Ni chuja nie będą istotne podałem jako przykład ut ponieważ tam liczy się umiejętność wyprzedzenia wydarzeń musisz przewidzieć gdzie ktoś pójdzie aby zabić inaczej nigdy nikogo nie zabijesz, obecne strzelanki typu cod czy bf polegają głownie na traf typa ze snajpy, lub zajdziemy od tyłu czy wpadnę z grupa i gang gościa
Na przykładzie wow-a Paragon miał sprzęt od Stellseries, ale jak zapytali sie kungena czy widzi roznice miedzy myszka która grał przed sprzętem jaki dostał od sponsora czyli ss powiedział ze dostać dostał ale nie używa woli stara myszkę nie widzi różnicy.
Zas swift ktorego razer wypromował był ogólnie dobry i w wywiadzie dla cursa powiedział ze różnicy w skillu nie widzi, ale gra się wygodniej no właśnie na takich palantach razer zarabia, wmówić mu ze jest lepiej i mamy efekt placebo dostał jedna za free ale nowe będzie kupował bo jest frajerem mimo ze jak nie miał żadnej od razera tez grał zajebiście lol
Meat fanem nie jestem ale przez całą szkole średnia na infie grałem toż to 4 lata jakiś skill nawet pseudo się wyrobił