Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 8845062 37317

O temacie

Autor Vanarius

Zaczęty 3.01.2016 roku

Wyświetleń 8845062

Odpowiedzi 37317

wasserfull

wasserfull

Użytkownicy
posty72
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, wyskakuje mi jak wczytuje save napis: Stack overflow!! da się to jakoś naprawić?

Mralbo

Mralbo

Użytkownicy
posty24
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy preferowany skill można później zmienić? Chcę zrobić maga, ale na 1 rozdziale potrzebuje trochę w zrękę przypakować i nwm, czy później pref przejdzie na manę.

Jest jakiś wymóg by aktywować zadanie klucz Constantino ? Jedyne zadanie jakie mi dał to tylko na zebranie ziół, trafił mi się jakiś bug czy trzeba spełniać jakieś wymagania do tego zadania?
Ja je dostałem zaraz po tym, gdy dostałem zadanie z ziołami, przed wstąpieniem do gildii złodziei i splądrowaniem jego kufra.

No właśnie a ja wykonałem zadanie z ziołami i nie dostałem zadania z kluczem. Normalnie bym to olał ale nagrodą za to zadanie jest eliksir siły , a akurat gram wojem  :fuckyeah: Pewnie jeden z setek bugów wersji 066.2
No ja też zadania z kluczem nie dostałem, no ale świat stracony nie jest, eliksir siły da się ukraść z górnej półki tuż na stołem alchemicznym w chacie Constantina

kielgfc

kielgfc

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, jak otworzyć linie dialogową z Ramirezem odniośnie gildii zabójców. 1 sposób przez gerbrantda skopałem bo ujarany zapomniałem że mam iść do karczmy XD A teraz się zastanawiam co mam zrobić, żeby ramirez mnie pokierował dalej ... jakieś pomysly? (Wydaje mi się że moja postać wgl nie wiem o istnieniu tej gildii, i nie wiem jak moge uzyskac ta informacje zeby pogadac o tym z ramirezem)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Jak w wersji 066 R2 działa kradzież kieszonkowa ? Mam wyuczoną kradzież i 55 zręczności i nie mam opcji kradzieży u żadnego npc poza kilkoma imiennymi jak: Sędzia, Salandril, Brahim i kliku strażników miejskich :/ Reszta npc w Khorinis nie ma opcji kradzieży ? Czy trzeba mieć więcej zręczności ? Nie nalicza mi tez punktów kradzieży, okradłem sędziego i Salandrila i nadal mam 0 ? To kolejny bug ?

:D

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@kielgfc Musisz być strażnikiem miejskim i mieć misję od Lorda Aandre.
@Hearthstone Wygląda mi to na bug, możesz jeszcze spróbować drugiego trybu kradzieży (ustawienia AST, tylko nie pamiętam jak ten tryb działał). Możesz jeszcze podmienić pliki na wersję 066.1( polecam tę wersję mam na niej ok. 300h i miałem tylko problem z Sarą w gildii kupców).

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Jak w wersji 066 R2 działa kradzież kieszonkowa ? Mam wyuczoną kradzież i 55 zręczności i nie mam opcji kradzieży u żadnego npc poza kilkoma imiennymi jak: Sędzia, Salandril, Brahim i kliku strażników miejskich :/ Reszta npc w Khorinis nie ma opcji kradzieży ? Czy trzeba mieć więcej zręczności ? Nie nalicza mi tez punktów kradzieży, okradłem sędziego i Salandrila i nadal mam 0 ? To kolejny bug ?
Tak ma być. Każdego innego okradasz kucając + prawy lub lewy klawisz myszki.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morty

Morty

Użytkownicy
posty954
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak ma być
No nie wiem, ja miałem normalną Gothicową kradzież.

bestiary

bestiary

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do ilu uczyć się siły/ % broni i jakich umiejętności się uczyć na poziomie hard , tak żeby nie marnować pn'ów ?

Procesor: i9-7900X
Grafika: GTX 1080 ti
Ram: 64gb

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Tak ma być. Każdego innego okradasz kucając + prawy lub lewy klawisz myszki.

Bzdura! na wersji 0.66 R1 miałem normalnie opcję kradzieży u npc i nawet miałem podane ile procent szansy na udaną kradzież :)

Post połączony: 2017-09-26, 23:37
@Hearthstone Wygląda mi to na bug, możesz jeszcze spróbować drugiego trybu kradzieży (ustawienia AST, tylko nie pamiętam jak ten tryb działał). Możesz jeszcze podmienić pliki na wersję 066.1( polecam tę wersję mam na niej ok. 300h i miałem tylko problem z Sarą w gildii kupców).

Jakaś masakra ta najnowsza wersja moda, bug na bugu dosłownie :/ I teraz nie wiem czy dalej w to grać czy już czekać na elexa te 3 tygodnie  :/ Wersja 066.1 również ma masę bugów :) Zauważyłem że co nowsza wersja to więcej błędów :) Wersja 066.3 będzie pewnie jeszcze bardziej pobugowana zwłaszcza ze dodają lokacje nowe

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Hearthstone To z kradzieżą z czasem powinno minąć, kiedyś miałem też tak na 0061 i opcja kradzieży była tylko tam, gdzie przedmiot kradzieży był questowy, po wykonaniu iluś tam takich kradzieży pojawiły się opcje u wszystkich.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Gdzie się nauczę wytapiania magicznej rudy?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Gdzie się nauczę wytapiania magicznej rudy?

Wąż po tym jak wykonasz dla niego zadanie z rudą :)

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Hearthstone Dzięki ;) Sprawdzając czy ktoś odpowiedział przypomniałem sobie, że nie spytałem o jeszcze jedno. Mianowicie, co z nauką zatrutych i tych poświęconych strzał?

bartek8654

bartek8654

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, czy fakt ,że łuk Er'Hazir nie znajduję się w świątyni Łez powinien mnie niepokoić ?(Wersja 0061.2 Poziom średni)Jeżeli jest gdzie indziej to czy znajdę go fabularnie.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Ma go ten mag boss na pustyni w wieży

Gracekkam

Gracekkam

Użytkownicy
posty96
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
5. Dochodząc do Cavalorna od strony Xardasa , kierujemy się w prawo gdzie spotykamy dzika i trzy jaszczury a półkę wyżej znajduje się goblin. Zabijamy go i idziemy do końca aż zobaczymy pniak, tabliczka jest schowana za nim. Czy może mi ktoś dokładniej wytłumaczyć gdzie jest to miejsce, bo szukam i szukam ale nie mogę znaleźć

AnimaNast

AnimaNast

Użytkownicy
posty35
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
@Gracekkam Wejdź po skałach nad wejściem do kryjówki bandytów. Tamtędy dojdziesz

GazownikAndrzej

GazownikAndrzej

Użytkownicy
posty153
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie odnosnie alchemii. Zeby stworzyc eliksir wytrzymalosci bodajze, jest napisane, ze do zrobienia tej mikstury jest potrzebny alchemia na poziomie 5 albo wyzej. I tu oto pytanie: jak do podwyzszyc? uczyc sie eliksirów??

i7 5820k 3.3ghz
16GB RAM
GTX 750Ti

osk4rr

osk4rr

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz robic eliksiry, za kazdy dostajesz doswiadczenie i dzieki temu podnosi sie twoj poziom alchemii :)

Panowie mam pytanie odnosnie  zapisywania gry w wersje R2 0066.1 na poziomie usual (normal chyba, no jeden nad latwym :D ). Mianowicie nie moge zapisac gry podczas walki, czy to normalne? Gralem na tym samym poziomie w wersje 0061 i moglem zapisywac podczas walki :p

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
@osk4rr o ile mi wiadomo to tak ma być

Ktoś wie dlaczego te orki zimowe za Wolną kopalnią mimo pancerza orków i ulu mulu mnie atakują?

Aa i gdzie znajde Ur-Shaka jak mu się powiedziało, że może wrócić do orków?

0 użytkowników
Do góry