Gothic II- Uprowadzona 22556 52

O temacie

Autor theblues

Zaczęty 13.05.2014 roku

Wyświetleń 22556

Odpowiedzi 52

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Czyli rozumiem, że cała machina moderska dopiero ruszyła? Pomysły na zadania, itp rzeczy dopiero tworzycie?

Chyba, sam nie wiem. Zobaczy się co powie  "theblues".

Są to moje niektóre prace ! ! !

Nie zajmuje już się modingiem tak jak kiedyś. Od czasu do czasu LvL Designer. Chętnie pomagam.

http://ariathan.wrzuta.pl/wrzucone/obrazy

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
az się zaślinił
idź CZ popraw gimbusie zanim głos zabierzesz w jakiejś dyskusji
Gimbusie? Jak już powiedziałem : skończ się już szczycić, bo na nikim nie robisz wrażenia. Ja przynajmniej coś robię w kierunku poprawy Czasu Zapłaty, a nie dyryguję innymi, a potem zbieram propsy za czyjąś pracę. My jak na razie i tak nie mamy na to czasu, bo mamy takie zajęcia jak szkoła, znajomi i reszta życia prywatnego. Jeśli naprawdę masz tyle lat ile mówisz to może zajmiesz się prawdziwą pracą i rodziną, a nie Gothiciem :ok:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może się i mylę- ale wchodzisz na śliski grunt. No i temat nie ten.

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Wiem, że temat trochę zboczył, ale nie mogę znieść tego co na tym forum wypisuje człowiek, który jako jedyny tutaj osiągnął najwięcej w dziedzinie moddingu Gothica.

Hehe, żart...

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do właściwego tematu moda, za duzo Harrego Pottera w logu, pożyjemy zobaczymy co z tego będzie :P
Ciesz się, że tylko w logu.. chociaż kto wie...  :lol:
Spoiler

A co do samej zapowiedzi moda.. Sorry, ta fabuła kompletnie mnie nie przekonuje. Ale może to tylko przez infantylny sposób w jaki ją opisałeś theblues... Popracuj nad napisaniem poważnego opisu i wyrzuceniem wstawek typu "bezi się zakochuje".

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Wiem, że temat trochę zboczył, ale nie mogę znieść tego co na tym forum wypisuje człowiek, który jako jedyny tutaj osiągnął najwięcej w dziedzinie moddingu Gothica.

Hehe, żart...
to do szkoły dzieciaku już ci to nie raz mówiłem słupki liczyć
to że włazisz tu  w dupę komu popadnie i udajesz fajnego to też nie robi specjalnie na nikim wrażenia.
EOT bo faktycznie to nie miejsce na takie dyskusje żałosny uczniaku

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Widzisz? Prawda cię zabolała i teraz znów próbujesz się podratować marnymi tekstami. Ja się do twojego poziomu nie zniżam i nie obrażam nikogo jeśli coś nie idzie po mojej myśli, bo dla mnie to idiotyzm. Dla ciebie to jak ostatnia deska ratunku. To ty masz się dostosować do tego forum, a nie forum do ciebie. Jak ci się to nie podoba to żegnamy.

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
o ty masz się dostosować do tego forum, a nie forum do ciebie. Jak ci się to nie podoba to żegnamy.
no po prostu dzieciuch w piaskownicy - mam nadzieje że kiedyś sobie przypomnisz że to napisaleś i sam uznasz jaki byłeś głupi. Ale może przedtem mama zabierze ci komputer , co powinna zrobic już dawno.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Skończ posądzać kogoś o infantylizm, bo to na razie ty nim świecisz. Zresztą pomijając poziom merytoryczny twoich postów, a raczej jego brak, wystarczy spojrzeć na twój styl pisania vide spacje przed przecinkami. Samo to udowadnia, że kłamiesz co do swojego wieku. Ty chcesz, żeby ktokolwiek brał cię na poważnie? Z czym do ludzi, kolego. Daruj sobie inwektywy, że nie jestem twoim kolegą etc. Poza tym Splash już napisał, że jak na razie zbierasz propsy za czyjąś pracę. Ciekaw jestem, jaką wiedzę posiadasz choćby o skryptach, żeby patrzeć na innych z taką pogardą.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
o ty masz się dostosować do tego forum, a nie forum do ciebie. Jak ci się to nie podoba to żegnamy.
no po prostu dzieciuch w piaskownicy - mam nadzieje że kiedyś sobie przypomnisz że to napisaleś i sam uznasz jaki byłeś głupi. Ale może przedtem mama zabierze ci komputer , co powinna zrobic już dawno.

On nie ma kompa  :D
Spam, spam, spam... Załóżcie osobny temat na Offtopic i tam się wyzywajcie... To nie miejsce na to...

Co do moda to koncepcja ciekawa, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu... Poza tym walnijcie więcej screenów... Narazie nie widzę tu nic poza obozem sekciarzy z Returninga... No i popraw opis fabuły... Zbyt chaotycznie napisane jak na moje gusta...
Też miałem z tym problem, ale się już wyleczyłem  ;D
Ogólnie to zapowiada się fajnie, ale jeszcze gówno wiem, więc nie daje propsa...

"Nie żałuj umarłych, żałuj żywych, a szczególnie tych, którzy żyją bez miłości"
~ Albus Parcival Wulfryk Brian Dumbledore

Atak Dzieci NEO
http://themodders.org/index.php?topic=21709.0

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak dla mnie, fabuła jest strasznie rzadka :x

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Jak dla mnie, fabuła jest strasznie rzadka :x

Rzadka to może być kupa, a to nie jest żadne gówno, wymaga jedynie podrasowania przez dobrego pisarza... Nie grzeszę skromnością  ;D
Więcej szczegółowych uogólniej!  :D

Atak Dzieci NEO

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Co do moda to koncepcja ciekawa, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu... Poza tym walnijcie więcej screenów... Narazie nie widzę tu nic poza obozem sekciarzy z Returninga...

Hmm. Jak już wiele razy pisałem, że to jest inny obóz tylko był lekko wzorowany na nim a tak to modele wyciągnięte z g1 i wog'a.

Nie zajmuje już się modingiem tak jak kiedyś. Od czasu do czasu LvL Designer. Chętnie pomagam.

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Prawdopodobniej wieczorem dostaniecie porównanie a do wtorku ss-y z wioski początkowej i bardziej profesjonalnie rozpisaną fabułę.

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

deckdogz123

deckdogz123

Labirynt
posty162
Propsy10
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
https://www.youtube.com/watch?v=1ADlLHE_Vjg

Jak obiecałem krótki filmik przedstawiający ten obóz. Osoby które grały w returninga zauważą, że różnią się mocno od siebie. Jak już mówiłem : on był tylko lekko wzorowany, a modele z wog'a i z g1.

https://www.youtube.com/watch?v=XdqDfpqXv7I

A tutaj macie obóz sekty z returninga.

theblues

theblues

Użytkownicy
posty134
Propsy46
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
Wrzucam nowy opis fabuły. Myślę że lepiej oddaje to co chciałem przekazać w pierwszym poście. Opis powstał dzięki pomocy RiPPerMAN.

"Bezimmienny po zniszczeniu bariery nie chce z powrotem dostać się do więzienia więc wraz z Diegiem, Gornem i Miltenem kradną statek i wypływają na szerokie morze. Po kilku dniach żeglugi dopływają do potencjalnie niewielkiej wyspy. Jak się okazało, wyspa jest dużo większa niż się spodziewali i nie zastali jej niezamieszkanej... Niestety podróżnikom nie podobało się to miejsce, kompletny rynsztok... Ale podczas pobytu w mieście Bezimienny poznaje piękną kobietę, w której się zakochuje... Milten, Gorn i Diego wraz z naszym bohaterem zbudowali własną osadę, by żyć w spokoju z naturą... Pewnego dnia Bezimienny dowiaduje się, że jego ukochana została porwana, a w sprawę wmieszani są zbuntowani mieszkańcy miasta... Od kiedy Pół-Ludzie zaczęli plądrować ich miasto, potrzebowali kogoś silnego i doświadczonego... Wzamian za oddanie mu kobiety zażądali pozbycia się tych stworów z wyspy, inaczej ona zginie. Bezimienny nie miał wyboru, nawet on nie oparł się sile miłości..."

– Nazywam się...
– Nie interesuje mnie twoje imię.

Intel Core i7-4770K @ 4.5 GHz + bequiet! Dark Rock 3
MSI Z87-G43
GoodRam 8GB 1333MHz CL9
MSI Radeon R9 290 Gaming 4GB DDR5 512bit

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sorry, bez urazy- może to i znajdzie wielbicieli ale dla mnie to
Spoiler

RiPPerMAN

RiPPerMAN

Użytkownicy
FapTeam Studios
posty222
Propsy25
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • FapTeam Studios
Hahaha... Daj thebluesowi szansę Tituf... Wreszcie można ukazać Beziego w zupełnie innych barwach! Coś czego jeszcze nie było na scenie modderskiej... Myślę, że to może fajnie wyjść i nie skreślaj tak od razu, może i założenie fabuły chujowe z lekka, ale zobaczymy co wyjdzie w praniu... To przecież TheModders, wspierajmy się :D
I co dziwne mój mod ma mniejsze poparcie niż ten...  :blink:

Atak Dzieci NEO

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Coś czego jeszcze nie było na scenie modderskiej...
"Polecam" zagrać w Gothic: Ostatnie starcie.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry