W modzie
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/24913/?
Co to znaczy: after that activate the ESP file, run BOSS & recreate your Bashed Patch Jaki BOSS? i co lepsze jaki patch mam od nowa stworzyć?
Jak zainstalować tego moda?
Kurwa mać, na stronie moda masz wielkimi bykami sekcję "Installation/Upgrade" przekierowującą na oddzielną stronę temu poświęconą, czego chcesz więcej? O BOSS'ie jest mnóstwo poradników, jak nie wiesz co to jest wpisz sobie "BOSS Skyrim" w google. Takie rzeczy są dla ciebie trudne i pobierasz mody w ciemno, od razu klikając w "Files" i "Download"?
Jebany śmietniku, lamusie, zamknij pizdę i tak nie pisz. Masz do czynienia z osobą która pierwszy raz się za mody bierze. Tak w innych grach też nie używałem bo na chuj. Teraz chciałem używać akurat tych 3-4 modów więc z łaski swojej ssij kluchę i wypierdalaj. Daj innym normalnym użytkownikom coś powiedzieć. Czytam w ściągniętych modach Readme. I było takie coś
download the mod
- unzip it
- copy Skyrim Immersive Creatures.bsa from "01 Main" directly to Skyrim's DATA folder
- copy the Skyrim Immersive Creatures.esp from "01 Main" to Skyrim's DATA folder
- copy Skyrim Immersive Creatures - DLC2.bsa from "02 Optional DLC2" directly to Skyrim's DATA folder
- copy the Skyrim Immersive Creatures - DLC2.esp from "02 Optional DLC2" to Skyrim's DATA folder -> install this only if you own the DLC Dragonborn
- after that activate the ESP file, run BOSS & recreate your Bashed Patch
Tego ostatnie nie właśnie mogę ogarnąć.