pytania/sugestie - dyskusja na temat forum 73471 296

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.06.2008 roku

Wyświetleń 73471

Odpowiedzi 296

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Niby tak, ale nie ja to ustawiałem. Jest tak od dawna. Ktoś kiedyś mówił, że to dlatego, aby nie botów na forum, bo zablokowanie możliwości pisania nic nie daje.

Nazz
  • Gość

Nazz
Gość

pytania/sugestie - dyskusja na temat forum
#41 2008-07-31, 16:19(Ostatnia zmiana: 2008-07-31, 16:21)
Cytat: Dekster17 link=topic=2349.msg25669#msg25669 date=Jul 31 2008, 14:34\'
Jest tak od dawna.
Zanim się zarejestrowałem jakieś 2 tygodnie temu przeglądałem forum jako gość bez większych problemów, więc ograniczenie dostępu nie jest od tak dawna.
Z tego co pamiętam to wtedy nie widziałem spam botów, dlatego dalej uważam, że goście jednak powinni mieć dostęp do forum.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Było tak przed awarią :D .

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
Niby tak, ale nie ja to ustawiałem. Jest tak od dawna. Ktoś kiedyś mówił, że to dlatego, aby nie botów na forum, bo zablokowanie możliwości pisania nic nie daje.

Teraz to mnie zaskoczyłeś. Twierdzisz że nawet jak sie zablokuje dostęp pisania gościom, niezarejestrowane boty nadal będą mogły pisac?
Jakim sposobem, bo nie rozumiem?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Siekacz link=topic=2349.msg25696#msg25696 date=Jul 31 2008, 15:37\'
Teraz to mnie zaskoczyłeś. Twierdzisz że nawet jak sie zablokuje dostęp pisania gościom, niezarejestrowane boty nadal będą mogły pisac?
Jakim sposobem, bo nie rozumiem?

rejestrują swoje konta, np "AddobephotoshopCS3forfree" itp

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
rejestrują swoje konta, np "AddobephotoshopCS3forfree" itp

Pisałem niezarejstrowane.

A jak by miały mozliwość rejestracji to i tak pisali by jako użytkownicy, nie goście. Więc co to ma wspólnego z tematem?

Wprawdzie wiem o co Dexterowi chodziło. Jednak o ile sie nie myle nadal jest konieczność potwierdzenia rejestracji przez admina.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Czyli teraz, jeśli ktoś wchodzi na forum to... pisać nie może (zrozumiałe), czytać nie może niezrozumiałe, a jak się zarejestruje, to nieraz i tydzień musi czekać na aktywację. To kto w końcu się tu zarejestruje? W tej sytuacji nie będziemy mieć żadnych nowych użytkowników.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ale jak jest, tak jak jest teraz, to nie ma botów, a wtedy były!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Akurat na inwizionize jest tyle zabezpieczeń-dodatków przeciw spambotom że wasze pierdolenie nadaje się co najwyżej na nadruk na srajtaśme.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Gadajcie z innymi adminami, bo to już było wprowadzone dawno i nie była to moja decyzja.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=2349.msg25735#msg25735 date=Jul 31 2008, 18:37\'
Akurat na inwizionize jest tyle zabezpieczeń-dodatków przeciw spambotom że wasze pierdolenie nadaje się co najwyżej na nadruk na srajtaśme.

kazz to ustawil i sobie poszedl  :mellow:

Cruger
  • Gość
Jako odmieniec wnoszę o dodanie nowego działu związanego z grafiką rastrową/wektorową gdzie można będzie też popisać się twórczością z programów takich jak np. Photoshop, Gimp, MS Paint xO itp. itd.
Nie wiem czy ktoś pisał o tym wcześniej (nie przeglądałem postów z 2 strony) i nie wiem czy wybrałem dobry topic  :mellow:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
W sumie to o rysunkach wektorowych bym chciał wiedzieć więcej, a takiego tematu raczej nie mamy.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
To sobie załóż temat w dziale "Prace 2D" o nazwie "Grafika wektorowa".

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
To sobie załóż temat w dziale "Prace 2D" o nazwie "Grafika wektorowa".

A co to ja kurwa służacy?
Ty jestes adminem i ty kierujesz rozwojem forum.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ale to TY chcesz się czegoś dowiedzieć, poza tym nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi.

MoHeR

MoHeR

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Ja bym chętnie na tym forum zobaczył dział "Webmastering" i można by dać tam moda jakiemuś mistrzowi tworzenia stron.

Cruger
  • Gość
Cytat: Dekster17 link=topic=2349.msg25918#msg25918 date=Aug 1 2008, 22:36\'
http://themodders.org/index.php?showforum=219

:rolleyes:

Dobra mój błąd o,O  :oops:   Ale i tak chodziło mi coś w deseń całego działu podzielonego na podkategorie...

@Edit
1.Przydałoby się zmienić pole cytatu bo jest białe i jak ktoś daje link to tego prawie nie widać xD
2.Dlaczego na forum nie ma prawie żadnych modów do GTA SA :pissed:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Linki tylko są na biało w cytacie.
Dobra mój błąd o,O oops.gif Ale i tak chodziło mi coś w deseń całego działu podzielonego na podkategorie...

@Edit
1.Przydałoby się zmienić pole cytatu bo jest białe i jak ktoś daje link to tego prawie nie widać xD
2.Dlaczego na forum nie ma prawie żadnych modów do GTA SA pissed.gif
Hm?

A co do tego działu, to uważam to za dobry pomysł.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry