[G2NK] Insygnia Prolog/Das Wappen - Prolog PL 136032 380

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 13.02.2015 roku

Wyświetleń 136032

Odpowiedzi 380

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
w kopalni.

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
aby wydobyć ten nieszczęsny sekstans musiałam stanąć tyłem do drzewa, "patrzeć" w kierunku bramy i kopać nad takim mini drzewkiem - krzakiem, tylko tak zadziałało, dzięki za różne podpowiedzi, bo mnie naprowadziły by szukać dalej  :)

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie ile tych szczurów trzeba zlikwidować by zadanie dane przez tego strażnika na targowisku zostało wypełnione? 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dokładnie nie wiem, ale szczuty ukryte są w krzakach, za magazynami, domami :)

Sttark

Sttark

Użytkownicy
posty52
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ok, trochę ich wybiłem, ale zadania nie zaliczono, poszukam. 
Po odstawieniu strażnika do miasta do kogo zagadać by posunąć fabułę do przodu? 
Czy najpierw muszę wykonać zadania dla złodziei albo ten z zestawem. Z góry dzięki za odp. 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, musisz po rozmowie z Lordem Gerlachem iść wieczorem pod bramę miasta. Będzie tam czekał gwardzista, którego uwlniłeś.

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
o ile kojarzę szczórów było 6, za domami npc z imionami, za każdym razem latałam i sprawdzałam czy mam opcje daiologową.

pytanie zadanie wybicue goblinów z Tobim i Mobim. mobi odmawia udziału, ruszam z Tobim, a ten świetnie sobie radzi bez zadrasnień z goblinami przed jaskinią w jaskini pada jak słaba mucha ;), Próbowałam kilkanaście razy i za każdym razem ginie. W końcu wróciłam do miasta, zdaję relację o orku itd. W momencie zaliczenia zadania Tobi leży martwy przy ogniusku w górnym mieście. On ma zginąć w tej jaskini? Jeśli tak to czemu pojawia sie przy ognisku? Używawłam marvina kilka razy wiec możliwe ze to tego wina ?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, ani Toby ani Mobi nie są nieśmiertelni, mogą zginąć. Należy po prostu przekonać do pomocy Mobiego, by we trójkę wyczyścić jaskinię. Aby go przekonać należy mu kupić książkę o nauce walki u Valentina. 

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
to już po ptakach, zadanie zaliczone a Tobi martwy, czy ten npc będzie jeszcze potrzebny? jeśli tak to można jakoś go ożywić? ;)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, nie będzie już potrzebny. 

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo Tobi jest nieśmiertelny do momentu wejścia do jaskini, jak każe tobie iść przodem to traci nieśmiertelność. A z tym przekonaniem Mobiego to nie wiedziałem, ja tam załatwiłem to we dwóch.

Ok, trochę ich wybiłem, ale zadania nie zaliczono, poszukam.
Po odstawieniu strażnika do miasta do kogo zagadać by posunąć fabułę do przodu?
Czy najpierw muszę wykonać zadania dla złodziei albo ten z zestawem. Z góry dzięki za odp.
Szczury łatwo znaleźć, bo słychać ich piszczenie. Najlepiej ściszyć muzykę w grze i ustawić na max efekty i połazić po mieście.

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
aby upić strażnika trzeba pogadać z nim wiecozrem przy ogniusku, następnie podać  w tej kolejności : piwo, piwo,woda, gin - inaczej kończy z nami rozmowę

mam problem z rycerzem w jaskini. Poszłam z nim mając w ekwipunku 3 łoje (zakupione wcześniej), gdy stoimy przed kratą wspomina o kole zębatym i chyba chodzi też o łój, więc w dalszej opcji dialogowej pojawia sie łój, oddałam jeden, dalej dialog oddałam drugi i koniec dialogu. udałam się do kopalni, mam koło żebate, wracam i nie mam dalej dialogu z rycerzem, a sama uruchomić kołowrota nie mogę. Wydaj mi się że była w dialogu mowa o jakiś przełącznikach, albo mi się wydawało?nie mam wcześniejszego save więc lipa, da się jakoś pchnąć do przodu to zadanie?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Załatw sobie jeszcze jeden łój kretoszczura i oddaj go razem z kołem zębatym :)

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
mam jeszcze jeden, ale nadal nie ma opcji dialogowej, przespałam sie dwie noce tak na wszelki wypadek, i dalej nic

ProjektPierscien

ProjektPierscien

Użytkownicy
posty59
Propsy116
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hm kurde nie pamiętam dokładnie, ale koło zębate + łój kretoszczura to było chyba wszystko co trzeba było załatwić.

Zapraszam na swój kanał o nazwie ProjektPierscien !
-Krótkie recenzje modów wraz z prawidłową instalacją
-Zagrajmy w różne mody
-Kanał nastawiony głównie na gothica

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
gdzie zdobyć łuj?

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy
kupisz u Valentina,

niestety nadal nie mam opcji u rycerzyka

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Proponowałbym po prostu wczytać sejwa i oddać Johannowi koło i łój naraz, ale niestety nie masz :( Spróbuj może tak jak kolega wyżej poradził, z wyrzuceniem na kodach łoju z ekwipunku Johanna. Oczywiście należy zaraz wyłączyć konsolę b-43-b, by nie powodowała bugów.

krzysiek666

krzysiek666

Użytkownicy
posty123
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za tym tronem w pomieszczeniu, gdzie był ten ork jest jakiś przełącznik, może to o niego chodzi? Ja tam przy nim grzebałem, ale nie zauważyłem, żeby coś się ruszyło, otwarło czy zmieniło. Co do łoju, to oddałem po przyniesieniu koła zębatego.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Przełącznik w pomieszczeniu z orkiem? :D Nawet nie wiedziałem o tym. Wiem tylko, że jest w orkowych lochach gdzie znajdujemy zapiski w misji z Johannem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry