Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8001126 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8001126

Odpowiedzi 37317

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ymir6066

Ymir6066

Użytkownicy
posty28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam kilka pytań:
1. Jak zdobyć klucz otwierający kopalnię w mieście orków ?
2. Ile dusz trzeba by beliar pozwolił nam dzierżyć szpon beliara ?
3. Jak można dostać się do obozu asasynów gdzie można nauczyć się walki dwoma broniami ?

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Wykonaj zadanie z dolina cieni.
2. Chyba 300
3. Musisz wykonać misje "zaginieni nowicjusze", masz ją opisaną w solucji.
A jak z tym kamieniem runicznym panowie ?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2 Chyba potrzeba iles tam karmy u Beliara 50 lub 100 nie pamietam i jeszcze trzeba oddac mu amulet tiamat.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Jak dalej kontynuować zadanie "Damn Lighthouse", gadałem z Haradem, Hakonem i Hanną, dalej już nie wiem co robić ;/
Przy Hannie był jakiś sensowny wpis ale go nie umiem zrozumieć.

Art3q

Art3q

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.. Mam problem przed wejściem do dużej piramidy . Zabiłem tego Amula co miał 2k życia i zrobiłem tą tablice. Podobno jak go zabiłem to miało się otworzyć 1 wejście do piramidy. No niestety tak nie jest i jest nadal zamknięte . Ten drugi Amul co ma 10k hp jest nieśmiertelny próbowałem go zabić wszystkim no ale nie idzie... Macie jakieś porady?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Pytanko, czego mi brakuje do zrobienia monet ? potrzebne jest jakis specjalny przedmiot ? Wytapiania nauczyl mnie crimson, zloto przetapiam ale co dalej ? podchodze do tego urzadzenia do wyrabiania monet i nic

Gego

Gego

Użytkownicy
posty47
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy młotek którym zabijamy strażnika adanosa potem jest do czegoś potrzebny?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak dalej kontynuować zadanie "Damn Lighthouse", gadałem z Haradem, Hakonem i Hanną, dalej już nie wiem co robić ;/
Nie zrobilem go do konca ale pamietam ze gdy byles w latarni to musiales zauwazyc dziwny znak obok paleniska na samej gorze, szkielet, srebrny pierscien podczas wchodzenia na gore. Hanna powie ze pierscien jest od niej i ze tam miala kiedys bliskie kontakty z tym kolesiem z latarni i ze, zerwali kontakt. Wypadaloby sie zapytac denata o co chodzilo , ale jak ? i tu pojawia sie nasz mentor Xardas, mowimy mu o dziwnym znaku, odpowiada nam ze to klatwa daje zaklecie ktore uzywamy na szczycie latarni przy szkielecie i schodzimy na dol, spotykamy ducha Latarnika i on nam opowiada co sie wydarzylo. Chodzi o to ze musimy znalesc jego morderce, ja go juz nie znalazlem

Post połączony: 2017-01-28, 16:22
a ten mlotek to jedno czy dwureczny ? Czy to zalezy od umiejetnosci wyszkolenia w jedno lub dwurecznym ?

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Nie zrobilem go do konca ale pamietam ze gdy byles w latarni to musiales zauwazyc dziwny znak obok paleniska na samej gorze, szkielet, srebrny pierscien podczas wchodzenia na gore. Hanna powie ze pierscien jest od niej i ze tam miala kiedys bliskie kontakty z tym kolesiem z latarni i ze, zerwali kontakt. Wypadaloby sie zapytac denata o co chodzilo , ale jak ? i tu pojawia sie nasz mentor Xardas, mowimy mu o dziwnym znaku, odpowiada nam ze to klatwa daje zaklecie ktore uzywamy na szczycie latarni przy szkielecie i schodzimy na dol, spotykamy ducha Latarnika i on nam opowiada co sie wydarzylo. Chodzi o to ze musimy znalesc jego morderce, ja go juz nie znalazlem

Post połączony: 2017-01-28, 16:22
a ten mlotek to jedno czy dwureczny ? Czy to zalezy od umiejetnosci wyszkolenia w jedno lub dwurecznym ?
Xardas nie ma żadnego dialogu o tym :/ oraz nwm jakim cudem ten pierścień mi zniknął (Albo przy rozmowie z Hanną ona mi go zabrała :/)

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Art3g
Jesli ciało 1 amula zniknęło to musisz wczytać save.
Aby zabić te 2 stwory musisz je trzymać cały czas blisko siebie,nawet jak 1 zdechnie to 2 musisz zabić niedaleko jego ciała inaczej nici z misji.

W solucji gdzieś jest opis pustyni i co trzeba robić

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
vANARIUS A obejrzales dokladnie latarnie ? w dzienniku musi byc wpis ze przy zwlokach jest nienaturalnie zimno
Powie mi ktos jak robic te monety ? mam 1,5k brylek zlota a nie moge nic wykuc na tym stole :( buga mam czy cos ?

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
vANARIUS A obejrzales dokladnie latarnie ? w dzienniku musi byc wpis ze przy zwlokach jest nienaturalnie zimno
Powie mi ktos jak robic te monety ? mam 1,5k brylek zlota a nie moge nic wykuc na tym stole :( buga mam czy cos ?
Mam ten wpis ;/

Cooba

Cooba

Użytkownicy
posty140
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.. Mam problem przed wejściem do dużej piramidy . Zabiłem tego Amula co miał 2k życia i zrobiłem tą tablice. Podobno jak go zabiłem to miało się otworzyć 1 wejście do piramidy. No niestety tak nie jest i jest nadal zamknięte . Ten drugi Amul co ma 10k hp jest nieśmiertelny próbowałem go zabić wszystkim no ale nie idzie... Macie jakieś porady?

Drugiego trzeba zabijać przy zwłokach pierwszego- wtedy staje się śmiertelny.

pawel1993q

pawel1993q

Użytkownicy
posty11
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanie u magów ognia zadanie z posprzątaniem komnat nowicjusz, o co w nim chodzi? Znalazłem 4 nowicjuszy już sprzątają a zadania nie mogę oddać

Cieja

Cieja

Użytkownicy
posty67
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie u magów ognia zadanie z posprzątaniem komnat nowicjusz, o co w nim chodzi? Znalazłem 4 nowicjuszy już sprzątają a zadania nie mogę oddać
Musisz też użyc miotły w komnacie

Shock

Shock

Użytkownicy
posty91
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ludzie, pomocy. Jak mam tą "higher runestone" stworzyć ? Potrzebuje tego kamienia na runy 6 kręgu. Niech ktoś pomoże :(

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Orientuje się ktoś kiedy Raff nauczy mnie umiejętności rozbijanie wspomnianej przez @Simen strone wcześniej?

Bezi archer ;]

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Raff ? ten od Łuków ? jeśli ten to  biorac pod uwage jego wypowiedzi to musisz sie w lukach podszkolic na tyle zeby zechcial tobie pokazac jakas specjalna umiejetnosc, domyslnie chyba wlasnie chodzi o to rozbicie na to wyglada

Post połączony: 2017-01-28, 22:28
a jutro zajrze na tego questa z latarnia i postaram sie go opisac, ponawiam pytanie z tymi sztabkami zlota i wykowaniem monet :D

Slaybacko

Slaybacko

Użytkownicy
Dizzasterx
posty97
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Dizzasterx
Raff ? ten od Łuków ? jeśli ten to  biorac pod uwage jego wypowiedzi to musisz sie w lukach podszkolic na tyle zeby zechcial tobie pokazac jakas specjalna umiejetnosc, domyslnie chyba wlasnie chodzi o to rozbicie na to wyglada

Post połączony: 2017-01-28, 22:28
a jutro zajrze na tego questa z latarnia i postaram sie go opisac, ponawiam pytanie z tymi sztabkami zlota i wykowaniem monet :D

Słyszałem że umiejętności specjalnych nie ma na normalu tylko sa na hardzie i wyżej, prawda? Btw mam 70% w łuki

Bezi archer ;]

0 użytkowników
Do góry