Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8870037 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8870037

Odpowiedzi 37317

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam go trzymać w środku areny, to mnie zawsze uderzy z dwa razy, gdy go odprowadzam od ściany (przywraca sobie ponad 1000hp) + nie mogę pić potek, bo mnie uderza 2-4 razy tzn 2000hp dla niego, to nie na mój skill, odpuszczam go sobie. Dzięki wszystkim za rady.

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
Może zwoje przyzwania demona + wejdź do areny i blokuj ciosy jak demony go biją, a jak on bije demony to wtedy ty atakuj, i na zmiane powinno pójść gładko.

Asauke

Asauke

Użytkownicy
posty61
Propsy14
  • Użytkownicy
Po pierwszej walce z Krukiem.
Spoiler
Gadałem z Ash'tarem. Uaktywniłem strażnika w świątyni Adanosa. Pytałem Saturasa powiedział coś o broni. Poszedłem z powrotem do smoka ale nie mogę aktywować rozmowy. Mam coś zrobić jeszcze oprócz odczytania tabliczki w komnacie świątyni?

Pokora

Pokora

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
@Asauke Rozmowa z nim się troche buguje. Wyciągnij broń stojąc tuż przed nim(tak, żeby się podświetlił) i chowając cały czas klikaj rozmowe, powinno załapać.

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten bossik zabija każdego przyzwanego. Do tego odkryłem, że podczas walki z nim, bawiąc się w milion uników i jego lifesteal, po zabraniu mu ponad 5000hp demon się buguje i resetuje, także jest to czysty non sens.

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Dezerow U mnie (0061) nie można było wyjść poza arenę, bo wtedy demon się resetuje

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten piec w ognistej jaskini, tam gdzie się robi 4 quest u opiekuna, służy do czegoś ?

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Do zrobienia kuszy od orka czy coś.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dezerow U mnie (0061) nie można było wyjść poza arenę, bo wtedy demon się resetuje

Mam wersję 62. Tak i właśnie mam z tym problem, bo podczas odciągania go od ścian, po straceniu mu 5000hp, demon nie wie jak znaleźć do mnie drogę, kręci się chwilę wokół własnej osi, po czym podchodzi zbyt blisko jakiejś ściany i się resetuje, lub podchodzi do wyjścia z areny.. :D

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pytanko dotyczącej tej najlepszej kuszy.Podobno żeby dostać ten quest trzeba uratować ur-karrasa a później zagadać do niego w mieście orków.Zrobiłem tak jak trzeba lecz nie dostałem od niego żadnego zadania.Była tylko gadka -szmatka i do widzenia.Czyżby można było je dostać tylko podczas zdobywania reputacji w mieście ?

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

lukee

lukee

Użytkownicy
posty82
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@bestiary O kuszy mówi ork łowca (blisko szamanów przy wejściu do kopalni orków), quest dostępny tylko na hardzie i legendarnym

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok,dzięki za odpowiedź :D

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
żeby uwolnić więźniów z kopalni orków trzeba wybić wszystkich orków? Czy można jakoś uruchomić ten portal który znajduje się na samym dnie kopalni i w ten sposób ich wypuścić?

Ktoś mógłby napisać jak wykonać zadanie z pamiętnikiem jednego z więźniów? bodajże się nazywa "crowe"

Jak odwrócić uwagę orka Dobar Shacka przy kuźni?  (zadanie od kowala)

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o ten pamiętnik Crowa to musisz dać książke retoryki dla któregoś orka z tej kopalni (nie pamiętam dokładnie jak się nazywał).W zamian da Ci ten pamiętnik.Uwagę tego orka odwracasz rzucając na niego czar snu.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi? Pobiłem się z Moe w porcie i nagle Andre żąda ode mnie 750 złota grzywny... Jeżeli ja za każdą bójkę mam płacić po 1000 monet kary no to dziękuję bardzo...
Jeszcze w porcie, sam nawet mi mówi, że "bijatyka z motłochem w porcie to jedno..." ...

kranik

kranik

Użytkownicy
posty62
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a skąd wziąć broń dla niewolników z kopalni? zadanie "bundles od weapon". Wenzel chce 200 mieczy.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi? Pobiłem się z Moe w porcie i nagle Andre żąda ode mnie 750 złota grzywny... Jeżeli ja za każdą bójkę mam płacić po 1000 monet kary no to dziękuję bardzo...
Jeszcze w porcie, sam nawet mi mówi, że "bijatyka z motłochem w porcie to jedno..." ...

Jakiś czas temu też miałem ten problem.Wgrałem najnowsze hotfixy i działało jak należy.

a skąd wziąć broń dla niewolników z kopalni? zadanie "bundles od weapon". Wenzel chce 200 mieczy.

Co do tych broni to wystarczy 20 z tego co pamiętam.To są te zwykłe miecze które możesz wykuć od razu jak uczysz się kowalstwa.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie zainstalowałem nowego Returninga i jestem na razie nim zachwycony, mam jednakże parę pytań.

1.  Czym się różnią poziomy trudności? Z tego co wiem, to ilością zdobywanego doświadczenia, a oprócz? Questy są zablokowane na niższych?
2. Czy myślicie, że poziom normalny jest trochę za łatwy? Obecnie gram na nim i wydaje mi się dosyć prosty, mam dużo PN ale mało złota. W sumie chciałbym uniknąć sytuacji gdzie będę wszystko zmiatał w drugim rozdziale.
3.  Jakieś rady na crashe z "out of memory"? Gra sama chodzi płynnie, normalnie od 40-60 fps, w mieście od 30 do 50. Mam 4 gb ramu, poza tym co było w instalce Returninga nic nie instalowałem.
( Dobra, znalazłem coś, pomaga ten mem fix i 4gb patch? )

Andretriada

Andretriada

Użytkownicy
posty37
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Co jest potrzebne do wytwarzania kerenowych strzał?(w sensie do strzał od tego łuku od Falka) Mam te główki z rudy, patyki, ale przy próbie wytworzenia okazuje się, że potrzeba czegoś jeszcze(żadnego wpisu w dzienniku nie mam odnośnie tego)

0 użytkowników
Do góry