Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8382600 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8382600

Odpowiedzi 37317

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Że ci się chciało, wygodniej chyba by było postawić coś ciężkiego na controlu i w xD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Taaaa... Teraz moim problemem jest Kruk, który jest zajebiście twardym i trudnym przeciwnikiem xD

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Taaaa... Teraz moim problemem jest Kruk, który jest zajebiście twardym i trudnym przeciwnikiem xD

Pustynię powinno się robić najwcześniej w 3 rozdziale :) Pustynia nawet na łatwym sprawia trudności a na hardzie jest niewykonalne jej ukończenie chyba że ktoś chce się niesamowicie męczyć :)

:D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wiem, aczkolwiek nowe lokacje przyciągają widzów, także wiecie xD

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Na czym polega demonologia, do czego służy?
2.Gdzie znajdę drugą część zapisków Xardasa jakiś mag je ma ale jest poza klasztorem.
3.Co zrobić żeby przyzwane szkielety dłużej walczyły po chwili znikają.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Demonologia polega na przywoływaniu demonów/książąt demonów z tego co pamiętam. Przyzwanie demona później ulepszasz na księcia.
3. Może więcej karmy u Beliara albo inta czy czegoś tam co warunkuje zdolności magiczne.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Wszystkie przyzwante istoty zabieraja nam mane. Jak spadnie do 0 to potworek zdycha.

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę szkielet-mag w khorinis, potrzebni do wykonania misji śmierć ożywieńcą dla Xardasa trzeba zabić chyba 5 sztuk.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Między innymi w krypcie Inubisa (tam za farmą onara)

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Za wieżą Dextera w krypcie na pewno będzie egzemplarz, w podziemiach klasztoru tam przy drzwiach do biblioteki Xardasa, w krypcie Inubisa, w wieży Nergala.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ale nowych czy starych szkieletów magów?

SuchySyzyfowicz

SuchySyzyfowicz

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A co z tymi zapiskami dla Xardasa? Gdzie można  znaleźć tego maga, który je poddziabał?

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten mag jest w jaskini obok teleportu przy karczmie Orlana. Jest tam demon, na niskim poziomie trudno pokonać więc najlepiej przyzwać jakiś szkielet żeby się nim demon zajął i szybko wziąć zapiski z ciała maga.

drtazzz

drtazzz

Użytkownicy
posty23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Gdzie znajde Elvricha? W returningu jest on w Jarkendarze porwany czy jak? I jak najlepiej zabić dextera? Gram na trudnym, męczę się  z tym ale on ma mnie na 2 strzały z kuszy XD

Post połączony: 2016-06-02, 11:31
Plus gdzie znajdę broń Gonsalesa, Pamiętnik Vatrasa i tą bestię którą kazał zabić? Chłopaki liczę na pomoc! :D

Sehio

Sehio

Użytkownicy
posty52
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Broń dla niego daje (chyba) Parcival po wykonaniu zadania z zabójstwem orków, a jak nie potrafisz zrobić to poszukaj w temacie bo na pewno było to już opisane. W sprawie pamiętnika idź do Cassi, a ta bestia to mrakoris i znajduje się za latarnią Jacka w jaskini.

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Plus gdzie znajdę broń Gonsalesa, Pamiętnik Vatrasa i tą bestię którą kazał zabić? Chłopaki liczę na pomoc! :D
A może cipsko rusz do tematu z Solucją, co?  :facepalm:

#Król_GothicSite

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Po chuj Rab robił solucję z zadaniami i po co ja tłumaczyłem zadania i bonusy z rosyjskiego i po co inni wkładali w to wysiłek jak wy i tak nie potraficie z tego korzystać? Brak mi słów. Pytacie 40 razy o jedno zadanie gdzie od dawna jest w solucji. Wasze lenistwo i iście na łatwiznę sięga zenitu.

COLORBLIND

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Gdzie znajde Elvricha? W returningu jest on w Jarkendarze porwany czy jak? I jak najlepiej zabić dextera? Gram na trudnym, męczę się  z tym ale on ma mnie na 2 strzały z kuszy XD

Post połączony: 2016-06-02, 11:31

Elvricha znajdziesz w obozie bandytów przy drodze jak idziesz z Laresem oddać Saturasowi ornament jest tam takie "żwirowisko" po prawej stronie i tam jest Elvrich.

Broń da ci Parcival w 3 rozdziale chyba.

Post połączony: 2016-06-02, 18:51
Gdzie znajdę miksturę dla Zurisa ta w misji gildi kupców żeby odkupić stanowisko Jory.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tą miksture znajdziesz dopiero w GD bodajże w opuszczonej kopalni lub jaskini

Xanatek

Xanatek

Użytkownicy
posty42
  • Użytkownicy
1. Ile many i inta potrzeba aby zostac nekromanta?
2. Jak jeszcze można zwiększyć inteligencje? Mam bodajże 26, przeczytałem juz chyba wszystkie (albo prawie wszystkie) książki te które stoją na pulpitach, i parę tych do kupna (zostały może jeszcze 2-3 po 2-3k, reszta po 5k)?
3. Kto i kiedy uczy języka demonów tak aby moc czytać książki u Xardasa?

0 użytkowników
Do góry