalem go innemu handlarzowi
TheAlin1213
Cytat: Toyakuzo w 2017-03-26, 18:53Mam pytanie. Jak i u kogo można nauczyć się przetapiania magicznej rudy? U Węża jak oddasz mu paczkę z rudą.Post połączony: 2017-03-26, 19:01Cytat: Dexs w 2017-03-26, 18:40jakoś mi sie udało otworzyć tą skrzynię bez budzenia ludzi ale i tak musiałem zapłacić grzywnę ;/a mam jeszcze takie pytanie czy jest możliwe sprzedąc coś z rzeczy wykopanych dla grega halvorowi ? bo jestem pewien ze wykopalem wszystkie skarby nawet bylem zobaczyc drugi raz czy wszystko wykopane a i tak nie mam złotego kielicha napewno nie sprzedalem go innemu handlarzowiJest możliwe dlatego robiąc tego questa nie sprzedaje się niczego u Halvora.
Po prostu znajdź te same przedmioty które wykopałeś, one nie są wyjątkowe, specjalne dla tego questa i się powtarzają, ewentualnie dodaj je sobie kodem.
AloneWolf
paulzz