Skill w jednostkach PLN 41440 175

O temacie

Autor przemek273

Zaczęty 21.08.2014 roku

Wyświetleń 41440

Odpowiedzi 175

Nieintrygujący

Nieintrygujący

Użytkownicy
posty21
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Nieintrygujący, przede wszystkim tak, ale jak byś dał  temu graczu pro sprzęt, to byłby jeszcze lepszy.

Powiedz mi tylko po co mu taki sprzęt i kasa wywalona na niego zamiast np. nie wiem na jakieś nowe, fajne spodnie? Nie potrafię tego zrozumieć. I tak wszystkich kosił, nie było na niego mocnych, co chwile heady ładował. To tak jakby kupować ferrari do jazdy po mieście gdzie w zupełności wystarczy taki passat.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ja mogę powiedzieć na co ci spodnie, skoro i tak nikt nie zmieni o tobie opini ? Zależy kto ma jakie upodobanie, jedni przywiązuje mniejsza, a jedni większą uwagę do ubioru.

Chodzi o to by doskonalić swoje umiejętności, a on był by jeszcze lepszy. Gdy by spotkał równego sobie może właśnie dzięki myszce by wygrał.

Teraz rozmawiamy o czasie reakcji. Trzymajmy się tego.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Doskonalimy swoje umiejętność w inny sposób, sprzęt za pol kafla tego za nas nie zrobi ani nie pomoże jeśli ja nie będę chciałabyś mnie zabij w ut2k4 to tego nie zrobisz  i ni chuja ma to do rzeczy jaka masz myszkę.

To ja z lekami i efektem placebo te wszystkie pro gamery maja gamingowe myszki sponsorowane itp i im się po prostu wydaje ze z nimi graja lepiej ofc są w błędzie ale tak to ma działać to się ma kreci i kasa musi się zgadzać.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Nieintrygujący

Nieintrygujący

Użytkownicy
posty21
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mogę powiedzieć na co ci spodnie, skoro i tak nikt nie zmieni o tobie opini ? Zależy kto ma jakie upodobanie, jedni przywiązuje mniejsza, a jedni większą uwagę do ubioru.

Chodzi o to by doskonalić swoje umiejętności, a on był by jeszcze lepszy. Gdy by spotkał równego sobie może właśnie dzięki myszce by wygrał.

Teraz rozmawiamy o czasie reakcji. Trzymajmy się tego.

Ale może spodobasz się jakieś pannie (zakładając że jesteś stanu wolnego)? Nie rozumiem natomiast zbytnio jakie korzyści wynikają z bycia "jeszcze lepszym" będąc aktualnie najlepszym w jakiejś grze.

Co do czasu reakcji to nie ma o czym rozmawiać bo zależność takich elementów jak myszka w stosunku do wrodzonego talentu że tak ujmę to jakieś 1 : 1000 albo i jeszcze więcej to o czym tutaj mowa. Te mikrosekundy o których tak debatujecie to w prawie wszystkich przypadkach to kwestia percepcji

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zgadzam się z kwestią, że decydującą rolę odkrywają umiejętności, ale jeśli są osoby o bliźniaczych umiejętnościach, to takie rzeczy jak myszka itp będą istotne. W tym nadal nie zmieniam zdania.

Tizgar co do wyzwań w grach, osoba wyzywająca zawsze zna lepiej mapę i ma przewagę taktyczną :lol:

Nieintrygujący ale rozmawiamy o myszce czy o wyglądzie ? To takie zbaczanie z kursu. Da mi to, że lepiej mi się gra, w moim osobistym odczuciu, nawet jak przez efekt placebo.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tizgar ale zauważ, że liczy się czas obrotu przy skręcie przy strzale. To już ma znaczenie. Bo może nawet on nie zdąży strzelić. Liczy się też waga myszki, kształt. Bo dzięki tym dwóm ty lepiej reagujesz.

Cóż w sprawie czasu reakcji jest ciekawa dyskusja.

Toż to jest do ustawienia i nazywa sie czulosc myszki. W jakim ty kurwa swiecie zyjesz?

Moze jakis meczyk cs na poparcie dowodow? :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf, gamingowe mają większą. W cs nie grałem i nie zagram, po drugie jak znasz mapę i obczajona takykę, więc miał bys spore fory.

Po drugie nadal nie wyjaśniłeś mi twojego oszczerstwa związanego z darksaga. Ja już tym udowodniłem, że jestem od ciebie lepszy. To nie prowo tylko czuję się obrażony i nadal nwm co to miało być.

Jedyne co chciałbym zrobić to zmierzyć się z Tizgarem, bo albo jest słaby albo koksu.

Nieintrygujący

Nieintrygujący

Użytkownicy
posty21
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf, gamingowe mają większą. W cs nie grałem i nie zagram, po drugie jak znasz mapę i obczajona taktyka to nie żartuj sobie.

Jest tyle map małych i symetrycznych do pojedynków że minute by zajęło Ci jej poznanie a nawet mniej. W takich mapach taktyki nie trzeba tylko właśnie umiejętności i refleksu :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A, przeczytalem to up.

Pokaż mi ten post. Bo dalbym sobie uciac reke, że ty to pisales.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
No dawajcie wreszcie, proszę uprzejmie: q3a, każdy na pewno kiedyś zagrał, nikt nie wygląda na prosa (przemek nie bo... nie, tizgar nie bo jest fanem ut a to automatycznie implikuje nie bycie fanem quake'a). Neutralna propozycja.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wejdź w darksaga, potem w twój temat  "masz problem z przejściem misji ? Zajrzyj tutaj. In a pierwszej stronie to jest.

Zkiratem nie bo nie ? Tak to możesz sobie spekulować, że ktoś jest słaby lub nie.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2672
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Przemek, zapytam jeszcze raz. Skąd bierzesz pieniądze na sprzęt?

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niemiec nie chciał oddać, więc zabrać musiałem :D

Nie no to chyba oczywiste pytanie, na które nie trzeba odpowiadać. W londynie nawet kelner jest bogaty. W 2 miesiące stać cię na przyzwoity samochód

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ni chuja nie będą istotne podałem jako przykład ut ponieważ tam liczy się umiejętność wyprzedzenia wydarzeń musisz przewidzieć gdzie ktoś pójdzie aby zabić inaczej nigdy nikogo nie zabijesz, obecne strzelanki typu cod czy bf polegają głownie na traf typa ze snajpy,  lub  zajdziemy od tyłu czy wpadnę z grupa i gang gościa

Na przykładzie wow-a Paragon miał sprzęt od Stellseries, ale jak zapytali sie kungena czy widzi roznice miedzy myszka która grał przed sprzętem jaki dostał od sponsora czyli ss powiedział ze dostać dostał ale nie używa woli stara myszkę nie widzi różnicy.

Zas swift  ktorego razer wypromował był ogólnie dobry i w wywiadzie dla cursa powiedział ze różnicy w skillu nie widzi, ale gra  się wygodniej no właśnie na takich palantach razer zarabia, wmówić mu ze jest lepiej i mamy efekt placebo dostał jedna za free ale nowe będzie kupował bo jest frajerem mimo ze jak nie miał żadnej od razera tez grał zajebiście lol

Meat fanem nie jestem ale przez całą szkole średnia na infie grałem toż to 4 lata jakiś skill nawet pseudo się wyrobił :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie bo nie: bo nie uważam że jesteś fanem q3a. Mylę się?

@down
no to jaki miałeś problem z moją wypowiedzią? Nie bo nie, i miałem rację.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tizgar, ja cie nie wyzywam, ty mnie też nie. Mi się gra lepiej więc kupuję. Nawet z faktu, że odpowiada mi kształt.

Zkirtaem nie grałem nawet. Więc masz rację, nie jestem. Dobra już żaden,źle to odebrałem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A co to jest q3a? :F

KOMPUTER:
Spoiler

Nieintrygujący

Nieintrygujący

Użytkownicy
posty21
Propsy14
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Railguny wymiatają  :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Quake 3 Arena

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To jest darmowe? Jak tak to mozna sciagnac i sprobowac, choc w queaka gralem... po narodzinach chyba :F

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry