Pomoc w przejściu Złotych Wrót 607053 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 607053

Odpowiedzi 1140

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Majki6789 A dałeś mu skladniki? :l

Majki6789

Majki6789

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo możliwe że nie zaraz spróbuje ale jbc dzięki za pomoc :D

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tekken

To może spróbuj dobić ten lvl, a jeżeli to nie podziała to przejdź się do tej jaskini gdzie miał leżeć ten pergamin. A jest ona na końcu bagien w odwrotną stronę jakby do Logena, Może będzie tam leżał przy aktywowaniu tego questa. Mam save ale już po zebraniu wszystkich tabliczek.

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tekken

To może spróbuj dobić ten lvl, a jeżeli to nie podziała to przejdź się do tej jaskini gdzie miał leżeć ten pergamin. A jest ona na końcu bagien w odwrotną stronę jakby do Logena, Może będzie tam leżał przy aktywowaniu tego questa. Mam save ale już po zebraniu wszystkich tabliczek.
Niestety jej nie mam ;/
Gdybyś mógł mi użyczyć twego save, byłbym bardzo wdzięczny :).

olek55

olek55

Użytkownicy
To coś z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?
posty32
Propsy1
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • To coś z przodu twojej głowy to twarz czy dupa?

Nareszcie umiem modding :D

albanxxx

albanxxx

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka, mam pytanie. Na początku spotkałem kamiennych strażników w tunelu, jak łaziłem sobie tam sam. Nie dałem rady ich pokonać, także poszedłem stamtąd. Gdy chciałem iść potem z Diegiem do obozu piratów to zatrzymał się on w tunelu i nie chciał iść dalej, także poszedłem tam sam, przebiegłem koło potworków. Gdy byłem koło piratów to atakowali mnie bez słowa, ale udało mi się im uciec. Poszedłem do obozu orków. Teraz się nasuwa pytanie... Czy przez ten incydent z piratami, którzy mnie atakowali, będę miał problem aby ukończyć potem grę? Słyszałem, że potem będzie jakaś misja ze szpiegowaniem ich a boję się, że będą oni mnie atakować. Czy przez ten incydent, że do obozu orków doszedłem sam, bez Diega, też będę miał problem aby ukończyć grę? 

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

janosikk

janosikk

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem z zadaniem kult beliara, poszedłem z jaskini wraz z Chakturem  i mam "rozkopać miejsce oznaczone znakiem" przeklikałem cała okolicę i nie widzę nigdzie tego znaku, gdzie on jest?

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Siemka, mam pytanie. Na początku spotkałem kamiennych strażników w tunelu, jak łaziłem sobie tam sam. Nie dałem rady ich pokonać, także poszedłem stamtąd. Gdy chciałem iść potem z Diegiem do obozu piratów to zatrzymał się on w tunelu i nie chciał iść dalej, także poszedłem tam sam, przebiegłem koło potworków. Gdy byłem koło piratów to atakowali mnie bez słowa, ale udało mi się im uciec. Poszedłem do obozu orków. Teraz się nasuwa pytanie... Czy przez ten incydent z piratami, którzy mnie atakowali, będę miał problem aby ukończyć potem grę? Słyszałem, że potem będzie jakaś misja ze szpiegowaniem ich a boję się, że będą oni mnie atakować. Czy przez ten incydent, że do obozu orków doszedłem sam, bez Diega, też będę miał problem aby ukończyć grę?

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Musisz zacząć od początku, Diego musi dać Ci pancerz inaczej piraci będą Cię atakować.

Witam, mam problem z zadaniem z zadaniem kult beliara, poszedłem z jaskini wraz z Chakturem  i mam "rozkopać miejsce oznaczone znakiem" przeklikałem cała okolicę i nie widzę nigdzie tego znaku, gdzie on jest?

Znak to podpucha, jest to pułapka Chaktura, udaj się do Temp-Shaka i zdaj mu relacje.

Majki6789

Majki6789

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Majki6789 A dałeś mu skladniki? :l
Jednak to nie chodzi o żadne składnik,i może jednak jest jakiś kod na tę recepture ?

Jelon1996

Jelon1996

Użytkownicy
posty19
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam żadnej opcji dialogowej z Bonzo w zadaniu "Pergamin Mocy"? Rozmawiałem już z Kirgo, a z Bonzo nie mogę...

Mój piecyk:
- Intel Core i3 550
- HIS Radeon HD 6870 IceQ X Turbo (1GB)
- ASUS P7P55D-E
- DDR3 8GB
- Corsair CX600 V2

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlaczego nie mam żadnej opcji dialogowej z Bonzo w zadaniu "Pergamin Mocy"? Rozmawiałem już z Kirgo, a z Bonzo nie mogę...
Wlasnie kurde tez tak mam.. Przez to musze przechodzic gre od 2 rozdzialu a bylem w 4 ... Tyle h poszlo sie jebac, jezeli masz jakis save z gry sprzed rozmowa z nim, wpierw porozmawiaj z bonzo a potem z kirgo, mysle ze w tym tkwi problem ;/.

Lemon[PL]

Lemon[PL]

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanko . Jak się dostać na wyspę Haniballa ? co muszę zrobić jestem już po bitwie z piratami jak co :)

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
W tej części Złotych Wrót, nie ma możliwości dostania się na jego wyspę. Musisz czekać na 2 część.

Mosfet

Mosfet

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,

Wie ktoś jak ukończyć quest Czas na bitwę - mój problem polega na tym że nie mogę zabić czarnych magów przy każdym uderzeniu otrzymuje od nich ogromne obrażenia:( Mam regenerację życia od przywódcy szamanów ale specjalnych efektów nie widać.

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Odejdź kawałek i zregeneruj życie potkami.

Swoją drogą powstała solucja

http://www.moddb.com/mods/the-golden-gate/downloads/poradnik-zote-wrota

Mosfet

Mosfet

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem że powstała mam ją tyle że nie pisze tam w jaki sposób ich zabić. Jak odchodzę na chwile to od razu dostaje  powiedzmy że promieniem który jedzie mi całe hp za jednym razem;p

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie skąd wziąć zbroje cieniostwora do zadania "złota zbroja" ? Pamiętam, że jakiś handlarz z obozu myśliwych nimi handlował ale już ich nie ma :/

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Odkup od Maleka zbroje wyznawców Śniącego i po problemie.

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tyle, że już na początku gry kupiłem ją od Maleka i gdzieś ją zapodziałem.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Ile trzeba czekać aż Varek naradzi się z tymi szamanami? Spanie nic nie daje, dodatkowo wydaje mi się że trzeba czekać cały dzień nie śpiąc. Czy tak rzeczywiście jest? 

0 użytkowników
Do góry