Problemy z zadaniami 505056 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 505056

Odpowiedzi 1433

Bragomir

Bragomir

Użytkownicy
posty20
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Robię zadanie od Willa odnośnie kopalni złota. Nająłem już Magnusa jako ochroniarza, lecz nigdzie nie mogę znaleźć żadnych robotników. Gdzie mam ich szukać?

Także tak jak mój przedmówca mam pytanie: Co zrobić z tymi kajdanami Felgora. Rozumiem, że mam iść do wieży Xardasa tylko jestem ciekaw czy to przywołanie ducha można wykonać jeszcze w III rozdziale?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do zadania Willa to jeden robotnik jest w karczmie w nowym obozie drugi w obozie na bagnie mieszka sobie sam w chatce na bagnach (dosłownie)

Niemy

Niemy

Użytkownicy
posty477
Propsy50
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto jest ostatnim członkiem do łowców orków? Mam już tego z nowego obozu (na G) oraz Gerarda, gdzie znajdę ostatniego?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukaj tam gdzie w 2 był Hosh pak

Bragomir

Bragomir

Użytkownicy
posty20
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Heh, chciałem się wycwanić i pójść do wieży Xardasa w III rozdziale, ale wygląda na to, że tam żadnego posążka, w którym można przywołać ducha Felgora nie ma. Albo jest tylko, że górze, a ja nie mam się jak tam dostać, bo demona jeszcze nie ma dole. Czy ze zrobieniem tego questa muszę czekać do IV rozdziału?

Mam nadzieję, że nie zbugowałem sobie gry zabijając golemy w III rozdziale?!?

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
Gdzie znajduje się Ruben? Jest on z zadania "Piętno przeszłości"

One day fire will fade and dark will become a curse.
Men will be free from death; left to wander eternally.
Dark will again be ours and in our true shape
We can bury the false legends of yore.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ech a co powiedział strażnik ? Ruben miał kryjówkę koło jeziora przy nowym obozie, dokładnie po drugiej stronie na terytorium orków.

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

RanMar

Problemy z zadaniami
#827 2016-02-27, 13:58(Ostatnia zmiana: 2016-02-27, 14:04)
Czy muszę spełnić jakieś specjalne wymagania do questu "Zostać Guru" W sensie jestem na etapie w którym uwarzyłem tą miksturę oczyszczenia, a w dialogu z Baal Cadarem nie ma opcji o powiedzeniu mu o tym czy coś w tym stylu, tak samo po wypiciu mikstury dalej nie ma takiej opcji. Bug, czy może muszę wbić 20 lvl czy coś w tym stylu?

Edit : Nie ważne, problem rozwiązany :D

Komachi

Komachi

Użytkownicy
posty271
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam pytanko do zadania z rudą z Joshem. (przyjęcie do Bandytów)
Mianowicie jakie wymagania trzeba spełnić by okraść tego kopacza? Mam naukę kradzieży na 1 poziomie, ale nadal ryzyko jest zbyt duże. Musze posiadać konkretną ilosć zręczności czy 2 poziom kradzieży?

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Zacząłem ER od nowa z myślą iz tym razem zagram po stronie SO niemniej jeden quest zdaje się nie do ruszenia - "Nowa zmiana do kopalni" (musimy odszukać trzeech kopaczy by Lorenzo wysłał ich z nami do Starej Kopalni  a to z kolei jest wymagane do wejścia do niej by wykonać test zaufania).
-Zwerbowałem Tongarda pokazując mu bryłkę 'czarnej rudy' jaka wykuł Huno (nie mam kradzieży i nie udało się ukraść raportu)
-Podobnie kopacz w czerwonych gaciach dołączył do grupki kiedy przegrał zakład polegający na pojedynku na arenie z Naldurem
ale trzeciej osoby nie mogę znaleźć mimo że zagadałem każdego kopacza w SO... jestem w kropce - kto wskaże o co chodzi?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeci kopacz będzie w karczmie w starym obozie. Żeby ruszyć to zadanie musisz pogadać z karczmarzem (sory nie pamiętam imion).

tuldor88

tuldor88

Użytkownicy
Spamer, hejter, męczydupa
posty187
Propsy41
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Spamer, hejter, męczydupa
Dzięki, obszedłem wszystkich kopaczy w obozie + tych dwóch przed bramą, snaffa od ploteczek ale nie wpadłem na to że jakiś strażnik może mi wskazać ludzika :)

Spytam jeszcze o inną kwestię i już mnie nie ma bo nie lubie grać z solucją jeśli nie muszę ;)  - jak wspomniałem nie ukradłem raportu z kopalni z uwagi na to iż kiedy wybierałem opcję kradzieży pojawiał sie komunikat "za duże ryzyko" - żeby móc realizować tego typu questy potrzebuję wyższy poziom kradzieży czy po prostu wiecej zręczności?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
więcej zręczności mogłeś wypić miksturę tymczasowej zręczności i byś ukradł.

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
Mam problem z 2 zadaniami (prawdopodobnie bugi)
1.W zadaniu "Spotkanie" pogadałem ze wszystkimi, pojawiły mi się wpisy w dziennikach, ale z Diego nie ma żadnej opcji dialogowej. Bug, czy po prostu opcja dialogowa mi się odblokowuje później?
2.W zadaniu "Wsparcie dla Quentina" muszę udać się do Opuszczonej Kopalni, tylko, że ja tam wcześniej byłem, bo była otwarta to nie mogłem się powstrzymać :D, oczyściłem całą i teraz nie mam żadnej opcji dialogowej z najemnikami przed kopalnią czy tym bandytą Rocky'm. Czy ja mam coś znaleźć w tej kopalni, bo byłem teraz w niej drugi raz, przeszukałem i nic się nie pojawiło, a dialogów dalej brak. Skopałem sobie questa, czy jest jakiś sposób na jego ukończenie?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spotkanie rusza się od 5 rozdziału chyba ? W sensie musisz Gornowi załatwić zmianę i idziesz z tym do Lee potem zadanie idzie samo. W zadaniu z opuszczoną kopalnią musisz się chyba udać do Doyla on mówi żeby wziąć dodatkowe wsparcie i wtedy idziecie do kopalni.

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

RanMar

Problemy z zadaniami
#835 2016-02-29, 07:55(Ostatnia zmiana: 2016-02-29, 20:27)
Doyle nie ma żadnej opcji dialogowej, a w dzienniku jeżeli chodzi o tą misję to mam zapisane coś takiego "Będę musiał zostawić Najemników i Bandytów na straży i wejść do kopalni sam", także nie wiem co robić już :G

Edit : Po wielu ciekawych próbach udało mi się, wczytałem save przed którym dałem ten kamień Corristo, no i poszedłem prosto do Corda i od razu na miejscu mogłem zadanie zaliczyć. Co ciekawe w rozmowie z Cordem Bezimienny wspomniał coś o półmartwym kopaczu, którego nie znalazłem będąc w kopalni.

Detox19

Detox19

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie gdzie znajdę cienia Emila który jest kurierem magów?

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak wykonać zadanie Niepokorny Kopacz? Zapłaciłem trzem kopaczom i nic się nie dzieje :(

Post połączony: 2016-02-29, 13:56
I jeszcze jedno: Gdzie jest niejaki Ruben?

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

RanMar

Problemy z zadaniami
#838 2016-02-29, 14:44(Ostatnia zmiana: 2016-02-29, 23:20)
Wie ktoś jak wykonać zadanie Niepokorny Kopacz? Zapłaciłem trzem kopaczom i nic się nie dzieje :(

Post połączony: 2016-02-29, 13:56
I jeszcze jedno: Gdzie jest niejaki Ruben?

Co do pierwszego pytania nie mam zielonego pojęcia, a Ruben znajduje się na przeciwnej stronie jeziorka przy Nowym Obozie (są tam takie chaty rybackie czy coś w tym rodzaju) tam dalej jest taki mały osób i też owy Ruben

Post połączony: 2016-02-29, 23:19
Mam 2 pytania nurtujące mnie od 4 rozdziału (teraz mam 5 i jakby co gram na wersji 1.4.5)

1.Robotnik do kopalni, mam niby znaleźć jakiegoś doświadczonego kopacza do pracy w Opuszczonej Kopalni, no i wszystko póki co wskazuje na Grimesa tyle, że ja już wcześniej z nim gadałem i teraz mam tylko opcję "Co zamierzasz dalej robić", czy mi się w ten sposób zbugowało czy to nie o niego chodzi ?
2.Przywoływanie duchów u Xardasa, tutaj też podejrzewam buga, bo gdy pryzywam Felgora to on sam do mnie zagaduje, ale nie ma żadnego dialogu i nie wiem czy muszę być nekromantą, żeby odbywać dialogi z duchami czy coś innego zrobić ?

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Klin w zadaniu poszukiwania Rączki?

Post połączony: 2016-03-01, 13:02
Gdzie przed obozem jest Klin?

0 użytkowników
Do góry