Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8829416 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8829416

Odpowiedzi 37317

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bije razem ze mną :D Najlepsze jest to ,że takich poszukiwaczy na 2 strzały ma haha, ale z takimi szkieletami to już ciężej.Przydaje się jako wabik,na wyższych lvlach może dosyć długo potankować :D

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

CzłowiekOgień

CzłowiekOgień

Użytkownicy
posty27
Propsy1
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
z tego co wiem klawisz numlock (ktory zapala swiatelko i wtedy klawiatura boczna dziala) musi byc wylaczony

edit: oczywiscie podczas uzywania tej kombinacji z opcji

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem mentalnym nekromantą nawet grając PALKIEM, więc tank zawsze na propsie :D Te czasy kiedy na obstawe kruka w pustyni adanosa jebalo sie po 50 zombiakow na raz :D

Post połączony: 2016-11-01, 18:45
wylaczalem numlock ale nadal moge uzywac pochodni. Gdzie w opcjach bylo ride vechicle? Ja tego nie widze.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Settings -> Controls -> AST Management.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic nie daje opcja disable numlock na yes. Klawisz mam wylaczony. Bezimienny dalej zapala te pierdolone pochodnie.

Post połączony: 2016-11-01, 19:08
Zauwazylem ze nie moge wylaczyc numlocka w grze. Dioda zapala sie i szybko gasnie podczas gry wiec numlock bedzie dzialal caly czas. To chyba problem z moim laptopem jest kuurde.

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi, gdy podczas uczenia się wyskakuje "(coś tam) exceeding allowable training interval"?

Na początku myślałem, że to coś z granicami przy uczeniu się np. broni jednoręcznej, np. przy 30%, ale bez względu na to ile chce się nauczyć, nie mogę więcej niż 30. Zależy to od siły czy co?

To jest związane z programi trochę, ale chyba nieprawidłowo. Ucz się po 1pkt to będzie działać, i potem powyżej progu znowu działa 5 przez chwilę.
jak wykonać prawidłowo zadanie "missing"? Dałem wenzelowi jego ekwipunek, żywność oraz miecze. Wykonałem zadanie z magicznym portalem (choć nie mam pojęcia jak go uruchomić). Fabuła jak na razie dalej nie rusza...

Do uruchomienia portalu potrzebny jest taki czerwony kamień ogniskujący. Musisz o tym porozmawiać z niewolnikiem, który kiedyś był magiem. Nie pamiętam kto dokładnie; może Crowe(jak oddasz mu pamiętnik)?

Rozmawiałem z Crowe i z wenzelem. Jakiś kamień znalazłem koło portalu na piedestale strzegli go nieumarli. Ale co dalej?

W grze można mieć chowańca? jak go zdobyć?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W miescie orkow mozesz kupic sobie cieniostwora i na nim jezdzic. Ale to jak uzyskasz szacunek u orkow.
Zajebista sprawa na Pustynie Adanosa.

Mial ktos z was problem z tymi pochodniami? Jak to gowno zdeazktywowac zeby ten skrot dzialal?

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mi nie działał nawet z wyłączonym num lockiem, więc nie wiem jak to ogarnąć.Mam nadzieje ,że to nie kwestia poziomu trudności jak w przypadku kuszy...

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
LOL nie zdziwilbym sie gdybys mial racje. W sumie mozna to sprawdzic. Sprawdze w skryptach jaki jest kod na ten kamien do przywolywania cieniostworka, odpale konsole by chiken, odpale nowa gre na hardzie i zobaczymy.

Kod na rune

ItRu_ShadowMount

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Podłączam się do pytania :D Wbiłem już dla petka z 30 lvli i dalej nic. Patrzyłem też w opcjach.. jest ride vehicle - shift+num6 ale nie działa.

Tak dla pewności, dywan lata na Shift+Num 9 u mnie, ale numlock musi być wyłączony. Sprawdź tak i tak, może zadziała : )

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdziłem na poziomie hard za pomocą kodów i nie da się wejśc na cieniostwora za żadne skarby.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lol, a ja nie wiedziałem jak się te pochodnie zapala :D.

Dzięki Pokora, zadziałało.

A jakie macie spostrzeżenia co do poziomu trudności, normalny nie za prosty trochę? 20 PN na level to trochę dużo

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sprawdzilem z num9 i ni chuja. Nie mam pojecia i pomyslow o co moze biegac... wszystkie kombinacje dzialaja bo widze komunikaty, tylko to nie dziala. Chowaniec jak ma mnie w dupie, tak nie zmienil zdania.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Też właśnie to sprawdziłem i dupa :P Bezi nie może tego "przeczytać" i tyle.Many ustawiłem na tyle ile trzeba było.A co do innych kombinacji z num lock'iem to również nie działają.Ide sobie poexpić petka może coś się odblokuje hah.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie moze przeczytac bo nie nauczyles sie jezyka orkow. itrw_orclanguage - to jest kod na nauke jezyka orkow

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak rozwalic tego golema z zadania wyprawa magów ognia? mam naładowaną runę ale nic mu nie robi. o co chodzi z tymi duszami w tej lokacji? trzeba je jakoś wykorzystać?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A rozmaiwałeś z golemem?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
od razu na mnie szarżuje. trudno, chyba kody

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś coś z tym cieniostworem pomoże?

Post połączony: 2016-11-01, 23:21
Dokopałem się do changelogów bazując na rosyjskiej nazwie Cieniostwora i co się okazuje. Że w wersji 0055 wyłączono możliwość jeżdzenia na cieniostworze. Nie musicie dziękować.

Post połączony: 2016-11-01, 23:46
A w najnowszej wersji 0062 zmieniono cieniostwora i oddano go do dyspozycji graczy ale bez jazdy.

Sereith123

Sereith123

Użytkownicy
posty25
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto może nauczyć mnie wytwarzać sztabki złota oraz żelaza ?

0 użytkowników
Do góry