Wiem, że to tylko demo, ale mógłby mi ktoś wytłumaczyć, czemu niektórych zadań nie da się ukończyć? Pierwszy lepszy przykład - uratowałem Sergia z rąk ogra - zadanie wisi na wpisie "Wszyscy artyści na miejscu. Idziemy ratować Sergio." Drugi - zadanie "Chory rybak". Przyniosłem temuż rybakowi 5 ryb z łowiska, kazał mi przynieść jeszcze 15. Idę więc do Miry, która mówi że rybak ów kłamał, więc idę do niego z powrotem. Wybieram linię dialogową, która ma go nastraszyć orkami w pobliżu - zadanie wisi w dzienniku jako "obecne" a rybak cały czas biega szybko po placu (jak po użyciu czaru strach). Jeszcze jeden? Ależ proszę bardzo - zadanie "Gorący chłopak". Jakbym dialogów nie poprowadził - zadanie ląduje albo w niewykonanych (jeśli razem z nim rzucę się na orków - wtedy Hatin ginie) albo zostaje w "obecnych" jeśli informuję o jego planie Mirę. Długo by jeszcze tak wymieniać...
Edit: Przyznaję, "Gorącego Chłopaka" spierdoliłem - wystarczyło Hotinowi oklepać maskę. Jednak w dalszym ciągu nie mogę wykonać zadania "Poszukiwanie orków". Mam na nie niby tydzień, Setker stoi cały czas na drodze prowadzącej do obozu orkowych zwiadowców i poza tekstem "bla bla nie ma tu żadnych orków bla bla" nie mówi nic innego. Próbowałem już chyba wszystkiego - podprowadzałem go pod orków, orków przyprowadzałem do niego - nic nie działa.