pytania/sugestie - dyskusja na temat forum 73375 296

O temacie

Autor Dark

Zaczęty 29.06.2008 roku

Wyświetleń 73375

Odpowiedzi 296

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
możliwe, jednak powinien sie tym zająć, ale żeby nie było

8. Pomysł na świetną gazetkę (skowyt)

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

root
  • Gość
9 . Zawsze gdy o coś go poprosiłem rzucał robotę (moda) i robił to na forum, miałem małe problemy z użytkownikiem bo mnóstwo błędów miał (nie wiem o co biega) zawsze pomocny po prostu...

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy273
  • Użytkownicy
Ja powiadam wam.

Porządny człowiek powinien funkcji admina unikać jak ognia.
Z tym wstyd sie przed ludźmi pokazać.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: MoHeR link=topic=2349.msg26520#msg26520 date=Aug 5 2008, 07:24\'
To forum potrzebuje zmian. Portalu jeszcze bardziej. Gdyby kazzimir oddał to forum ludziom ambitnym (Zdunek, MWL) zapowiadałby by się lata świetności themodders.

Kazzmir, oddaje forum Zdunkowi. To jest największa fantastyka jaką słyszałem. Przecież Kazz Zdunkowi nie dałby nawet pustej butelki po pepsi  :lol: . Poza tym straszna beka że wszyscy złapali się na tą prowokacje.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Toż Kyro jest adminem, w takiej sytuacji Zdunek ma raczej małe szanse... nie?  :lol:

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Thoro link=topic=2349.msg26675#msg26675 date=Aug 5 2008, 21:24\'
Kazzmir, oddaje forum Zdunkowi. To jest największa fantastyka jaką słyszałem. Przecież Kazz Zdunkowi nie dałby nawet pustej butelki po pepsi  :) . Poza tym straszna beka że wszyscy złapali się na tą prowokacje.
też się sobie dziwię, chciałem coś zrobić z forum, ale z nastawieniem Kazza do mnie to mogę sobie tylko poważyć ;]

Cytat: bROXmor link=topic=2349.msg26676#msg26675 date=Aug 5 2008, 21:27\'
Toż Kyro jest adminem, w takiej sytuacji Zdunek ma raczej małe szanse... nie?  :lol:
Kurde adminem, mnie to śmieszy

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Zdunek link=topic=2349.msg26683#msg26683 date=Aug 5 2008, 21:26\'
...z nastawieniem Kazza do mnie...

zdunek, tylko pamietaj ze rownie latwo jest stracic wszystko. kazdy admin gdy przestanie byc adminowy i stanie sie zwyklym burakiem straci uprawnienia.

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: Zdunek link=topic=2349.msg26683#msg26683 date=Aug 5 2008, 22:26\'
Kurde adminem, mnie to śmieszy
Zdunek adminem, teraz i mnie to śmieszy  :)

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: kazzmir link=topic=2349.msg26686#msg26686 date=Aug 5 2008, 20:40\'
zdunek, tylko pamietaj ze rownie latwo jest stracic wszystko. kazdy admin gdy przestanie byc adminowy i stanie sie zwyklym burakiem straci uprawnienia.

Powiedz że zrobiłeś mi na złość  :) .

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=2349.msg26689#msg26689 date=Aug 5 2008, 21:49\'
Powiedz że zrobiłeś mi na złość  :) .

mam przesrane w pracy, musze robote do domu brac i tak dalej. jakos sie musze od czasu do czasu rozerwac  :rofl: :rofl: :rofl:

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Nie chodziło mi o admina, wręcz bycie adminem to zło, no i właściwie nie potrafię administrować IPB :lol2:  więc można go mi zabrać
chodziło mi bardziej od strony technicznej o możliwości, dodanie mety z keywordsami w kod(do pozycjonowania w necie), później ustawieniu Portalu który byśmy z MWLem zrobili na domenę themodders.org a forum na themodders.org/forum
admin mi nie jest potrzebny

a przejęcie forum chodziło mi o to że miał bym pewność że wszystko zostanie zrobione, kurde nie wiem jak to opisać, nie miał bym stracha że moja robota pójdzie na marne, a druga rzecz to by większa mobilizacja przy tym była

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
raczej nie
na domenę themodders.org a forum na themodders.org/forum
a na forum.themodders.org i themodders.org lub portal.themodders.org

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A co ma na tym portalu być?

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
ogólnie newsy, zastanawiałem się także nad czymś jak gamedev.pl

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Dlaczego teraz po wpisaniu themodders.org wychodzi najpier jakaś stronka, a dopiero po naciśnięciu u góry themodders.org wychodzi dopiero nasze ukochane :lol2:  forum?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
tak, i zamiast prawdziwej domeny jest jakaś ramka zawierająca stronę

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
angielskiego nie znacie??
This domain is parked, pending renewal, or has expired.
Please contact the domain provider with questions.

Nazz
  • Gość
Sądzę, że na forum przydałby sie jakiś dobry system reputacji, który być może chociaż w mały stopniu sprawiłby, że userzy zaczęliby dbać bardziej o swoją reputację niż o ilość postów.
Chodzi o to, żeby moderzy bardziej starali się pomagać newbe (za co dostawaliby od nich punkty reputacji) niż spamowali.
Oczywiście taki system reputacji musiałby być porządnie zrobiony i oferować coś w zamian np. na max3d.pl jest to fajnie zrobione, za określona ilości repów (chyba 100) dostaje się możliwości edytowania podpisu pod nickiem oraz wydłuża się pasek reputacji.
Być może dzięki takiemu systemowi na themodders ludzie chętniej dzielili by się wiedzą, modelami, texturami, skryptami itp. z innymi :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Proponowałem to parę razy, ale nie było odzewu. Chyba nawet przedwczoraj wysłałem Kazzowi linki do dwóch czy trzech systemów punktowych.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Też jestem za Na starym było ale z błędami mam nadzieję że tera będzie wprowadzony bez błędów :D

0 użytkowników
Do góry