Problemy z zadaniami 508594 1433

O temacie

Autor

Zaczęty 2.02.2015 roku

Wyświetleń 508594

Odpowiedzi 1433

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeżył, stoi na drodze do placu wymian

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

sir metall13

Problemy z zadaniami
#1001 2016-09-20, 12:00(Ostatnia zmiana: 2016-09-21, 10:25)
Witam, mam problem z zadaniem od quentina, gdyż wykonałem atak na plac wymian (zadanie w zakonczonych) znalazłem tę stal dla niego ale nie mogę juz pchnąć fabuły dalej.. Tzn nie mam zadania otwierającego drugi rozdział. Pomoże ktoś? :) 

Help :(

gorjusz

gorjusz

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem Draxa, mam juz mape, kupilem klucz do skrzyni za 100 brylek i nie wiem czy nie moge znalezc odpowiedniej skrzyni czy cos mi sie zbugowalo? Bo jedyna skrzynia jaka mi wpada na mysl to ta obok zawalonej kopalnii ale nie moge jej otworzyc dalej, patrze w ekwipunku i nie mam zadnego klucza a 100 rudy oddalem juz.

Samiuel

Samiuel

Użytkownicy
posty38
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Gdzie zaprowadzić Coristo jak już każe się zaprowadzić do jakiegoś stanowiska alchemicznego ?

Największym zwycięstwem nie jest zabicie przeciwnika, a oszczędzenie go.

gothic1210
  • Gość
Witam, mam problem z zadaniem Draxa, mam juz mape, kupilem klucz do skrzyni za 100 brylek i nie wiem czy nie moge znalezc odpowiedniej skrzyni czy cos mi sie zbugowalo? Bo jedyna skrzynia jaka mi wpada na mysl to ta obok zawalonej kopalnii ale nie moge jej otworzyc dalej, patrze w ekwipunku i nie mam zadnego klucza a 100 rudy oddalem juz.
Ta na placu wymian.
Gdzie zaprowadzić Coristo jak już każe się zaprowadzić do jakiegoś stanowiska alchemicznego ?

Do jaskini mieszaczy albo orkowej areny.

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
siema mam problem z zadaniem "chory myśliwy" mam tą miksturkę od przydupasa caloma, jestem w w obozie myśliwych mam jeszcze w zapasie 2 min, ale clawa nigdzie nie ma. Jak rozwiązać te problem? Jakiś kod na clawa?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
siema mam problem z zadaniem "chory myśliwy" mam tą miksturkę od przydupasa caloma, jestem w w obozie myśliwych mam jeszcze w zapasie 2 min, ale clawa nigdzie nie ma. Jak rozwiązać te problem? Jakiś kod na clawa?
Leży pewnie na wyrku obok skrzyń

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

bertol

bertol

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie ma go nigdzie w obozie, w kotle tez patrzyłem;p

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie mogę kupić rtęć w 2 rozdziale? Jestem Nowicjuszem.

Lobos

Lobos

Użytkownicy
posty594
Propsy360
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Ja też miałem problem ze znalezieniem go, zmień godzine to może sie pojawi, powinien leżeć obok skrzyni w obozie myśliwych

Post połączony: 2016-09-24, 20:20
Gdzie mogę kupić rtęć w 2 rozdziale? Jestem Nowicjuszem.

Tego jest pełno u różnych handlarzy, zobacz u Torreza albo u Corristo, a już napewno będzie mieć alchemik w obozie bandytów

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dostałem zadanie od Silasa by jakiegoś cienia w nocy stuknąć w karczmie. Gdzie ten cień się pojawia bo przeszukałem teren w okół karczmy i nic nikogo nie ma.

gothic1210
  • Gość
tam gdzie jeremiasz siedzi o ile dobrze pamiętam

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ok, sprawdzę jeszcze raz.

I kolejne teraz bo kompletnie nie mam pojęcia o co chodzi. Poszedłem Do Cor Kalomka w sprawie wydzieliny z pełzaczy.

Nie dość, że mi powiedział o jakimś posłańcu Śniącego to jeszcze dojechał, że się ociągam z zadaniem. O co chodzi? Kamień Nyraska przyniosłem.

Jedno mam zadanie w Bractwie o jakimś zaginionym alchemiku.

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktos mi pomoże z tym quentinem?

gothic1210
  • Gość
a jakie masz zadania w dzienniku? zadanie ze stalą jest poboczne. główne jest gdy ci każe iść do bractwa i wykonać zlecenie dla yberiona. zanim ci to zleci trzeba wykonać atak na plac wymian i na konwój.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
U Żadnego NPC nie mogę kupić rtęci potrzebnej do zadania. Jestem w drugim rozdziale of kors.

Post połączony: 2016-09-25, 13:21

A tego cienia u Silasa nadal nie ma. Może wyskoczył błąd bo zadanie przyjąłem też jakoś w środku nocy jak byłem pochlać ryżówkę.

gothic1210
  • Gość
a przesiedziałeś tam całą noc? wcześniej te godziny były jakoś dziwnie, że był gdzieś koło 2-3 w nocy tam.

TA_Stay      (23,50,02,35,"NC_TAVERN_BACKROOM01"); godziny na wersji 1.4.7

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Vanaadis

Problemy z zadaniami
#1017 2016-09-25, 20:33(Ostatnia zmiana: 2016-09-27, 12:42)
Mam problem z kopaczami w starej kopalni. Wydaje mi się, gdy byłem na wyższym piętrze kopalni na dole zaczęła się jakaś walka, następnie zszedłem na sam dół i znalazłem 2 kije i miecz niewykończony między dwoma bocznymi tunelami, a strażnik miał jakieś 1/3 hp. Nie mogę przez to ukończyć zadania od Glena i rozpocząć kolejnego z magazynem strażników. Ktoś może zna kod na tego Garpa, czy jak on tam. To jedyny kopacz imienny, który tam powinien być, czy jakiś jeszcze razem z nim zginął?

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a jakie masz zadania w dzienniku? zadanie ze stalą jest poboczne. główne jest gdy ci każe iść do bractwa i wykonać zlecenie dla yberiona. zanim ci to zleci trzeba wykonać atak na plac wymian i na konwój.

Własnie quentin nie chce mi dac zadania z bractwem. A powinien

gothic1210
  • Gość
Zlecenie dostajemy po ataku na konwój z Rockym.

0 użytkowników
Do góry