8-9 hp co level bym dał żeby nie było za prosto

. Zresztą zrobić drugą wersje na zasadzie oddzielnego pliku .ini i .mod to nie problem przecież.
Z ikarusem to nie jest dużo roboty bo o ile kojarze można w nim masowo ustawić co ma się odpalać po użyciu danego voba.
Pierwsze słyszę, żeby ktoś narzekał na zbyt dużą ilość HP co lvl. A taka zmiana dotknie tylko słabszych graczy, nie oszukujmy się, bo reszta wciąż będzie walczyła bez zadraśnięcia HP. Zresztą NK miał jak dla mnie idealny stopień trudności.
Dokładnie - NK MIAŁ idealny stopień trudności, tylko że jak przeszło się go xx razy to oczekuje się czegoś bardziej wymagającego, bo poziom NK to po prostu łatwizna teraz jak wszystko się wie co i jak - czy to w modach takich jak dark saga, czy rozszerzających czy nawet takich małych, dlatego bez sensu robić coś co będzie miało podobny poziom trudności, jak dla mnie zrobić dwie wersje, jedna z 10 hp druga z 5 i tyle, bo to kwestia 5-10minut jest zrobienie tego.
Albo zbalansować to z innej strony - 5 hp co lvl, ale mikstury zwiększające hp dają więcej, skoro już chcesz zwiększyć te co dają siłę/zręczność(nie wiem po co to ruszać)