Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8256177 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8256177

Odpowiedzi 37317

Roman Reigns

Roman Reigns

Użytkownicy
posty138
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Raster z tego co pamiętam to musisz sie nauczyć najpierw 3 pierwszych mikstur na leczenie a potem dopiero na przyrost hp

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Tak jak pisze kolega wyżej, eliksiru na przyrost HP można się nauczyć dopiero po przyswojeniu najsilniejszej mikstury leczącej. A opcja u Constantina pojawia się dopiero gdy Bezimienny zna przynajmniej 1 przepis na miksturę.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie znajdują się krwawe puchary oprócz Gerbrandta i Sędziego

Sticky

Sticky

Użytkownicy
posty17
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy da się dostać do kopalni żelaza orków jeśli nie wykona się questa z demonem na bagnie?
wer 0065

bloom766

bloom766

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, mam problem z nauką kucia broni u ramireza. Według Rosjan w 3 rozdziale powinienem mieć możliwość nauki wszystkich, co równa się możliwości dostania questa na miecz rączki, tymczasem nauczył mnie dotychczas tylko 5-go miecza piercing steel. Czy jest to bug ? Zrobiłem wszystkie questy dla złodziei, skilla w wykuwaniu mam na max, gram na ver 0061.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Faktycznie po nauczeniu się jakiejkolwiek mikstury odblokowuje się możliwość nauki u constantino. Ktoś tutaj na forum mi napisał, że do robienia "elixir of life" nie jest potrzebny królewski szczaw a mimo wszystko jest...
Co do książek ancient tale mogę je sprzedawać czy na coś będą potrzebne strażnikowi świątynnemu?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ancient Tale są potrzebne tylko magowi ognia. A szczaw może jest zapisany w przepisie, ale nie jest potrzebny. Inaczej z tych mikstur życia nie byłby aż taki pożytek.

You didn't grow.
You didn't improve.

MaRsXzU

MaRsXzU

Użytkownicy
posty55
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od jakiej ilości życia rośnie stawka do 20 PN za 50 HP?

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ancient Tale są potrzebne tylko magowi ognia. A szczaw może jest zapisany w przepisie, ale nie jest potrzebny. Inaczej z tych mikstur życia nie byłby aż taki pożytek.

Przy produkcji też mi usuwa szczaw królewski mam wersje 61.2

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Dziwne. Ja też nie tak dawno temu grałem na 66.2, wcześniej na 61 i nigdy nie potrzebowałem szczawiu, dzięki temu zresztą produkowałem te eliksiry w ilościach hurtowych.

You didn't grow.
You didn't improve.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nic innego mi nie pozostaje jak zainstalować wersję 66 modle się żeby sejwy działały ale to raczej pobożne życzenie
Edit. Czyli się nie przeliczyłem save nie działa, mam nadzieję, że jak zacznę grę od nowa na patchu 66.1 to nie będzie jaj z tą miksturką na hp

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Która wersja jest mniej zbugowana, 66.1 czy 66.2 ?
2. Tylko ja mam problem z npckami? rzadko ze sobą rozmawiają, zamiast usiąść na ławce to stoją i się na nią patrzą. Dopiero po rozmowie się "odbugowują".

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
Witam, mam kilka pytan:
1. Do ilu % nalezy trenowac z nauczycielami umiejetnosci walki (1h, 2h, kusze, luki) (zeby potem przezucic sie na tabliczki)?
2. Czy teraz kradziesz kieszonkowa sluzy tylko do wykradania specjalnych przedmiotow? (wiekszosc npcow nie mozna okrasc tam gdzie mozna bylo ukrasc zloto).
3. Wszedzie "szwedaja" sie "przyjazne" ogniki. Czy one beda czescia jakiegos zadania?
4. Czy warto kupowac te wszystkie torby i plecaki? Jaki z nich pozytek?
5. Czy to normalne ze w niektorych miejscach (Klasztor, Koszary, Dom przy placu handlowym) npc widza przez sciany i jak spia jak kradne?

Mraug

Mraug

Użytkownicy
posty264
Propsy27
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sapharan
1.Jestem prawie pewien,że używanie mikstur,tabliczek itp. zalicza się inaczej,niż jakbyś nauczył się tych atrybutów od nauczycieli.
2.Nie wiem.
3.Tak.
4.Można,będziesz mieć mniejszy syf w ekwipunku,natomiast jedna z toreb(nie pamiętam jaka)jest potrzebna aby schować w niej pewną rzecz,ale to już inna sprawa.
5.Cóż,normalne to nie jest,ale chyba każdy tak ma.

Sapharan

Sapharan

Użytkownicy
of Razielim
posty82
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • of Razielim
To znaczy ze moge wsuwac, pic i czytac wszystko przed i w trakcie nauki u nauczycieli? A co z bonusami z pierscieni itp, Czy musze zdejmowac te przedmioty przed nauka?

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sapharan, flaszki pijesz dopiero jak będziesz miał pref. wtedy dostaniesz +1 np. siły/zręczności/many, nie wiem kim tam grasz. Resztę możesz czytać/jeść śmiało, trick ze zdejmowaniem biżuterii też możesz sobie darować, nie ma to wpływu na punkty nauki.

Boonqu

Boonqu

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak nauczyć się jubilerstwa u Matteo? Nie pojawia mi się żadna opcja dialogowa u niego z tym związana chociaż mam już narzędzia dla niego ze skarbca złodziei

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Boonqu Wnioskuje w takim razie, ze nie wziąłeś na początku questa od niego. Także niestety jubilerstwo to już dla Ciebie zamknięta droga.

Boonqu

Boonqu

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@AnimaNast Dużo straciłem przez to? Czy nie ma co rozpaczać?

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Boonqu Według mnie to w zasadzie jest nad czym ubolewać. Zależy tez kim grasz. Brak możliwości wykonywania biżuterii to spora strata. Sprzedając kamienie szlachetne Hannie zarobisz grosze.

0 użytkowników
Do góry