Serio? Kiedy ostatni raz się do niego o coś przyczepiłem?
Natomiast on ciągle do mnie ma.;
Sorry, kojarzę cię ostatnimi czasy głównie z personalnych wycieczek, w twoją i innych stronę, nie sposób spamiętać kto z kim ma kosę na forum. To samo do werewolfa się tyczy. Nawet jeżeli gimbusiarskie teksty nie będą leciały w stronę samego Gothicmana, nie są one mile widziane na tego typu wydarzeniach, bo już pominę codzienność forum. Dawno nikt wam tego nie pisał, warto przypomnieć - z prywatą wypad z ogólnie dostępnego forum.
Kaczka, jeśli mówiłeś serio że rozważasz lub uważasz że inni rozważają bojkot bo to Gothicman, nawet jeśli organizacja będzie przynajmniej tak dobra jak przy ostatnich edycjach - to już Twoja/Wasza sprawa. Gothicman nie będzie niczemu winny, jeżeli wydarzenie będzie przygotowane z zachowaniem tradycji i z wyciągniętymi wnioskami z błędów popełnionych przez wcześniejszych organizatorów, a mimo wszystko ludzie będą to bojkotowali to widać to społeczeństwo theModders nie nadaje się na takie wydarzenie, a nie Gothicman na organizatora. Wystarczy przejrzeć temat by zauważyć że zaczął wyciągać wnioski i stosować się do rad które są mu przecież proponowane po to żeby mu pomóc, zmienił swoje podejście i ogólnie zaczyna mieć to ręce i nogi. Jeżeli przestanie wdawać się w "hehe prowa", zmieni nick i ogólnie zacznie wyciągać więcej wniosków z tego co piszą do niego na forum - będą z niego ludzie. Pisałem z nim trochę na GG, potrafi w miarę sensownie gadać, w każdym razie na mój kredyt zaufania zasłużył.