Mafia III 22836 68

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 25.01.2015 roku

Wyświetleń 22836

Odpowiedzi 68

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
WOW WOW WOW I JESZCZE RAZ WOW!

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=25615

Jak tylko zagralem w jedynke, wiedzialem, ze w dwojke także zagram, mimo, że pojawilo sie wtedy wiele sceptycznych wypowiedzi w stosunku do Mafii 2. Przeszedlem jedynke, spodobala mi sie bardzo. Do dwójki podszedlem sceptycznie... póki nie zagralem. Jak tylko zagralem to od razu sie zakochalem, choć brakowalo mi wiekszego wyboru broni i przede wszystkim wkurzalo to, że moglismy nosic wiecej niz jedna sztuke pistoletu, smg, karabinu itd.

Teraz, gdy trojka zostala zapowiedziana... jaram sie jak chuj na dziewice!

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Długo czekałem na jakieś informacje. Myślałem, że trzecia część będzie tylko marzeniem. Pamiętam jak pierwszy raz zagrałem w pierwszą część. Zajarałem się niesamowicie (pomijając zadanie z samochodem rajdowym :wstyd:). Później zobaczyłem na YouTube filmy z drugiej części. Fabuła, klimat i grafika mnie powaliły. W Mafię 2 gram odkąd mam nowy komputer. Przeszedłem już kilkunasty raz. Jak na liniową fabułę, gra mocno mnie wciągnęła. Oby tej części nie spieprzyli :ok: Ciekawi mnie tylko czy będą nawiązania do poprzednich części.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
łeee, dajcie mi HalfLife 3 albo Portala 3 (<3) to się ucieszę, a nie jakieś tam mafie. 

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Długo czekałem na jakieś informacje. Myślałem, że trzecia część będzie tylko marzeniem. Pamiętam jak pierwszy raz zagrałem w pierwszą część. Zajarałem się niesamowicie (pomijając zadanie z samochodem rajdowym ). Później zobaczyłem na YouTube filmy z drugiej części. Fabuła, klimat i grafika mnie powaliły. W Mafię 2 gram odkąd mam nowy komputer. Przeszedłem już kilkunasty raz. Jak na liniową fabułę, gra mocno mnie wciągnęła. Oby tej części nie spieprzyli Ciekawi mnie tylko czy będą nawiązania do poprzednich części.
Podejrzewam, że tak. W 2 były nawiazania do 1, chociazby to my wraz z towarzyszem zabijalismy (juz starego) bohatera z Jedynki. Nie sadze, aby mieli to spieprzyc - odniesli sukces w 1 czesci gry, w 2 bylo juz tylko lepiej. Sądze, że 3 jeszcze bardziej im sie uda.

łeee, dajcie mi HalfLife 3 albo Portala 3 (<3) to się ucieszę, a nie jakieś tam mafie. 

Nie :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Ej ludzie, przecież jeszcze jej nie zapowiedzieli.

some things are meant to be

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Podejrzewam, że tak. W 2 były nawiazania do 1, chociazby to my wraz z towarzyszem zabijalismy (juz starego) bohatera z Jedynki. Nie sadze, aby mieli to spieprzyc - odniesli sukces w 1 czesci gry, w 2 bylo juz tylko lepiej. Sądze, że 3 jeszcze bardziej im sie uda.
Po skończeniu Mafii 2 czułem pewien niedosyt. Joe został zabity, bo "nie był częścią umowy", a Vito przeżył dlatego, że pomógł Leo w więzieniu. Ale dobra, co dalej? Porzucił takie życie i podlewa trawnik jak Angelo? :lol2:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie, wcale, w ogole :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Nie, wcale, w ogole :lol2:

Wejdź jeszcze raz na GOL'a i po prawej przeczytaj napis "jeszcze nie ogłoszona" albo na stronę producenta i znajdź jakieś wzmianki o tej grze.

Remix

Remix

Użytkownicy
Murzyn Internetów :O
posty291
Propsy41
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Murzyn Internetów :O
Mafia III? Szkoda, że mam za słabego kompa :/ Chociaż... Nie mów hop, zanim skoczysz XD

https://www.youtube.com/watch?v=TNdy0ea6gc4

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
W

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 19:28CytujEj ludzie, przecież jeszcze jej nie zapowiedzieli.Nie, wcale, w ogole
Wejdź jeszcze raz na GOL'a i po prawej przeczytaj napis "jeszcze nie ogłoszona" albo na stronę producenta i znajdź jakieś wzmianki o tej grze.
DATA premiery jest nieogloszona, na golu masz zawsze po prawej date wydania światową, USA i Polską, natomiast gra zostala juz zapowiedziana. Inaczej na golu by sie nie znalazło.

KOMPUTER:
Spoiler

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Przykro mi ziomek, ale się mylisz. GOL nie rządzi światem :lol:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
GOL nie rządzi światem 

Jesteś głupi, udajesz czy jak? :F GOL nie rządzi swiatem, podaje daty premier ogłoszone przez twórców. Mafia III zostala ogloszona, ale to jest początek prac - jak kuzwa na początku prac mają podać date premiery? Myślisz troche? Pierwszy lepszy tytuł:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18341

Gdzie po prawo masz date "OGŁOSZENIA POCZĄTKU PRAC"? Jest wyraźnie napisane:

"Saints Row IV data premiery gry na PC:
20 sierpnia 2013 ( światowa data premiery )
23 sierpnia 2013 ( data wydania w Polsce )
20 sierpnia 2013 ( premiera w USA )

KOMPUTER:
Spoiler

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jeśli chodzi o premiery gry, to GOL jest wiarygodnym źródłem, chyba ani razu nie spotkałem żeby jakaś gra była fejkiem, no chyba że została wstrzymana.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Jesteś głupi, udajesz czy jak? :F GOL nie rządzi swiatem, podaje daty premier ogłoszone przez twórców. Mafia III zostala ogloszona, ale to jest początek prac - jak kuzwa na początku prac mają podać date premiery? Myślisz troche? Pierwszy lepszy tytuł:

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18341

Gdzie po prawo masz date "OGŁOSZENIA POCZĄTKU PRAC"? Jest wyraźnie napisane:

"Saints Row IV data premiery gry na PC:
20 sierpnia 2013 ( światowa data premiery )
23 sierpnia 2013 ( data wydania w Polsce )
20 sierpnia 2013 ( premiera w USA )
Nie chciałem Cię upokorzyć. Napisałem tylko, że jeszcze nie zapowiedzieli Mafii 3.Jeśli twierdzisz, że już trwają pracę to przedstaw dowody.  Dzięki.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Po skończeniu Mafii 2 czułem pewien niedosyt. Joe został zabity, bo "nie był częścią umowy", a Vito przeżył dlatego, że pomógł Leo w więzieniu. Ale dobra, co dalej? Porzucił takie życie i podlewa trawnik jak Angelo? :lol2:
Pointą obu Mafii jest to, że zbrodnia nie popłaca, więc prawdopodobnie tak. Poza tym wydaje mi się, że Vito przeżył bo ostrzegł Leo przed Henrym.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Henry to był kutas.

PS: zupełnie nie można na Was liczyć chłopaki.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Przepraszam, to wszystko moja wina :wstyd:

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Też mnie ciekawi czy to kiedyś wyjdzie, w 1 grałem, ale nie ukończyłem.(zresztą początek gry) , a 2 przeszedłem, zajebista była, choć bardzo krótka. 
Y

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry