-.- jak mówisz Gomezowi o znajomościach z Lee - o ile sie da niepamiętam już to cie nie atakuje .
chce nas zabic tylko w tedy kiedy mówimy mu że znamy Y#msgote author=ficus link=topic=245.msg1425#msg1425 date=Jan 26 2008, 14:16\']-.- jak mówisz Gomezowi o znajomościach z Lee - o ile sie da niepamiętam już to cie nie atakuje .
chce nas zabic tylko w tedy kiedy mówimy mu że znamy YBeriona (poniewarz nie da sie go poznać przed rozmową z Gomezem)
Mowi nam wtedy coś w stylu "Y#msgote author=ficus link=topic=245.msg1425#msg1425 date=Jan 26 2008, 14:16\']-.- jak mówisz Gomezowi o znajomościach z Lee - o ile sie da niepamiętam już to cie nie atakuje .
chce nas zabic tylko w tedy kiedy mówimy mu że znamy YBerion nie rozmawiał by z takim robakiem jak masz meni kłamać to załatwimy to inaczej" no i walka (Mówi coś w tym stylu)
Cóż... Nie doczytałeś tematu. Parę postów wcześniej napisałem, że TO ZOSTAŁO USUNIĘTE. A ja znalazłem ten skrypt, i go jako tako przetłumaczyłem (translatorem, ale sens chyba został zachowany):
func void DIA_Gomez_Hello_Kontakte_Lee()
{
AI_Output (other, self,"DIA_Gomez_Hello_Kontakte_Lee_15_00"); //Z Lee.
AI_Output (self, other,"DIA_Gomez_Hello_Kontakte_Lee_11_01"); //A więc Lee jest twoim dobrym kolegą, tak?
AI_Output (self, other,"DIA_Gomez_Hello_Kontakte_Lee_11_02"); //W takim razie ta sprawa zostanie inaczej rozwiązana...
AI_StopProcessInfos (self);
Npc_SetPermAttitude (self, ATT_HOSTILE);
Npc_SetTarget (self,other);
AI_StartState (self,ZS_ATTACK,1,"");
};
A, i znalazłem tę zbroję, o której pisałem wcześniej:
http://img223.imageshack.us/my.php?image=zbrojajy7.jpgEDIT: Można zespawnować tego sędziego. wpiszcie Insert CS_Richer (coś jakoś tak).