Problemy z instalacją 9392 38

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 11.05.2014 roku

Wyświetleń 9392

Odpowiedzi 38

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Scenarzysta
posty730
Propsy1010
Nagrody
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Scenarzysta
Jeśli macie jakieś problemy z instalacją tutaj można szukać pomocy :)

Simen

Simen

Moderator
Dark Sun
posty5082
Propsy2013
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Dark Sun
Zainstalowałem wszystko jak trzeba, ale gdy ładuje grę z dubbingiem to pojawia się błąd vdfs i tyle z grania. Sam mod bez dubbingu działa. 
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

polskilajt

polskilajt

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dokładnie taki sam problem, próbowałem w trybie zgodności, nie pomogło. Podmieniałem też ten pliczek vdfs32g ale to też nie pomogło. Gdy odinstalowałem dubbing wszystko śmiga tak jak przed instalacją.
 

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1173
Propsy1495
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
jakiś linuksiarz instalował już pod winem? działa?
 
makin' bacon

Simen

Simen

Moderator
Dark Sun
posty5082
Propsy2013
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Dark Sun

Simen
Moderator

Problemy z instalacją
#4 2014-05-11, 12:15(Ostatnia zmiana: 2014-05-11, 12:27)
Wybacz, ale nie zrozumiałem trochę Twojego slangu. Możesz jaśniej? xd
EDIT: Dobra, czaję. xD Myślałem, że to do mnie wiadomość, ale nie xd.
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Trivv

Trivv

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdy chce odpalić ZłoteWrota-1.0 wszystko się nagle ścina bez żadnego komunikatu, jakieś rady co zrobić?

Musze wtedy resetować komputer bo nic sie nie da zrobić
 

Seinnt47

Seinnt47

Tester Złotych Wrót
posty4
ProfesjaReżyser
  • Tester Złotych Wrót
Ja mam Access Violation po naciśnięciu nowa gra i pasku ładowania xD
 

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty35
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

ModziarzPL

Problemy z instalacją
#7 2014-05-11, 15:47(Ostatnia zmiana: 2014-05-11, 15:52)
Ja mam problem z dubbingiem. Mianowicie bez niego gra się włącza, a z nim mam błąd vdfs'em. Bardzo proszę o pomoc bo chciałem zagrać z dubbingiem.
 

Idehowen

Idehowen

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to dobry temat nie mam czasu szukać innego.
Mam mały problem.Instalowałem już gothic 2 noc kruka ze sto razy ale teraz po zainstalowaniu gothica 2  nie chce mi noc kruka
zainstalować.Może mi ktoś podać strony z których pobiorę gothic 2 noc
kruka oraz dokładnie jak to zainstalować bo już nie wytrzymuje
Nie wiem co jest nie tak , jak ktoś ma czas to proszę niech mi opisze krok
po kroku , także instalacje złotych wrót ale to nie jest tak potrzebne jakoś z tym już dam rade ,  chce zagrać w tego moda ale wiadomo bez nocy kruka nie można  ;)
Instalowałem dziś z tych stron co ostatnio , ale tym razem nie udaje się.
 

Simen

Simen

Moderator
Dark Sun
posty5082
Propsy2013
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Dark Sun
To może kupisz grę? 10 złotych kosztuje...
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty35
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dosłownie może nawet mniej. 
PS, Gothicman masz ten sam problem co ja tak?
 

Simen

Simen

Moderator
Dark Sun
posty5082
Propsy2013
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Dark Sun
Taaa, dałem nawet screena w innym temacie, ale tutaj też dam: http://zapodaj.net/a4bc40a2dc275.jpg.html
 
http://chomikuj.pl/gothicwarrior

http://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

ModziarzPL

ModziarzPL

Użytkownicy
posty35
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

ModziarzPL

Problemy z instalacją
#12 2014-05-11, 16:04(Ostatnia zmiana: 2014-05-11, 16:11)
No to samo, jak przed czyszczeniem miałem Velaye to to samo miałem.

Edit1:
Może ktoś zna odpowiedź na nasze pytanie co z tym (nie powiem jakim) vdfs'em zrobić?
 

down

down

Użytkownicy
posty97
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam problem z  vdfs'em odpalam jako admin ładuje sie z ok min i ch*j mam jeszcze zainstalowanego globala czy reinstal coś da?
 
Jebać pierdoloną schizofremie :P

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty215
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Spróbuj może na czyściutko zainstalowanego Gothiczka 2  NK wgrać moda i dubbing...
 
LET'S ROCK!

rads617

rads617

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zainstalowaniu i kliknięciu nowa gra nie działa gra. Błąd acces Violation.
Pomocy!
 

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam to samo cl rads617
Edit - teraz się zorientowałem, że pobrałem sam dubbing  :facepalm: myśląc, że "całość" oznacza całego mdoa wraz z dubbingiem :D
Poprawię i dam znać czy działa
 

rads617

rads617

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy

rads617

Problemy z instalacją
#17 2014-05-11, 20:28(Ostatnia zmiana: 2014-05-14, 16:53)
Może ktoś mądry nam pomoże :D

Edit - ja mam i grę i dubbing ...
 

down

down

Użytkownicy
posty97
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Z tym vdfs'em to już sobie poradziłem :lol2:
Wystarczy odinstalować gothica z modami i zainstalować czystego nie na C bo maże łapać crashe.
Nie instalujemy gothic starter.
Podczas instalacji moda klikamy 1 i 3 kropke druga ze starterem pozostaje nieodznaczona, instalujemy dub i naparzamy cały dzień:D
Jak pomogłem daj propsa.
 
Jebać pierdoloną schizofremie :P

rads617

rads617

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poradziłem dziś z tym sobie!
okazało się że DEP blokował!
oto jak dodać  np. gothic.exe do wyjątków
Jak dodać wyjątek do DEP
 


0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry