O temacie
Autor Werewolf
Zaczęty 25.01.2015 roku
Wyświetleń 22836
Odpowiedzi 68
Werewolf
Splash Moderator
Sawik
Długo czekałem na jakieś informacje. Myślałem, że trzecia część będzie tylko marzeniem. Pamiętam jak pierwszy raz zagrałem w pierwszą część. Zajarałem się niesamowicie (pomijając zadanie z samochodem rajdowym ). Później zobaczyłem na YouTube filmy z drugiej części. Fabuła, klimat i grafika mnie powaliły. W Mafię 2 gram odkąd mam nowy komputer. Przeszedłem już kilkunasty raz. Jak na liniową fabułę, gra mocno mnie wciągnęła. Oby tej części nie spieprzyli Ciekawi mnie tylko czy będą nawiązania do poprzednich części.
łeee, dajcie mi HalfLife 3 albo Portala 3 (<3) to się ucieszę, a nie jakieś tam mafie.
Sculler
Podejrzewam, że tak. W 2 były nawiazania do 1, chociazby to my wraz z towarzyszem zabijalismy (juz starego) bohatera z Jedynki. Nie sadze, aby mieli to spieprzyc - odniesli sukces w 1 czesci gry, w 2 bylo juz tylko lepiej. Sądze, że 3 jeszcze bardziej im sie uda.
Ej ludzie, przecież jeszcze jej nie zapowiedzieli.
CytujEj ludzie, przecież jeszcze jej nie zapowiedzieli.Nie, wcale, w ogole
Remix
Żadna Głupia Spółgłoska
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 19:28CytujEj ludzie, przecież jeszcze jej nie zapowiedzieli.Nie, wcale, w ogole Wejdź jeszcze raz na GOL'a i po prawej przeczytaj napis "jeszcze nie ogłoszona" albo na stronę producenta i znajdź jakieś wzmianki o tej grze.
GOL nie rządzi światem
Maciej
Jesteś głupi, udajesz czy jak? GOL nie rządzi swiatem, podaje daty premier ogłoszone przez twórców. Mafia III zostala ogloszona, ale to jest początek prac - jak kuzwa na początku prac mają podać date premiery? Myślisz troche? Pierwszy lepszy tytuł:http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18341Gdzie po prawo masz date "OGŁOSZENIA POCZĄTKU PRAC"? Jest wyraźnie napisane:"Saints Row IV data premiery gry na PC:20 sierpnia 2013 ( światowa data premiery )23 sierpnia 2013 ( data wydania w Polsce )20 sierpnia 2013 ( premiera w USA )
Zucklov Quest Pack Team
CytujPodejrzewam, że tak. W 2 były nawiazania do 1, chociazby to my wraz z towarzyszem zabijalismy (juz starego) bohatera z Jedynki. Nie sadze, aby mieli to spieprzyc - odniesli sukces w 1 czesci gry, w 2 bylo juz tylko lepiej. Sądze, że 3 jeszcze bardziej im sie uda.Po skończeniu Mafii 2 czułem pewien niedosyt. Joe został zabity, bo "nie był częścią umowy", a Vito przeżył dlatego, że pomógł Leo w więzieniu. Ale dobra, co dalej? Porzucił takie życie i podlewa trawnik jak Angelo?
Baggio DreamVader
Y