UWAGA!!! TEMAT DOTYCZY STAREJ WERSJI MODA, KTÓRA JUŻ NIE JEST WSPIERANA PRZEZ AUTORA! LINK DO NOWEGO TEMATU: https://themodders.org/index.php?topic=27497.0 GOTHIC : DOLINA ZOMBIE
Kowal Bragus, szanowany obywatel Khorinis. Jego życie było bardzo poukładane, kochająca żona, dorosła córeczka, wydawałoby się, że nic nie popsuje jego szczęścia. Pewnego dnia wracając z pracy kowal zobaczył ślady krwi przed domem, okazało się, że jego rodzina została zamordowana. Bragus doskonale wiedział kto pozbawił go rodziny, jednak straż nie miała dowodów aby udowodnić winę mordercy. Kowal po 2 dniach zemścił się, zabił mordercę i trafił do koloni. Górnicza dolina stała się o wiele większym piekłem niż wcześniej, w okresie kilku dni rozprzestrzeniła się epidemia, ludzie stali się żywymi trupami. Tylko garstce udało się przeżyć, większość zabarykadowała się w zamku, w Starym obozie, niektórzy pochowali się po jaskiniach. Widziano tylko ogromne fale piorunów dochodzących z wieży nekromanty Xardasa, może to on jest sprawcą, może chodzi o coś innego. Czy zdołasz przetrwać, czy uda ci się na czas zapobiec dalszemu rozwojowi epidemii? Okaże się w Dolinie Zombie.
Co oferuje mod
- Nową klimatyczną fabułę, na starym świecie.
- 22 nowe zadania, główne i poboczne.
- Nowe przedmioty ( Zbroje, hełmy )
- Nowe rodzaje zombie np: Zombie Kat, wojownik, mag lub strażnik.
- Nowego bohatera.
- Zmienione światy, Stara i Nowa Kopalnia oraz Cmentarzysko orków.
- Ok 6-10 godzin gry.
- Zwiększony poziom trudności.
- I parę innych.
Jest to mój 2 mod. Pierwszy był słaby, ten traktuję jako duży krok w moddingu

Najprawdopodobniej powstanie wersja 1.3

Podziękowania.
- Dla StudioFallout545 za Startscreen.
- Dla Spairo za teksturę Cerbera i twarzy Zombie.
- Dla Ugotfita za testowanie moda.
- Dla Erkebranda za ekran wczytywania.
- I dla wszystkich co na niego czekali

UWAGA!
Modyfikacja wykorzystuje 3 tekstury Maliksofta, oraz model Starej szaty maga, sciągniętej z The Modders.
Wszelki pytania dotyczące moda proszę kierować na The Modders, lub na mojej stronie na FB.
Zapraszam do gry! Mod do G1
OrtegaX
POBIERZ
http://hostuje.net/file.php?id=1d533293fd6d306579963b4129ca5c94