Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8833442 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8833442

Odpowiedzi 37317

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Kto może nauczyć mnie wytwarzać sztabki złota oraz żelaza ?
Sztabki złota to Crimson a sztabki żelaza Wąż po nauczeniu się chociaż kucia jednego miecza i trzeba zagadać jeszcze z Bennetem.

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ok dzięki, jeszcze jedno, jak pokonać Fire Spirit, tych co pojawiają się w domu uczonych zaraz po pokonaniu strażnika, i rozmowie z smokiem ?

@EDIT. już sobie poradziłem :)

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Gdzie jest jaskinia z królową pełzaczy?
To ta jaskinia gdzie jest boss kamiennych Golemów za piramida, a w GD jest w kopalni w której był oddział Silvestra

Jak otworzyć bramę do niższych poziomów w orkowej kopalni żelaza? Ur-Thrall zgodził się wysłać wojowników i Ap Dagar pozwolił mi wejść ale nie mogę przekręcić kołowrotu, który jest piętro wyżej od bramy.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest gdzieś drugi ezgemplarz Obrony poludniowcow? Ta z wiezy xardasa przeczytalem...

Post połączony: 2016-11-02, 10:49
Patroni żywiołów się chyba bugują i nie respią, ktoś wspominał o tym i kod znalazł na nich.
Ktoś ma może link do tekstur o mniejszej rozdzielczości? Bo gdzieś widziałem ale nie moge znaleźć ;-;

Jeśli chodzi Ci o te oryginalne z G2NK to: https://yadi.sk/d/vxG_Tu1amcECn

Co do kodu, próbowałem szukać pod kątem 'patron' tutaj, ale nie było nic poza Twoją odpowiedzią =/ Nie pamiętasz gdzie to mogło się znajdować?

Problem nadal z Kreolem (podobno powinno być zadanie ze śniącym ?)

@Pokora
Ja o tym pisalem. Zajrzyj do tematu "solucja i porady"

http://themodders.org/index.php?topic=26207.msg1253110#msg1253110

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak się dostać na tą wyspę etlu ? Podobno Hagen ma ten klucz ale u mnie jest tylko zakończenie rozmowy.Rozmawiałem już ze smokiem a później z Xardasem który powiedział ,że musze się zwrócić do paladynów czy coś takiego.

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
port. tam gdzie jest drzewko przy koszarach

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skąd on tam się....Dobra dzięki :D

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra, okazalo sie ze ksiazka po pzeczytaniu NIE ZNIKA.
Teraz nastepna kwestia. Mam III rozdzial i dlaczego Harad nie ma mozliwosci nauczenia przekuwania pancerza paladyna? Przekuwanie zalezy od rozdzialu?

Post połączony: 2016-11-02, 12:14
rozwiazanie: trzeba wyuczyc sie przekuwania pancerza strazy do konca

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
od razu na mnie szarżuje. trudno, chyba kody

Masz to samo co ja. Użyj potki na niewidzialność, żeby podejść i zagadać jeśli możesz.

@tldr Dzięki za kody, ale ta sytuacja dawno rozwiązana. Okazuje się, że strażnicy się spawnują, ale to dopiero po questach na wole bogów, a tych nie mogę skończyć bo mam zbugowany dialog z Netbekiem.

@bestiary Jesteś pewien, że nie masz tego klucza już? Lokalizacja portalu jeśli chcesz sprawdzić (ja sam nie wiedziałem jak go znaleźć):
Spoiler
Jaskinia niedaleko zbieraczy ziela na północy wyspy, lokalizacja z czarnym trollem; w środku jest taka ścianka do opuszczenia.

Konrad qsc

Konrad qsc

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć "moonstone"? Jest on potrzebny w kowalstwie a nigdzie nie mogę go znależć :/

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Znalazłem przypadkowo sposób na pokonanie demona magiem w kopalni żelaza orków. Kręcił się po swojej arenie i się zablokował.... Poniżej screen:
Spoiler

Jak zdobyć "moonstone"? Jest on potrzebny w kowalstwie a nigdzie nie mogę go znależć :/
Ja posiadam taki kamień zdobyłem go podczas rozgrywki ale... właśnie nie pamiętam skąd go mam... Albo dostałem go za wykonanie areny orków, albo za wykonanie doliny cieni, albo za jakiś quest na zamku w GD... poprostu nie pamiętam ale napewno taki jest do zdobycia.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
MOONSTONE zdobywasz na Pustyni Adanosa tam gdzie łzy adanosa

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Dwa są na 100% na pustyni Adanosa.Jeden jest przy łzach a drugi w tej wieży z bossem szkielet mag.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko ja mam problemy z trudnym poziomem trudności? Normalny jest na początku bardzo prosty, a trudny to jakaś mordęga. Goblin ma mnie na dwa hity, wiecznie brakuje zdrowia i staminy a spać nie można. Jakieś rady?

Z jednej strony fajnie, że jest więcej potworów itd., ale z drugiej - czasami stoję bez ruchu, a bezi zaczyna nagle stękać i przechodzi do tego "rannego" trybu co jest strasznie wkurzające. Od jakiego % życia tak się dzieje?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
30% na poziomie trudnym.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z questem od Zigosa (pokojowy sposób na amulet triramar). Znalazłem pierwszą osobę,druga jest bodajże Elena ale nie ma jej tam gdzie powinna być..A jak wróciłem sprawdzić na farme onara to stała tam sobie jakby nigdy nic.Żadnych kwestii dialogowych też nie miała.

Dobra już ogarnąłem, była przy słonecznym kręgu o 16 godzinie :p

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak pokonać bossa, szkieleta maga w wieży na pustyni adanosa, jak go udrzeam, to HP mi spada.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pokonać bossa, szkieleta maga w wieży na pustyni adanosa, jak go udrzeam, to HP mi spada.

Gdy zaczyna się świecić na pomarańczowo to czekasz jakieś 10 sek, bo inaczej twoje ataki będą go leczyć a tobie zabierać hp.A gdy użyje tego czaru podobnego do deszczu ognia to podbiegasz do niego szybko i lejesz jakieś 5 sek bo wtedy castuje skilla i nie może się ruszyc.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Panowie.... Od kogo można kupić zwoje magiczne i księgi o runach bractwa? Wybrałem drogę skały u opiekunów a nikt z bractwa nie ma opcji handlu zwojami z magią...

0 użytkowników
Do góry