Po drugie: Jak już wspomniałem nikt by nawet kurwa nie zwrócił uwagi na Twój post wychwalający moda, ale Ty oczywiście robisz jakąś zaczepkę w stosunku do tych co im się nie podobał i się jeszczedziwisz.
Po trzecie: Gra się dla frajdy i po to, by ocenić produkt. Smutek, że tego nie ogarniasz.
Haha no to dobrze, że są tacy sprytni ludzie, którzy odpowiadają na takie "zaczepki" haha.
Z tym ocenianiem produktu to jest tak jak ktoś napisał z tym jedzeniem. Je się dlatego, że jest się głodnym, a na drugim miejscu plasuje się kosztowanie potrawy. Tak samo jest z grami. Dla mnie podejście, że grę przechodzi się po to, żeby ocenić, a zabawa to tylko taki mały bonus jest co najmniej specyficzne.
Dlatego twoja opinia jest nic nie warta.
Z pewnością wypowiedzi o tym, jak to niektórzy doznawali strasznych cierpień, żeby ukończyć moda oraz aluzje o ich zmarnowanym czasie wnoszą dużo.
Poza tym nie wierzę, by jakiś poważny gracz pisał wypowiedzi typu "utonąłem w niej", "najlepsza polska modyfikacja", "błędów nie widać" itp
Możesz się zdziwić, ale ja się wkręciłem nieźle. Dzięki dubbingowi i całemu klimatowi moda miałem naprawdę czasami problem, żeby oderwać się od rozgrywki, bo byłem ciekawy co będzie dalej. Możecie mnie tutaj nazywać fanboyami (chociaż naprawdę nie mam zielonego pojęcia, jaki to ma sens), mi się mod podobał.
Ale dobra, pójdę sobie i nie będę tworzył "zaczepnych wiadomości". Wy tu jeszcze mnie parę razy zacytujecie, skomentujecie i wszyscy będą zadowoleni.
Papa