Błędy, bugi 164637 318

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 164637

Odpowiedzi 318

japietra

japietra

Użytkownicy
posty6
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

japietra

Błędy, bugi
#220 2014-10-02, 00:25(Ostatnia zmiana: 2014-10-02, 00:40)
Też miałem taki problem

Post połączony: 2014-10-02, 00:40
W miejscu gdzie powinna być do wykopania paczka z zielem nie ma "X" przez co nie mogę wykonać tam żadnej czynności..

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
To znaczy gdzie? Bo jak szukasz na wzgórzu to :facepalm:
Już dawno było mówione, że nowy patch to zmienił i paczka jest w obozie paladynów. Mam nadzieję, że grasz na patchu

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

denis schwiercyek

denis schwiercyek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ogromny problem pomocy 
Po załadowaniu nowej gry postać mi odrazu ginie. co mam zrobić ? 
Mugłby mi ktoś pomuc lub posłać seva nowej gry ?

DragoNnighte

DragoNnighte

Użytkownicy
posty1
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Przy próbach zmiany rozdzielczości obrazu w grze automatycznie wywala do pulpitu i wyłącza grę.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Mam ogromny problem pomocy
Po załadowaniu nowej gry postać mi odrazu ginie. co mam zrobić ?
Mugłby mi ktoś pomuc lub posłać seva nowej gry ?
Upewnij się czy plik zlotewrota.mod jest w folderze Gothic2\Data\modvdf a plik Zlotewrota.ini w Gothic2\System. Jeśli ich tam nie ma należy jeszcze raz zainstalować moda z dobrą ściężką. (folder Gothic2 może się też nazywać np Gothic2ZlotaEdycja)

Przy próbach zmiany rozdzielczości obrazu w grze automatycznie wywala do pulpitu i wyłącza grę.
Polecam reinstall gothica.

exeQtor

exeQtor

Użytkownicy
Łowca
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca

exeQtor

Błędy, bugi
#225 2014-12-18, 04:44(Ostatnia zmiana: 2014-12-18, 15:53)
Czy można dostać gdzieś dziennik reputacji, nie sprzedawałem go, ale go nie mam. Przed misjami u Orków go miałem, po kilku misjach i wygranej arenie chciałem sprawdzić ile mam pkt reputacji i nie mam tego dziennika tylko książkę o orkach cz.1
Drugi problem, to JAK WEJŚĆ DO OBOZU PIRATÓW, nie mam wgl opcji żeby zapłacić za wejście, a mam ponad 5k golda. Co podejdę do Borysa to mnie odsyła "coś, że takich szczawików nie potrzebujemy". Mam też naszyjnik Bones'a, ale nie mam opcji, żeby mu go dać tylko koniec.
Oraz nie mam w środku maga od 5 dnia nowicjatu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Spytaj Jacka Alligatora...

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

exeQtor

exeQtor

Użytkownicy
Łowca
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca
Już po problemie, wczytałem save'a i te problemy minęły tylko pozostało to, że podmienia z czasem księgi które mają takie same tekstury czyli np. duchy przodków z dziennikiem i runy magów wody z z licznikami bestii, ale znalazłem na to sposób po prostu zostawiam jedne z nich w kufrze i po problemie. Mimo to dzięki gothicman za  pomoc :D 

kuba656

kuba656

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mój problem polega na tym, że gdy włączam grę pojawia się menu G2NK i tak samo jest w grze, gdy włączam nową grę pojawiam się w Jankendarze lecz bez ekwipunku i na zewnątrz są tylko magowie wody. Wszystko zainstalowałem jak należy, lecz nie wiem czym to jest spowodowane. Proszę o szybką odpowiedź.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
A jaki masz system? Jeżeli Windows 7 albo 8 uruchom startera moda w trybie zgodności z Windows XP (Service Pack 3)

lukaszkurzejka

lukaszkurzejka

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam mam problem ze złotymi wrotami kiedy klikam na ikonke (złotych wrót) play the games nic się nie dzieje .Mam windows 8.1 i nie wiem dlaczego nie odpalają u mojego kupla od razu odpaliły pomoże ktoś pliss bardzo mi zależy aby zagrać w tego moda :D.

kuba656

kuba656

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy

kuba656

Błędy, bugi
#231 2014-12-31, 12:44(Ostatnia zmiana: 2015-01-01, 19:47)
 Spróbuj uruchomić startera z uprawnieniami administratora. Albo spróbuj reinstall moda i gry.  :lol2:

risendel

risendel

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

risendel

Błędy, bugi
#232 2015-01-11, 13:45(Ostatnia zmiana: 2015-01-11, 14:15)
Witam.
Mam problem z migającym ekranem zaraz po wyjściu z świątyni na początku gry. Pojawia się on dopiero po zainstalowaniu łatki fullscreen. Mam windows 8.1. Uruchamiałem już ze zgodnością i jako administrator. Proszę o pomoc.

Problem rozwiązany : wystarczy wyłączyć mgłę w ustawieniach zaawansowanych :)

golobiasty

golobiasty

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem jestem na początku bo doiero teraz sie dowiedziałem o modzie. Awiec tak czemu nie moge kopać gdy odnajduje miejsce pochuwku paczki ziela dla diego?

Chester

Chester

Użytkownicy
posty11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem jestem na początku bo doiero teraz sie dowiedziałem o modzie. Awiec tak czemu nie moge kopać gdy odnajduje miejsce pochuwku paczki ziela dla diego?

Sprawdź w ewkipunku czy masz kilof :)

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, istnieją poważne problemy z areną, które są przedstawione w materiale, mam nadzieję, że to naprawicie bo na wersji 1.01 nie było tego problemu a po zakutalizowaniu na 1.05.4 i rozpoczęciu nowej gry tak przedstawiają się efekty poprawek.
https://www.youtube.com/watch?v=DntsFwURYtY&feature=youtu.be

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
To jest bug Gothica, na który nie mamy wpływu, czasem to się pojawiało też we wcześniejszych wersjach, u mnie np jest teraz ok. Jedyne co mogę doradzić to zaczęcie gry od nowa albo przenstalowanie moda/gothica.

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może lista zmian, pomiędzy 1.05.2 a 1.05.4? Bo update został zrobiony bez słowa, nawet 1. post mówi o wersji 1.05.02, a linki są do wersji nowszej.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Tam są raczej kosmetyczne zmiany i ostatnio już nie chce mi się ich wypisywać.

GothicFanatic

GothicFanatic

Użytkownicy
posty13
Propsy1
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Fisk w opałach". Wkradam się o tej 3 w nocy do domu Grinsa, opróżniam go i tu problem.. po wyjściu z domu, Grins nie chce do mnie zagadać. Jak ja zagaduję to mam tylko opcję dialogową "Ucz mnie". Zagaduje do mnie tylko, jeśli ukradnę te dwie skrzynie Fiska ale wtedy rzuca się na mnie cały obóz więc nie tędy droga.. Co z tym zrobić?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry