Dyskusja na temat modyfikacji 836009 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 836009

Odpowiedzi 2122

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak do zadania z falkiem :p

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Sentinel

[G2] Returning 2.0
#241 2016-01-09, 20:23(Ostatnia zmiana: 2016-01-09, 20:29)
Tak do zadania z falkiem :p
musi koniecznie powstać poradnik bo bez tego będzie problem

Post połączony: 2016-01-09, 20:29
czy w drugim rozdziale nadal można kupywać od kupców receptury na zwiększanie statystyk, np mikstura z jagód czy z ciemnych grzybów?

SonGoku

SonGoku

Użytkownicy
posty123
Propsy46
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak ale akurat tych dwoch ktore wymieniles nie widzialem albo przeoczylem albo specjalnie zostaly usuniete . Wiem ze z Jagod mozna zrobic kompot a z grzybow zupe

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak ale akurat tych dwoch ktore wymieniles nie widzialem albo przeoczylem albo specjalnie zostaly usuniete . Wiem ze z Jagod mozna zrobic kompot a z grzybow zupe

jak grałeś w starszego returna to były mikstury życia z 25 polnych albo leśnych jagód i mikstura many z 25 ciemnych grzybów o tym mówie jedną recepturę sprzedawał lutero a 2 constantino w drugim rozdziale? kurcze jak tego nie ma to jak nabijać punkty życia  :/

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
To napisalby kto, gdzie mozna cieniostwora kupic?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jak grałeś w starszego returna to były mikstury życia z 25 polnych albo leśnych jagód i mikstura many z 25 ciemnych grzybów o tym mówie jedną recepturę sprzedawał lutero a 2 constantino w drugim rozdziale? kurcze jak tego nie ma to jak nabijać punkty życia  :/

Spoiler
Dalej możesz robić np. z jagód kompoty, ale najpierw musisz się tego nauczyć, albo znaleźć kogoś, kto jes zrobi na zlecenie.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Spoiler
Dalej możesz robić np. z jagód kompoty, ale najpierw musisz się tego nauczyć, albo znaleźć kogoś, kto jes zrobi na zlecenie.
kompot to był do odnowienia zdrowia a mikstury z jagód zwiększały maks zdrowia +10:) to mówisz że już nie ma receptur tylko trzeba się nauczyć a wiesz kto tego uczy i czy można potem samemu sobie je zrobić przy stole alchemicznym

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Wracając do starszych pytań. Pozwiedzałem trochę mapę na kodach i kilka ciekawych rzeczy się dowiedziałem.
Asasyni:
Spoiler
Prawdopodobnie znajdują się w tak zwanym "lesie asasynów". A gdzie jest las? Otóż za obozem bractwa taka jaskinia zamknięta (W rebalance też była) jest tam przejście do doliny. Bardzo dużo asasynów (prawdopodobnie będzie quest z odnalezieniem zaginionych nowicjuszy sekty)Asasynów jest W Ch*j na końcu twierdzy asasynów odnajdujemy przyjaciela z GD
Spoiler
Cor-Kalom
To tyle jeśli chodzi o duale. Jest też tam recepta pewnych ostrzy.
Pan Cienia:
Spoiler
Nowy pan cienia znajduje się w nowej lokacji. Wejście do niej jest w jaskini pod tawerną(chroni ją cieniostwór)Bardzo dużo szkieletów i bardzo ciemny klimat :D Pan cienia ma Bardzo Dobry miecz oraz 20k HP xD
Skrót do GD:
Spoiler
Jaskinia pełna szkieletów i pełzaczy. Na samym końcu znajduje się wejście do GD.
Dwór:
Spoiler
Przed walką ze smokiem jest nowa lokacja.Nie wiem o co w niej chodzi ale warto wspomnieć
To by było na tyle czyli znalazłem 4 z 7 nowych lokacji. Jak coś było to sorki nie zaglądam tutaj cały czas a odpowiedzi przybywa xD
Mógłbym prosić o podanie mi miejsca z kupnem cieńkostwora?

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wracając do starszych pytań. Pozwiedzałem trochę mapę na kodach i kilka ciekawych rzeczy się dowiedziałem.
Asasyni:
Spoiler
Prawdopodobnie znajdują się w tak zwanym "lesie asasynów". A gdzie jest las? Otóż za obozem bractwa taka jaskinia zamknięta (W rebalance też była) jest tam przejście do doliny. Bardzo dużo asasynów (prawdopodobnie będzie quest z odnalezieniem zaginionych nowicjuszy sekty)Asasynów jest W Ch*j na końcu twierdzy asasynów odnajdujemy przyjaciela z GD
Spoiler
Cor-Kalom
Pan Cienia:
Spoiler
Nowy pan cienia znajduje się w nowej lokacji. Wejście do niej jest w jaskini pod tawerną(chroni ją cieniostwór)Bardzo dużo szkieletów i bardzo ciemny klimat :D Pan cienia ma Bardzo Dobry miecz oraz 20k HP xD
Skrót do GD:
Spoiler
Jaskinia pełna szkieletów i pełzaczy. Na samym końcu znajduje się wejście do GD.
Dwór:
Spoiler
Przed walką ze smokiem jest nowa lokacja.Nie wiem o co w niej chodzi ale warto wspomnieć
To by było na tyle czyli znalazłem 4 z 7 nowych lokacji. Jak coś było to sorki nie zaglądam tutaj cały czas a odpowiedzi przybywa xD

gdzie konkretnie pod karczmą jest ta jaskinia ? pod ziemią?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
kompot to był do odnowienia zdrowia a mikstury z jagód zwiększały maks zdrowia +10:) to mówisz że już nie ma receptur tylko trzeba się nauczyć a wiesz kto tego uczy i czy można potem samemu sobie je zrobić przy stole alchemicznym

Spoiler
Mylisz się. Zarówno kompoty i mistury z jagód zwiększało zdrowie, różnica polega na tym że mikstura daje +10 do żywotności, a kompoty również daje +10 do żywotności tyle, że jeszcze przywraca HP (No chyba że w tej wersji to zmienili) Robienie kompotów możesz nauczyć się od kucharza w zamku w GD (nie pamiętam, jak miał na imię), a jeżeli nie chcesz się uczyć, to może ci je zrobić. Lecz oczywiście nie za darmo

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Asasyni:
Spoiler
Spoiler
Cor-Kalom
Pan Cienia:
Spoiler
Skrót do GD:
Spoiler
Dwór:
Spoiler

kojarzysz tego cieniostwora? na lewo od miasta taka jaskinia. Na jednym z filmików Splasha jest pokazana.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Spoiler
Mylisz się. Zarówno kompoty i mistury z jagód zwiększało zdrowie, różnica polega na tym że mikstura daje +10 do żywotności, a kompoty również daje +10 do żywotności tyle, że jeszcze przywraca HP (No chyba że w tej wersji to zmienili) Robienie kompotów możesz nauczyć się od kucharza w zamku w GD (nie pamiętam, jak miał na imię), a jeżeli nie chcesz się uczyć, to może ci je zrobić. Lecz oczywiście nie za darmo
a mikstury z grzybów kopcza i z ciemnych grzybów też są?

Post połączony: 2016-01-09, 21:15
Asasyni:
Spoiler
Spoiler
Cor-Kalom
Pan Cienia:
Spoiler
Skrót do GD:
Spoiler
Dwór:
Spoiler

kojarzysz tego cieniostwora? na lewo od miasta taka jaskinia. Na jednym z filmików Splasha jest pokazana.

na lewo od której bramy jedyny cieniostwory obok miasta to ten koło latarnii Jacka , ten co polujemy z bartokiem i jeszcze są w małej dolince na prawo od korinis gdzie w 2 rozdziale są wargi, smocze zębaczi 2 cieniostwory? innych sobie nie przypominam

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Tak ta na prawo je*ło mi się z tym "lewo" na prawo z tymi wargami.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Sentinel

[G2] Returning 2.0
#253 2016-01-09, 21:19(Ostatnia zmiana: 2016-01-09, 21:28)
Tak ta na prawo je*ło mi się z tym "lewo" na prawo z tymi wargami.
Spoiler
to tam dodali pana cieni  O_O

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
w Spoiler K*rwa xD Ale jest i to w uj silny.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
w Spoiler K*rwa xD Ale jest i to w uj silny.

Spoiler
a działa na niego zniszczenie ożywieńca albo runa głos strażnika?

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1154
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Nie wiem ale zniszczenie chyba nie. Grałem na kodach.

Gallakappa

Gallakappa

Użytkownicy
posty11
Propsy3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Gallakappa

[G2] Returning 2.0
#257 2016-01-09, 21:38(Ostatnia zmiana: 2016-01-09, 21:50)
Spoiler
Hmm tak walczę sobie z Krukiem i nagle on gdzieś uciekł i jedyne co mogę atakować to posąg, ale przez 5 minut nie zadałem mu żadnych obrażeń... dobrze ja to robię czy jak mam to robić?

Razakel

Razakel

Quest Pack Team
Dużo gada, mało robi
posty304
Propsy58
ProfesjaTester
  • Quest Pack Team
  • Dużo gada, mało robi
Jak chcę wejść na cieniostwora, Bezi automatycznie z niego schodzi, o co biega? xd

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jak chcę wejść na cieniostwora, Bezi automatycznie z niego schodzi, o co biega? xd
A mógłbyś chociaż napisać, gdzie tego cieniostwora kupić? Po prostu nie mogę z ciekawości, jak to będzie wyglądać.  :lol2:

0 użytkowników
Do góry