Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8844371 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8844371

Odpowiedzi 37317

iRaven

iRaven

Użytkownicy
posty37
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja bym zaczął od nowa, ale nie chce mi się po raz kolejny... Chociaż to od zmian zależy xd

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj w nocy kiedy wszyscy śpią, jak dalej nie bd dzialc radze nauczyc sie skradania i po problemie. Ktory nauczyciel oferuje wiecej siły niż 100? Lares i Mortis wymiękli.

problem w tym ze w nocy tez nie da rady, spi obywatelka i niby z nia moglbym sobie poradzic ale i tak budzi sie druga obywatelka ktora spi w domu obok. troche bez sensu jest to no ale coz

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zostałem nowicjuszostwem ognia i następnie zrobiłem misję z pierścieniem Constantina dla Cassii. Po oddaniu go jej i zapytaniu czy mogę zostać złodziejem, ona odpowiada że nie mogą przyjąć kogoś kto obrał drogę dla jednego z bogów.
1.Czy istnieje szansa żeby zostać jeszcze złodziejem czy już zamknąłem sobie tę drogę?
2.Otwieranie zamków może mnie nauczyć Thorben ale kradzieży kieszonkowej ktoś oprócz Cassii?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zamknales sobie droge do zlodziei. Zlodziejem nalezy zostac przed podjeciem decyzji o gildii.

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
otworzenie skrzynki lehmara jest niewykonalne, nauczylem sie skradania wchodze w nocy do domu podchodze do skrzyni a obywatelka z domu jak i z domu obok i tak sie budzi

Trumm

Trumm

Użytkownicy
posty204
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.
Mam problem odnośnie nie mogę otworzyć sarkofagu w światyni na bagnie (ta światynia ze znalezieniem zielonych tabliczek dla franko). Gdy próbuje otworzyć to pokazuje się komunikat (jestem po 2 stronie) i tak za każdym razem gdzie i jak odwrócony bym nie był.
Wersja gry 0065

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
otworzenie skrzynki lehmara jest niewykonalne, nauczylem sie skradania wchodze w nocy do domu podchodze do skrzyni a obywatelka z domu jak i z domu obok i tak sie budzi

Bo musisz mieć odpowiednią ilość zręczności by oni się nie budzili, przecież ten aspekt już tyleeee razy był poruszany...

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jakoś mi sie udało otworzyć tą skrzynię bez budzenia ludzi ale i tak musiałem zapłacić grzywnę ;/

a mam jeszcze takie pytanie czy jest możliwe sprzedąc coś z rzeczy wykopanych dla grega halvorowi ? bo jestem pewien ze wykopalem wszystkie skarby nawet bylem zobaczyc drugi raz czy wszystko wykopane a i tak nie mam złotego kielicha napewno nie sprzedalem go innemu handlarzowi

Toyakuzo

Toyakuzo

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jak i u kogo można nauczyć się przetapiania magicznej rudy? :/

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U Węża jak oddasz mu paczkę z rudą.

Post połączony: 2017-03-26, 19:01
jakoś mi sie udało otworzyć tą skrzynię bez budzenia ludzi ale i tak musiałem zapłacić grzywnę ;/

a mam jeszcze takie pytanie czy jest możliwe sprzedąc coś z rzeczy wykopanych dla grega halvorowi ? bo jestem pewien ze wykopalem wszystkie skarby nawet bylem zobaczyc drugi raz czy wszystko wykopane a i tak nie mam złotego kielicha napewno nie sprzedalem go innemu handlarzowi
Jest możliwe dlatego robiąc tego questa nie sprzedaje się niczego u Halvora.

TheAlin1213

TheAlin1213

Użytkownicy
posty16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie konkretnie osoby trzeba znaleźć w  misji "People camp" i "What about mine" związane z nieruchomością, którą nam Onar wydzierżawia?

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

to w takim razie jak moge teraz zdobyc te przedmioty ? nadpisalem juz save bo czytalem na roznych forach i wszyscy pisali ze halvor nie skupuje tych przedmiotow grega

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Po prostu znajdź te same przedmioty które wykopałeś, one nie są wyjątkowe, specjalne dla tego questa i się powtarzają, ewentualnie dodaj je sobie kodem.

Dexs

Dexs

Użytkownicy
posty41
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po prostu znajdź te same przedmioty które wykopałeś, one nie są wyjątkowe, specjalne dla tego questa i się powtarzają, ewentualnie dodaj je sobie kodem.
masz jakis pomysl gdzie je znalezc ? bo ja nie, a kody boje sie uzywac zeby mi sie gra nie zbugowala

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się ta szpada Abigail ?

Toyakuzo

Toyakuzo

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

to jeszcze mam pytanie gdzie ta paczka się znajduje? xD

Post połączony: 2017-03-26, 22:40
Gdzie jest Snipes?

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktos moze kto uczy noszenia broni nieumarlych ?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Co to jest ten Power Hacking, który sie chyba pod Y albo T ma?

paulzz

paulzz

Użytkownicy
posty32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
[/quote] to jeszcze mam pytanie gdzie ta paczka się znajduje? xD

Post połączony: 2017-03-26, 22:40
Gdzie jest Snipes?
[/quote]

Snipes pojawi sie na farmie lobarta lecz zeby to sie stalo musisz zaczac quest i vippera.

Moje pytania kto uczy noszenia broni nieumarlych ?

0 użytkowników
Do góry