Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382538 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382538

Odpowiedzi 37317

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Odapalasz program od chickena, nic z nim nie robisz wiecej, jedynie to wlaczasz Gothica i juz po wczytaniu save najlepiej wciskasz przycisk INSERT. Po tych akcjach mozesz spokojnie wlaczac konsole F2, zadnych marvinow i innych chujow mujow.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

bartek8654

bartek8654

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
udało się z uruchomieniem za pomocą administratora.

Przy okazji przywołałem sobie list od Fernando i oddałem go Gallahadowi. Co prawda powiedział o tym że Fernando jest zza kratkami itp. , ale pojawiła mi się opcja dialogowa z przekazaniem paczki dokumentów do Lariusa : D

Dzięki wszystkim ^ ^

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Jak wbijać skill w tworzeniu run? Mam już 10 skilla, gram nekromantą, mogę stworzyć tylko dwie runy pierwszego kręgu (Xardas więcej nie uczy), a do możliwości zrobienia run 2 kręgu potrzeba mieć 15 skilla.

misiek023

misiek023

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, ktoś uczy wytrztymałości ;>?

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To już nie ma tak że co rozdział można się uczyć kręgu magii??
Co do wytrzymałości czy aby Cord albo Wulfgar nie uczy?

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Jest tak że co rozdział uczysz się kręgu, tylko poza tym musisz jeszcze wbijać skill w robieniu run - ale rozkminiłem jak. Rozbijasz runestone na mniejsze kawałki i później składasz i tyle ;)

NoWy96

NoWy96

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak stworzyć runestone dla 3-4 i 5-6 kręgu? co potrzeba? jakiś bar i ingot, tylko gdzie je zdobyć? jak stworzyć?

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
jak stworzyć runestone dla 3-4 i 5-6 kręgu? co potrzeba? jakiś bar i ingot, tylko gdzie je zdobyć? jak stworzyć?
Podbijam, natknalem sie na ten sam problem. Nawet jak mam 2 w plecaku iron ore to i tak mie mogę zrobić tego senior runestone

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Próbuję otworzyć tą cholerną skrzynię u gildii złodziei i po raz piąty zginąłem. To jest losowo czy trzeba mieć jakieś statystyki, żeby przeżyć?

EDIT: Po raz 8.

Vanarius

Vanarius

Riquer Team
Początkujący Modder
posty332
Propsy62
ProfesjaGrafik 3D
  • Riquer Team
  • Początkujący Modder
Mam problem, z zadaniem od Snafa. Chce mu zrobić ten Młot Lou czy jak to się nazywa, ale potrzebuje 20 alchemii. A nie wiem jak się jej nauczyć. Wyczytałem gdzieś że za pomocą książek można dostać ale u mnie nie działa. Pomocy :(

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ja alchemie nabilem robiac najmniejsze poty na przywrocenie hp. Kiedy robisz mikstury uczysz sie alchemi oraz poty ci sie przydadza. Poza tym alchemie dobrze miec na wysokim poziomie. Zrobienie mikstury sily wymaga chyba 60 albo 50 poziomu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wie ktoś, gdzie znajdę puchar Kharima?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie ma go w gorniczej dolinie na arenie w starym obozie? Jesli tam nie ma to powinien byc w skladowisku.
EDIT: To mi przetlumaczyl translator z rosyjskiej solucji
Gospodarstwo Onar można spotkać starego przyjaciela na G1 Harima. Że nie wiem, ale konieczne jest, aby połączyć je tak, jak powinien, więc od razu się uśmiechnęła. On mówi nam, że jest najlepszym zawodnikiem na arenie G1, zgwałcona Gomez z Pucharu Mistrzów. Niestety, Minentalya musiał szybko dostać się gdzieś na filiżankę Zapomniał, ale jest gotów do jej otrzymania. Cup jest w sali bocznej rzędu koło zamku (zniszczony przez dużego kamiennego pierścienia). Bierzemy je i przynoszą harim.

Moze cos z tego zrozumiesz.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
O kur*wa, to nawet Kharim jest w tym Returningu? Są jeszcze jakieś postacie z jedynki, których zabrakło w podstawowym returnie typu własnie Kharim? Jacyś szkodnicy, Aidan, Baal Tondral, Gilbert czy coś w ten deseń?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orientuje się ktoś mniej więcej gdzie są schowane hełmy? Najbardziej interesują mnie te dla magów. Do tej pory udało mi się tylko znaleźć czapkę kapłanów w Jarkendarze.

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
Czy da się gdzieś kopać żelazo? ("iron")

ruunaldo

ruunaldo

Użytkownicy
posty117
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy da się gdzieś kopać żelazo? ("iron")

Wychodzisz z Khorinis wyjściem przy targu idziesz w lewo do jaskini z bandytami tam masz ukrytą rude do kopania.

Zapraszam na mój kanał!

https://www.youtube.com/watch?v=UCy34kgDAxy

NoWy96

NoWy96

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. jak zrobić lepszy runestone? posiadam 2 iron ignot oraz 2 gold ignot? posiadam wystarczający poziom umiejętności tworzenia run.
2. Jest jakiś wątek wiedźminów? widziałem u Loa naszyjnik.
3. jak wejść do lasu assasynów?
4. dlaczego wombo nie zostaje zabity przez zabójców gdy zapłaciłem za jego śmierć?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
3. Odsyłam do solucji.
4. Musisz się zakraść (słyszałem kilka wersji, że 22/pólnoc/po pólnocy) za dom sędziego. ZAKRAŚĆ. podchodzisz tak blisko studni jak to tylko możliwe. Dwójka powinna się naparzać.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

0 użytkowników
Do góry