[G3] CP1.75 + QP + CM + Kon. + G3EEUP + PGL + LTM + Union ModPack PL 1052306 1461

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 5.01.2016 roku

Wyświetleń 1052306

Odpowiedzi 1461

kremuwkarz

kremuwkarz

Użytkownicy
posty54
Propsy9
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
czy to prawda że po zainstalownaiu CM3.0 bez konsekwencji są jakieś bugi??

Arafaryon

Arafaryon

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć! Mam problem z zainstalowaniem Quest Packa. Ten z głównego posta nie pozwala się ściągnąć (zawsze zatrzymuje się na 97%), więc próbowałem trzech innych linków, ale instalacja jest niemożliwa, co chwile wyskakują mi błędy otwarcia plików do zapisu. Próbowałem przeklikiwać się przez to wszystko, ale bez skutku, jestem w martwym punkcie, a Content Mod 3 wymaga zainstalowanego Quest Packa. Czy ktoś mógłby pomóc?

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Mam pytanie co do instalacji CM 3.0 podczas instalacji mamy dużo opcji, ale chciałbym zapytać o tą Fraction_Armors Gdy ją zaznaczymy to wrogowie będą nas chcieli atakować że mamy zbroje innej frakcji czy po zaznaczeniu właśnie nie będą nas atakować :D

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
@radex115544 Jeżeli dobrze pamiętam to zaznaczenie tej opcji powoduje, że przeciwna frakcja nie będzie atakować gdy mamy zbroję wrogiej frakcji. Dla pewności sprawdź po instalacji, wpisz kody na wszystko i załóż np. Zbroję paladyna i pobiegnij do Orków to będziesz miał 100% pewności czy napewno dobrze powiedziałem.

Arafaryon

Arafaryon

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Ventrue  Dzięki wielkie! Gra w końcu odpaliła.

Mam natomiat kolejny problem, tym razem z dialogami, które czasami są, a czasem ich nie ma i pojawiają się jedynie napisy. Ktoś wie, jak to naprawić? Byłbym bardzo wdzięczny.

szmotsu

szmotsu

Użytkownicy
posty54
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a czego oczekiwałeś od fanowskiego moda? ogólnie wszystkie teksty dodane w modach są bez dubbingu.

Arafaryon

Arafaryon

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@szmotsu Nie wyraziłem się chyba zbyt jasno - chodzi mi o ORYGINALNE dialogi z Gothica 3, nie te dodane w modach, które, jak już powiedziałeś, nie są dubbingowane. Problem jest taki, że podczas jednej rozmowy, dla przykładu z Lesterem bądź Diego na samym początku gry, dubbing występuje w jednej linijce, żeby w kolejnych kilku zniknąć i znów się pojawić.

Ventrue

Ventrue

DreamVader
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • DreamVader
  • Herr Mannelig
Niektóre dialogi zostały poprawione i niekiedy w tych oryginalnych nie ma dubbingu. Ale to w miarę nieczęsto występuje. Może spróbuj polatać po innych i posprawdzać.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Witam. Zamierzam robić postać pod zdolności łowieckie. Jaka jest najlepsza zbroja i jakie ma parametry?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nalepsza zbroja to łowcy smoków, potem jest orkowego najemnika elitarna i paladyna :P To już zależy co wybrałeś przy instalacji.

W sumie możesz sobie to sam sprawdzić, włącz konsolę wpisując "marvin" tyldą ` odblokujesz konsolę i wpisz idkfa, będziesz mieć wszystko czarne na białym :P

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Panowie, jest ktoś w stanie wrzucić foto z poszczególnymi wyglądami menu, które możemy wybrać? Razem z paskami byłoby super.

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

Hosni

Hosni

Użytkownicy
posty149
Propsy51
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Mam dziwny błąd
przy nowej grze mam coś takiego http://imgur.com/a/VGpVe
Dodam że gram na windowsie 10

Użyczyłem głosu w modyfikacjach:
- Wyspa [G1]
- Laer Gjoll [G2]
- Mag [G2]

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Panowie, szybkie pytanie - na WoGu pod CM3.0 pod nim jest do pobrania patch CM3.0, pobrać go i "zaszczepić" do gry razem z modem, czy to patch do poprzednich wersji, który aktualizuje je do 3.0??? Ktoś coś?
Z góry dzięki za pomoc.

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary
"Zaszczepić" do CM 3.0. Najpierw pobierasz główną instalkę, później tego "hotfix'a".

Gorax

Gorax

Użytkownicy
posty8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem po rozpoczęciu nowej gry nigdzie nie mam Lee, Angara czy nawet Laresa, nawet Lester po rozmowie nie idzie do obozu tylko siedzi z rybakiem. Wszystko zainstalowałem według podanej kolejności, ma ktoś jakiś pomysł?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Witam, mam pewien problem po rozpoczęciu nowej gry nigdzie nie mam Lee, Angara czy nawet Laresa, nawet Lester po rozmowie nie idzie do obozu tylko siedzi z rybakiem. Wszystko zainstalowałem według podanej kolejności, ma ktoś jakiś pomysł?
W instalacji jest podane żeby zaznaczyć opcję cm 3.0 (without_qp) czy coś takiego. Jak wybieralem ta opcje wywalalo mi zawartość quest packa z gry. Sproboj z with qp zainstalować

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Opis instalacji może komuś się przyda :)
https://www.youtube.com/watch?v=AUkeP_JuQyY

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Czy krowy z farmy przy Monterze wrócą? Zabiłem parę ale reszta uciekła. Porobiłem parę questów minęło trochę czasu a ich dalej nie ma.

Fayors

Fayors

Użytkownicy
posty259
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie wrócą. Chyba, że pójdziesz w kierunku gdzie one uciekły to na pewno je znajdziesz

0 użytkowników
Do góry