Media strumieniowe 1686 3

O temacie

Autor Szulwik

Zaczęty 29.08.2014 roku

Wyświetleń 1686

Odpowiedzi 3

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Szulwik

Media strumieniowe
2014-08-29, 14:27(Ostatnia zmiana: 2014-08-29, 14:41)
Witam.

Poszukuje stron gdzie można oglądać mecze online, i jest możliwe wykupienie konta premium. Do tej pory korzystałem z Futbolhd, ale wyczerpali mój limit zaufania. Pierwszy raz miałem lagi podczas finału mistrzostw świata. Drugi raz całkiem niedawno, podczas meczu Manchester City-Liverpool. I nie mówcie mi że to wina internetu, bo jakoś spokojnie obejrzałem kilkanaście meczy, a tylko przy tych dwóch były takie lagi. I nie, nie jest to wina "przeludnienia serwera". Tak więc dawajcie każdą stroną, gdzie można wykupić sobie możliwość oglądania hd. Darmowe też w sumie mile widziane ;). Rzecz jasna interesują mnie tylko Polskie strony (Bo niby jak miałbym płacić jakiemuś Anglikowi, Amerykaninowi, bądź innemu Chińczykowi ;p).

I drugie pytanie. Czy ipla ma w swojej ofercie kanały sportowe NC+? Bo jakoś nie mogłem znaleźć, no ale może za słabo szukałem ;).

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wchodzisz na meczyki.pl i wybierasz odpowiednią transmisję. Czasem na TVP można obejrzeć meczyki.

Kiedyś był jeszcze tomciotv.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wszystkie transmisje z tamtej strony nie mają możliwości wykupienia premium, oprócz futbol hd. A jak mają, to nie podają konkretnych szczegółów tylko np. samą cenę, ale bez określonego terminu (A 25 zł. to jednak zbyt dużo żeby sprawdzić na ślepo).

Remix

Remix

Użytkownicy
Murzyn Internetów :O
posty291
Propsy41
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Murzyn Internetów :O
A zna ktoś może strone na której puszczają Rugby? :)

https://www.youtube.com/watch?v=TNdy0ea6gc4

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry