Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8913166 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8913166

Odpowiedzi 37317

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Smoczy_Wojownik
Uczy tego Grimes w GD, było dosłownie stronę wcześniej :).

Smoczy_Wojownik

Smoczy_Wojownik

Użytkownicy
posty35
Profesjabrak
  • Użytkownicy

stefan102

stefan102

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@stefan102
Jak pogadasz z Saturasem/Tym smokiem to w jednej ze świątyń w Jarkendarze.

Walka dwoma brońmi najwcześniej w 3 rozdziale w nowej lokacji.
tylko tu jest problem bo przeszukalem wszystkie swiatynie i nie ma tego młota ;//

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Młot można znaleźć w bibliotece dopiero po próbie walki z wielkim kamiennym strażnikiem i dopiero po pogadaniu ze smokiem.

Apprentice

Apprentice

Użytkownicy
posty383
Propsy43
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgaduje że spotkał tego strażnika skoro o nim wspomina, a czy czyta ze zrozumieniem i wie że musi pogadać z Saturasem to nie wiem :D. No właśnie nie byłem pewny czy w Bibliotece czy nie, ja akurat tam znalazłem ale to chyba przypadek.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jeszcze możliwość nauki jubilerstwa (rozdział 5) jeśli w pierwszych rozdziałach nie poruszyłem tego wątku z Matteo? Mam jego narzędzia (ten kryształ), ale brak kwestii dialogowej.

Co trzeba do ulepszenia runy demona na 3 poziom mam 'mocną esencje' i 15 PN, ale mówi, ze nie ma składników, probowałem z runami wyższymi i średnimi też nic nie daje?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest jeszcze możliwość nauki jubilerstwa (rozdział 5) jeśli w pierwszych rozdziałach nie poruszyłem tego wątku z Matteo? Mam jego narzędzia (ten kryształ), ale brak kwestii dialogowej.

Co trzeba do ulepszenia runy demona na 3 poziom mam 'mocną esencje' i 15 PN, ale mówi, ze nie ma składników, probowałem z runami wyższymi i średnimi też nic nie daje?

http://themodders.org/index.php?topic=26207.msg1251414#msg1251414

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Eh pomyliło mi się mam silną esencje arcydemona (a wątku senyaka jeszcze nie ruszyłem), gdzie jest ta jaskinia bólu? Jest jakieś wytłumaczenie na to, że czasem jak moje demony kogoś zabiją to bardzo szybko mana spada do 0?

---------------
Da się jakoś zrobić zadanie od 3iego opiekuna (nauka jezyka demonow), gdy Xardas zniknął w 5tym rozdziale? U Creola nie ma żadnej opcji do nauki tego.

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No bo demony jak i inne przywolance bazuja na twoich liczbach mana (i hp dodatkowo w przypadku nauki sankta omen). To sa zasoby z ktorych czerpia energie do napierdalanki. A watek z opiekunami juz masz po zawodach w mojej opinii.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pytanie
Mam 23 lvl nekromante, 3 krąg magii, chce zrobic Spear of Darkness, robienie run mam na 75 expert, mam wszystkie składniki Rock crystal, sulfur, black pearl, i jakies gowno + Runestone oraz Scrolla Spear of Darkness, jak próbuje zrobic runke to wyskakuje mi ze bezi tego nie potrafi mimo ze jestem nauczony robienia tej runki, dlaczego?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo 3 krag wymaga stworzenia runy z dodatkiem magicznej rudy, tzn sztabami z magicznej rudy

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobrze, to skoro mam rude bryłki to jak mam zrobic sztabki?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1 sztaba = 50 brylek
Musisz nauczyc sie wytapiac, a tego uczy kopacz z G1 ktory siedzi w karczmie Kardifa

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem ze chodzi o Magic ore czyli magiczne bryłki itp?
Drugie pytanie czy jest jakis poradnik jak przejsc pustynie addanosa i czy na 3 rozdziale tam isc czy na 4 oraz jesli gram na poziomie normalnym to jest trudna i czy da sie powrócic z niej kiedy sie chce?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak magic ore.
Jest poradnik, zajrzyj do solucji, wysil sie.
Jak gralem nekro na normalu to ukonczylem pustynie adanosa w 2 rozdziale. Nie polecam bo jest ciezko. Lepiej isc tam w 4 rozdziale.

Zatsuu

Zatsuu

Użytkownicy
posty165
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
luzik, o ktorego kopacza ci chodzi w karczmie O vipera z tym jego dealem na bryłki?

tldr

tldr

Użytkownicy
posty715
Propsy117
Profesjabrak
  • Użytkownicy
z tego co pamietam to byl to viper

Araxus1995

Araxus1995

Użytkownicy
posty117
Propsy10
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wie ktoś jaki jest kod na pamiętnik Vatrasa? chodzi mi że prawdopodobne spieprzyłem zadanie bo cassia poprosiła abym spytał się kupców na targowisku.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No i? Zuris ma go w eq.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu